bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám brigádu na pár hodín denne,som na čiastočnom ID

Kategória: Brigády

Hľadám prácu na pár hodín denne ako predavačka v stánku,bufete alebo aj ako upratovačka len v Senici. Som na čiastočnom ID. Predtým som pracovala ako predavačka. Pracovala som aj na pokladni. Vopred ďakujem za ponuky.
Hľadám brigádu na pár hodín denne,som na čiastočnom ID
Podobné inzeráty
Hľadám brigádu
Dobrý deň, hľadám brigádu v Košiciach v poobednajších hodinách v gastre na pár hodín denne. Momentálne som zamestnaný na TPP ako kuchár. Najviac by mi vyhovovali nejaké prípravné práce rezanie mäsa a podobne. Nehľadám brigádu na pozíciu Pomocná sila ! Z dochádzkou nemám problém (vlastním vodičský preukaz skupiny B + vlastné auto.) Viac info osobne.
Hľadám brigádu na leto
Dobrý deň, som študent strednej školy mám 18 rokov a hľadám si brigádu počas letných prázdnin v Prešove. -Mám skúsenosti s donáškou, prácou v sklade ale taktiež som otvorený aj novým výzvam a rád by som si rozšíril svoje skúsenosti v iných oblastiach. -Počas letných prázdnin som k dispozícii na plný úväzok. Som flexibilný a môžem pracovať v rôznych časových rozsahoch. Môžem sa prispôsobiť ranným alebo denným zmenám. Ak máš voľné miesto alebo poznáš niekoho, kto by mohol ponúknuť brigádu, neváhaj ma kontaktovať na môj MAIL ktorý je uvedený nižšie. Ďakujem za poskytnutú príležitosť a teším sa na prípadnú spoluprácu! MAIL : dhservices411@
Hľadám brigádu ako vodič
Dobrý deň, som študent vysokej školy IT zamerania. Vo voľnom čase sa venujem tvorbe web stránok a web dizajnu a čiastočne programovaniu. Hľadám si brigádu či už ako vodič na pár hodín denne alebo niečo v IT zameraní. Mám vodičské oprávnenie skupiny B a B1. Za ponuky vopred veľmi pekne ďakujem. Prácu preferujem v Bratislave a okolí.
Hľadám si brigádu
Hľadám si brigádu na leto mám 17 rokov som chalan mám záujem o brigádu v okrese Námestovo
Hladám brigádu v Žiline
Hladám brigádu v Žiline Zoberiem, brigádu. Čistenie upratovanie záhrad,pomocné práce okolo domu , kosenie záhrad. 5€ na hodinu.
Hľadám si serióznu brigádu
Dobrý deň. Začala by som tým ze prácu mám takže nehľadám si stálu prácu, ale keďže je doba taka aká je , hľadám si niečo na privyrobenie . Viem si čas prispôsobiť a viem sa na miesto aj sama prepraviť. Nemám presnú predstavu alebo požiadavku toho co by to malo byt. Nebojím sa žiadnej práce. Ak mi dáte kydat hnoj budem to robiť. Ak mi dáte okopat, pokosit záhradu ,tak to urobím. Ak mi dáte poumyvat okna, upratať vám dom , tak to urobím. Ak bude treba poupratovať na dvore neporiadok , poprenasat veci , popilit stromy, upratať po prestavbach domov, bytov a ja neviem co iné este , nemám s tým problém. Nie som dievča z cukru a väčšinu veci co mi niekto ukáže sa naučím rýchlo. Ide len o dohodu a samozrejme aby bola z oboch strán seriózna. Brigadu si hľadám v nitre , Vrábľoch a blízkom okolí. Prosím píšte mi len email . Dohodneme sa na ďalšom kontaktovaní