bazár, predaj, inzercia, predám

Historicke dvere,starozitne dvere

Kategória: Dvere, brány

Predam vyobrazene dvere v style art deco,vhodne pri renovacii kastiela,mestianskeho domu,hotela....,ide o asi 5ks dvojitych dveri (10ks spolu).
rozmery su 230x65cm.
Na niektorych su aj mosadzne klucky.K tomu su este dve povodne okna,neotvaratelne.
Historicke dvere,starozitne dvere
Podobné inzeráty
ADLO | HISTORICKÉ VCHODOVÉ BEZPEČ. DVERE 12-BOD | ĽAVÉ " 90"
Ponúkam tieto historické, protihlukové, thermo-bezpečnostné dvere originál z ADLA ( vhodné aj na repas / renováciu ) Pôvod : hlavný vstup/vchod do historickej stavby/budovy (vily). / dvere sa predávajú tak ako sú - žiaľ bez zárubne / Rozmery : výška / šírka / hrúbka vnútorné : 196 cm x 92 cm vonkajšie : 197,5 cm x 94,5 hrúbka dv. : cca 6 cm Jadro : Vysoko-kvalitné oceľové vchodové dvere s 12-timi istiacimi bodmi, bezpečnostným kovaním, kukátkom a masívnym klopadlom. Všetko originál a pôvodný zachovalý stav. cena : 500 € tel.: 0910-595-159 Bratislava - Ružinov O D B E R : PRAKTICKY KEDYKOĽVEK
Predám starožitné dvere
Predám tieto starožitné dvere s vyrezávanými vzormi z čelnej strany, vhodné na použitie na chalupu alebo vidiecky dom.Rozmer 192x86x4 cm. Vzdialenosť pántov 117 cm. Nutné reštaurovanie a ošetrenie, ktoré určite zvládne šikovný stolár. Dohoda na cene možná.
Starožitné dvere
Na predaj starožitné dvere, 2x dvojkrídlové. Pôvodný nálezový stav. Výška 199 cm, šírka 58-59 cm. 30 €/ks-2diely. Osobný odber.
Starožitné dvere
Starožitné dvere 4 ks. Cena dohodou
starožitné dvere
Ponúkam na predaj tieto starožitné dvere 80ky so zarubnami, mosadznou kľučkou. Sú bez skla no v peknom stave. Cena 70€ - pevná
Interiérové Posuvné dvere, 4x interiérové dvere s falcom
Mám na predaj viacero dverí 1x posuvne dvere a 4x interiérové dvere či už na chatku, prístavbu, zimnú záhradu, letnú kuchyňu, pivnicu atď. Cenu prosím navrhnite určite sa dohodneme. - 1 posuvné dvere s ornamentami ako na obrázku. výška 217cm komplet aj s nadstavbou kde je koľajnica (hliníkový lišta-posuv). - 1 dvere P v-199cm š-70cm s falcom - 2 dvere Ľ v- š-66,8cm s falcom - 3 dvere P v- š58,3cm s falcom - 4 dvere Ľ v- š79,5cm s falcom Premeriavanie sa môže líšiť v malých odchýlkach. Ako vidieť na obrázkoch na niektorých obložkach je vidieť flaky dvere by mali byť všetky v poriadku. Výšku som pozeral iba na jedných predpokladám rovnakú pri vážnom záujme viem presnejšie premerať každé jedny ale najradšej by som bol ak by si to prišiel záujemca pozrieť osobne aby to videl. Cena dohodou alebo navrhnite a určite sa dohodneme. Bližšie info najlepšie asi po tel.