bazár, predaj, inzercia, predám

Hladam do kolektívu stolárov alebo montážnikov do Francúzska

Kategória: Remeselné práce

Príjmem do kolektívu zručných a schopných stolárov živnostíkov alebo zručných montážnikov so skúsenostami za účelom montáže a osadzovania nábytku v hoteloch, rezidenciach, študenských domovoch a pododne. Práca je na slovenskú živnosť (zmluva o dielo). Minimálne dva mesiace aktívnu (Formulár A1). Ovládanie Francúzskeho prípadne anglického jazyka výhodou , nie však podmienkou
.
Finančné ohodnotenie 200€/deň 4400€ /mesačne v čistom.
160€/deň 3520€ /mesačne v čistom -pomocný montážnik.

Práca na turnusy 6-8 týždnou následne 2 týždne doma.

Praca je celoročne.
Zamestnanecké výhody, benefity

Doprava hradená, Ubytovanie hradené,

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

študent strednej školy

stredoškolské bez maturity

stredoškolské s maturitou

nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Jazykové znalosti výhodou nie však podmienkou

Vodičský preukaz

B
Hladam do kolektívu stolárov alebo montážnikov do Francúzska
Podobné inzeráty
Interiérové práce pre stolárov a montážnikov
Ponúkame práce pre stolárov a montazníkov v zahraničí,potrebná prax,poprípade jazyk ale nie je to podmienkou,nástupný plat od 16-24 eur záleží od skúseností,tel.
Hľadáme stolárov
Príležitosť pre kreatívnych stolárov. Pripojte sa k nášmu tímu DREVINKA. Koho hľadáme? - nadšených stolárov, ktorí majú minimálne 1 rok praxe s prácou s masívom - činnosti: brúsenie, rezanie, hobľovanie, lepenie škároviek, príprava škároviek, rozvozy a menšie montáže, výroba produktov z portfólia - druh pracovného pomeru: živnosť/dohoda - pracovný čas: plný úväzok (40 hod/ týždenne) alebo polovičný úväzok (20 hod/ týždenne) + ponúkame možnosť nadčasov a prácu počas sviatkov - platové podmienky: od 8 €/hod do 13 €/hod - konečná výška mzdy bude individuálne stanovená podľa skúseností a zručností. U nás si vážime tvoje schopnosti a ponúkame ti možnosť rastu v rámci spoločnosti. Môžeš sa stať hlavným stolárom alebo prevziať vedenie tímu výroby - sídlime v Bratislave (okolie OC Vivo) a špecializujeme sa na dizajn a výrobu kvalitného nábytku z masívneho dreva (prevažne dub) Kto sme? DREVINKA je tím mladých a energických ľudí, ktorí s láskou pracujú s masívom. Vždy sme otvorení novým výzvam a s nadšením sa učíme nové veci. Ak sa pridáš k nám, čaká ťa príjemné pracovné prostredie plné podpory a uvoľnenej atmosféry. Ak ťa táto ponuka zaujala, pošli nám svoj životopis a zopár viet o sebe na našu emailovú adresu - Budeme sa tešiť.
Stolárske práce v dielni vo Francúzsku
Firma Suit-line príjme na slovenskú pracovnú zmluvu stolárov do Francúzska do stolárskej dielne. Nástup možný ihneď. Práca celoročne . Ubytovanie, cestovné do francúzska a do roboty hradené firmou. Nástupný plat 3500 euro v čistom .
Montáž interiérov-jachty Nemecko SÚRNE
Hľadám montážnikov, stolárov na montáž interiérov (hotových komponentov a nábytku) na jachtách v Nemecku - na začiatku sa jedná skôr o pomocné práce pri služobne starších kolegoch (zaučenie). Práca na živnosť (aktívna min. 2 mesiace na Sk-kvôli A1). Skúseností s rôznorodou montážou a obsluhou náradia - výhoda. Výhodou nemecký jazyk (nie je podmienka), vlastné auto (nie je podmieka, ale výhoda). Práca dlhodobo (niekoľko mesačné projekty), fakturácia mesačne, splatnosť do 21 dní. Ubytovanie zabezpečené (čiastočne hradené - v závislosti od daného projektu). Potrebné vlastné náradie (upresnené po dohode). Plat od 17,-Eur/hod - podľa skúseností a jazykových znalostí (po zapracovaní postupné zvyšovanie). Turnusy štandardne 3/1 týždeň (možnosť dohody). Pracuje sa 55-65 hodín týždenne. Nástup možný ihneď. V prípade záujmu alebo otázok kontaktovať mailom alebo telefonicky.
Hľadám montážnikov kuchynských liniek
Hľadáme montážnikov kuchynských liniek. Montáže väčšinou na východnom Slovensku. Spolupráca formou živnosti. Výhodné podmienky - osobne, dohodou.
Príjmeme stolarov a pracovníkov do výroby nábytku
Firma TILIA v.o.s. príjme stolárov a pracovníkov do výroby nábytku v NMNV na TPP alebo živnosť, najlepšie s praxou. Práca je na rannú smenu, nástup možný ihneď. Pre viac info volajte alebo , prípadne posielajte životopisy a žiadosti na e-mail: tilia@ , alebo sa hláste osobne v našej kancelárii.