bazár, predaj, inzercia, predám

Historické zbrane

Kategória: Starožitnosti

Predám historické zbrane
Meče,pištole

Predaj len ako celok
Cena dohodou

Historické zbrane
Podobné inzeráty
predám RETRO historicke korčule
predám RETRO historicke korčule, viď foto
Predám historické rádio s gramofónom
Predám historické rádio s gramofónom vhodné ako dekorácia. Gramofón nie je funkčný, potreba opravy.
Predám historické lyže ARTIS....
Predám historické lyže značky ARTIS, modely Champion 060 a Champion 150, oboje vybavené viazaním. Na sms neodpisujem, volajte, WhatsApp-ujte, Viber-ujte, piste e-maily.
Predám kachlice keramických kachiel cca rok 1895 s príbehom.
Predám kachlice historických keramických kachiel cca rok 1895, (sú z obdobia vlády Cisára Františka Jozefa I. cca rok 1895, sú hnedej farby z domu cisárskeho notára Kolomana Pongrácza zakladateľa Nitrianskeho pivovaru a otca akademického maliara Karola Pongrácza, neskôr v tom dome bývala rodina Starkeová zakladatelia prvého záhradného kina v tejto oblasti Európy a kamenného kina v Nitre...)... Zachovali sa cca na jedny malé keramické kachle, časť je poškodená. Buď budú dorobené chýbajúce časti a postavené kachle do miestnosti, múzea, domu, chaty, hajlochu, bytu..., alebo umiestnené do priestoru jednotlivo ako dekoratívne historické artefakty, alebo viditeľne zabudované do omietky ako dekoratívne historické artefakty...Cena 8 eur/malý kus, väčšie primerane, všetky množstvenná zľava.
‼️DAVENTRY historické hodiny ⬅️✅
Predám historické hodiny DAVENTRY (koniec 19. začiatok 20. storočia) za výhodnú cenu. Vhodné pre zberateľov aj ako nábytkový doplnok do interiéru. Ideálne je prísť na obhliadku a pozrieť sa na tento kúsok. Na cene sa vieme dohodnúť. Volajte kedykoľvek na .
historické liatinové kachle
Predám vlastnoručne zreštaurované historické liatinové kachle, plne funkčné. výška cca 130 cm šírka cca 60 cm váha cca 145 kg - vrchná platňa dosahuje dostatočnú teplotu na varenie tekutých pokrmov, pečenie mäsa v liatinovom pekáčiku, a (pečenie pizzy s jednoduchým prídavným zariadením, ako sklenná pokrievka, medzikus a tanierik na pizzu. ) - na vrchnej platni je nanesená vrstva potravinárskeho antikóru, čo umožňuje priamy styk s potravinami, ( možno upiecť lokše a pod. ) - v malej piecke (vrchné dvierka ), je možná tepelná úprava rôznych pokrmov v malom množstve. - proces horenia v spaľovacej komore pôvodne nebol regulovaný, ovšem technickým riešením sa dosiahla regulácia spaľovacieho procesu, čo neovplyvnilo pôvodný vonkajší dizajn liatinových kachlí. -použitá povrchové úprava a inovované technické riešenie spaľovacej komory poskytuje dlhodobú stálosť povrchovej úpravy, pokiaľ sa dodržia správne podmienky pri kúrení v týchto liatinových kachliach, ( palivo výhradne len suché tvrdé a mäkké drevo, správna pravidelná kontrola, údržba, a inštalácia. )