bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám prácu sbs

Kategória: Obrana a bezpečnosť

Hľadám prácu v oblasti SBS. Mám záujem o pracu v zásahovej jednotke prípade prevoz cenín , penazi , výber bankomatov . Nebránim sa ani iným ponukam . Bezúhonnosť , spoľahlivosť . Vlastním
Preukaz OS SBS, certifikat boj.umení TKD I.T.F ,,zbrojný preukaz skupiny A,C,E , vodičský preukaz .
Nástup ihneď . Najlepsie v okoli ZV,BB,ZH

Volať na
Hľadám prácu sbs
Podobné inzeráty
Pracovník SBS
Hľadám prácu na pozícii SBS pracovník. Som držiteľom preukazu SBS. Som flexibilný a fyzicky zdatný. Hľadám prácu na TPP, nie brigády. Mám záujem o prácu v objektoch, nie v obchodných centrách. Za sprostredkovanie práce odmena.
HĽADÁM PRÁCU v SBS-NÁSTUP IHNEĎ/ SÚRNE HĽADÁM
Dobrý deň,hľadám prácu v SBS,klasické objekty,nie obchodne centrum(DS,GA,Bratislava-najlepsieniekde blízko vlakovej stanice),preukaz OS vlastním,nastúpiť môžem-IHNEĎ/nakolko si hladam prácu.Všetky ponuky mi posielajte emailom.Číslo vymyslené,po dohode poslem.Ďakujem pekne
HĽADÁM PRÁCU v SBS-NÁSTUP IHNEĎ SÚRNE HĽADÁM
Dobrý deň,Hľadám prácu v sbs(GA,DS,BA- niekde blizko vlakovej stanice),preukaz OS vlastním a kedze hladam pracu viem nastupit hned,iba klasicke objekty,nie obchodne prevadzky.Ďakujem za vsetky skore ponuky.Cislo je vymyslene(skutocne poslem po dohode,Dakujem za pochopenie)
Hľadám si prácu v SBS
Hľadám si prácu v SBS ako SBS pracovník na objektoch (nie potraviny a stavby) na TPP,mám vyštudovanú VŠBM s ING titulom,preukaz POS (platní do 20.11.2028),ovládam PC,internet,World a pod,Prax mám vo fabrikách a aj v biznis centre.Miesto práce: Košice poprípade Michalovce.Viac info emailom alebo telefonicky.
SÚRNE HLADÁM PRÁCU(SBS)-NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ
Hľadám prácu v sbs(GA,DS,BA(bolo by dobre niekde blizko vlakovej stanice)),klasicke objekty,nie obchodne centra,práca v noci mi nevadí.Nastupit mozem hned nakolko surne hladam pracu,preukaz OS vlastním,Ponuky mi posielajte emailom telefonne cislo poslem po dohode.Dakujem velmi pekne za vsetky skore ponuky.
Pracovník SBS- Turčianske Teplice
Hľadáme pracovníkov SBS. Náplň práce: stráženie, ochrana a bezpečnosť majetku.Požadujeme preukaz SBS, spoľahlivosť, bezúhonnosť, zodpovednosť,možnosť školenia SBS. Výkon práce:priemyselný objekt Mzdové dojednanie: 4,023€/hod, stravné lístky Kontakt: