bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám prácu v poľnohospodárstve

Kategória: Poľnohospodárstvo

Dobrý deň, hľadám si prácu v poľnohospodárstve v okolí Hlohovca na TPP. Stredná škola: veterinárstvo, vysoká škola: I. stupeň manažment rastlinnej výroby. Vek 25 rokov, nemám vodičák skupiny B.
Hľadám prácu v poľnohospodárstve
Podobné inzeráty
Hľadám
Prácu vodič, v poľnohospodárstve správca farmy, ranča, vodič-traktorista, ošetrovateľ HZ, prax v chove HZ, vlastním VP všetkých skupín A,M,T,B,C,E,D, dlhoročná prax vo vedení traktora, nákladných áut, zájazdových autobusov. Hľadám prácu s ubytovaním slušným kultúrnym ubytovaním, žiadne maringotky a kadejaké bunkre za maštaľou. Som seriózny, prácu si viem zastať, nealkoholik, nefajčiar. Za mojú dobre odvedenú prácu s mojími znalosťami a praxou očakávam dobre platenü prácu. Košice a okolie nie je však podmienkou
Hľadám prácu ako traktorista.
Hľadám prácu v rastlinnej výrobe na TPP,mám 5 ročnú prax s traktormi Fendt a deväť rokov praxe v poľnohospodárstve.Školenia a prax na poľnohospodárskych strojoch ako sú sejačky Väderstad tempo L16 ,tempo F8,Lemken solitair 12 a Pöttinger terrasem C6.Ťahané naradia na prípravu pôdy Lemken rubin 12 a 8,pluhy Lemken diamant a Pöttinger servo a ďalšie.Opravy poľnohospodárskych strojov a traktorov.Osvedčenie na obilne kombajny.Okresi Z.Moravce,Nitra,Trnava.O prácu v službarčine a zemiakarni nemam zaujem!Pre viacej informacii ma kľudne kontaktujte.Ďakujem.
Hľadám prácu v poľnohospodárstve
Dobrý deň hľadám si prácu ako traktorista.. Bud v živočíšnej alebo rastlinej výrobe Nástup možný ihneď... Vodicak B,T Prax 4r v živočíšnej ako traktorista 1r v rastlinej výrobe Mam 27r Najlepšie východ Slovenska Ale ak bude dopra ponúka neni problém ju prijať a ísť ďalej ak bude ubytovanie
Hladám prácu
Hladám prácu v poľnohospodárstve vinica,lesníctvo.Mám 35 r manuálne zručna .Vp sk B,T . Zvyšne info po telefóne.
Hladam pracu
Hladam si pracu v poľnohospodárstve (nie je podmienkou)mam prax na traktoroch John deere 8330,8530,6150 M prax mam s lisom krone 1290,diskovanie,valcovanie,hnojenie,odvozy ,vakuovanie.Mam prax aj na dodavke fiat ducato ako rozvozca.Vlastnim vodičský preukaz skupiny B,T.Za ponuky ďakujem.
Prímeme pracovníka v poľnohospodárstve
Prímeme na TPP pracovníka v poľnohospodárstve tj. traktoristu ktorý je zručný aj pri opravách, samostatný. Naša firma sa zaoberá výlučne rastlinnou výrobou. Mzda po pohovore. Miesto práce Prešov.