bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám pomocnú silu k podlahárovi

Kategória: Remeselné práce

Hľadám spoľahlivých a dlhodobých pomocníkov na podlahárske práce z Bratislavy a okolia.Celoročná práca v interiéri.Výhody:práca v teple,žiadne vonkajšie práce,po preverení spolahlivosti kúpa pracovného oblečenia,vyplácenie po dohode,plat podľa šikovnosti a chuti pracovať. Zistite viac telefonicky alebo osobne.
☎️
Dakujem vopred
Hľadám pomocnú silu k podlahárovi
Podobné inzeráty
Hľadám pomocnú silu pre montáž klimatizácíí.
Hľadám pomocnú silu pre montáž klimatizácií. Práca 1 - 2 x do týždňa. Pomocné práce. Znalosť elektro a chladenia výhodou. 10 € / hod. Platba hned po ukončení zákazky a motivacna odmena. Férový prístup. Poprosím Vaše info do mailu.
Hľadám pomocnú silu k elektrikárom, elektrikára
Pracovná pozícia: elektrikár, pomocná sila (elektroinštalačné práce) Miesto práce: Poprad okolie, stredné Slovensko Pracovná doba: flexibilná (zvyčajne 7:00-15:00/16:00/17:00) Spôsob dopravy: zabezpečený (prioritne vyrážame z PP) Náplň práce: bežné elektroinštalačné práce, bleskozvody, prípojky, fotovoltika, smart elektroinštalácie, kamerové systémy atď. rodinných domov, kancelárií, hál, firiem, reštaurácií, predajní a pod. Podmienky : - živnostník - výhodou je vyhláška 22, prax v obore, skúsenosti v oblasti elektroinštalácií - náradie je potrebné mať len základné t.j. ( kufrík na zapájanie, skúšačka, ochranné pomôcky atď....) - chuť pracovať a učiť sa nové veci Zamestnanecké výhody : - čas v aute mimo PP je hradený ako pracovný čas - flexibilná pracovná doba Mzdové podmienky : - plat od 6,70€/1hod. ( záleží od zručnosti ) Termín nástupu: ihneď
Stolár / šikovný človek na prácu s masívom
Hľadáme šikovného stolára / šikovnú pomocnú silu, ktorý vie byť samostatný, má chuť pracovať a miluje svoje remeslo. Vzdelanie v odbore nie je podmienka! Práca len s masívom - dub a jaseň. Musíte byť spoľahlivý, flexibilný, zručný a hlavne mať chuť do práce a vedieť rozmýšľať. Vodičský preukaz B výhodou. Miesto výkonu práce je dedina pri Trnave + montáže u klientov. Ohodnotenie podľa vašej chuti pracovať a odbornosti/zručností. Viac informácií buď osobne alebo telefonicky.
Hľadám pracu údržbár....
Hľadám prácu ako údržbár, prevádzkar, zásobovac, vodič b Atď. Ideálne okolie Senec možno nejaký hotel, alebo zoo niečo podobne. Prácu hľadám od pondelka do piatku na jednu smenu. Moje skúsenosti-Stolarstvo stavebné tesárske a nabytkarske práce.30rokov(elektrika vodoinštalačna základ není problém) (určite by ste veľa ušetrili keby ste malý udzbara z mojmi skúsenosťami) 6rokov som prevádzkoval krčmu. Rok a pol disco bar. Jazik ovládam maďarský, slovenský (dobra ponuka by bola v rakúsku tak by som pouuvazoval) (som nefajčiar, alkohol nepijem ani príležitostne... , ani kávu nepijem) Ešte ktomu prácu hladam na pracovnú zmluvu nie živnosť.. Ideálne keď pošlete mail. Ponuky Pokiaľ sa dohodnem tak nástup o dva mesiace dvovod ze pracujem na živnosť a mam nabrate zakasky)
Hľadám si fusky pracu
Dobrý deň hladam si prácu tu doma na SK.Niekoľko rokov som pôsobil v Rakúsku kde som sa venoval hlavne zámkovej dlažbe a murarskym prácam.Preto teraz si hľadám prácu tu doma na SK najlepšie zámková dlažba, ploty no nebránim sa ani iným pracovným ponúkam v oblasti stavebníctva.Pracujem sám poprípade partia.Najlepsie práca v Zvolene poprípade okolí Zv do 50 km no nebránim sa aj iným ponukam v rámci Slovenska.
Hľadám prácu stolára.
Zdravím, hľadám rácu Stolára som mladý vyučený Stolár s praxou. Hľadám prácu v dielňi aj na montážiach prípadne môžu byť iba montáže.