bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám vodiča na kamion

Kategória: Doprava a logistika

Hľadám vodiča do zabehnutej firmy Jazdí sa iba na Slovensku ťahač+chladiarensky náves práca 7dní v týždni alebo pon-pia
Každý deň doma!!!
Požadujeme:
Prax minimálne 3roky
Samostatnosť
Vodičský preukaz C+E
Psychotesty
KKV
Starostlivosť o vozidlo pridelené jedno vozidlo
Platové podmienky 1500-1900e mesačne bližšie na osobnom stretnutí
Vozidlo Man tga 500 euro6
Hľadám vodiča na kamion
Podobné inzeráty
Hladam vodica na kamion aj z ukrajiny
Hladam vodica na kamion cele sk.aj zo zahranicia. Plat dohodov.ked nedviham piste my na meil:slovensko.sk1@
Hľadám si prácu vodiča MKD
Hľadám si prácu vodiča MKD. Hľadám si prácu vodiča kamiónu buď na mrazák FRIGO alebo na plachtu. Hľadám zamestnávateľa,firmu kde by mi vedeli dať pri podpise zmluvy náborový bonus,príspevok 1.000€. Samozrejme nie zadarmo a nie len tak.Z každej mesačnej výplaty by mi sťahoval 200€. Všetko je o dohode.Keď človek chce na všetkom sa dá dohodnúť všetko je o komunikácii. Vlastním všetky potrebné doklady na vykonávanie práce vodiča MKD. Zdravotnú,psychologickú prehliadku,KKV,kartu do tachografu.Prejdená celá EÚ. Inzerát platí pre celú SR a až do zmazania.Nástup od augusta 2023 alebo aj skór,všetko o dohode. Za všetky ponuky ďakujem.Kontaktovať ma môžte pod kontaktovať inzerenta.Ďakujem
Hľadám šoféra na kamión
Hľadám sofera na kamión, jazdí sa 5 dní v týždni, západné Slovensko.
Príjmeme vodica MKD (C+E) na kamion + plachtovy MEGA naves
Prijmeme vodiča (C+E) na kamión s MEGA návesom - sme firma zo Sládkovičova (okres Galanta) - Jedná sa o pravidelné otočkové prepravy do Francúzska (FR) - sme menšia rodinná firma - každý vodič má pridelené svoje vozidlo, vozový park : RENAULT-T a MAN TGX. - Čo ti ponúkame ? férové platové podmienky a jednanie nastavené tak, aby šoféri mali chuť pracovať, priniesli vzájomnú dôveru a zodpovednosť. - seriózne a slušné jednanie zo strany firmy - víkendy vždy doma - iba Plachtový MEGA náves - parkovanie v stráženom objekte - Tankovacie karty + všetky mýta na faktúru + vodiči majú aj firemnú kartu - Nerobíme dokládky naši vodiči robia iba FTL-celovozy (Tovar ktorý vozíme sa vôbec negurtnuje a váha okolo 4 až 12 ton max.) Platové podmienky sa riešia individuálne s každým vodičom ale orientačne sa jedná od 1800,-€ v čistom (ak je dlhší mesiac aj viac ako 2200,-€) v čistom vrátane diét a + dochádzkové bonusy a preplatenie dovolenky. Pre viac info. tel.kontakt alebo Tešíme sa na Vás.
Prijmeme vodiča na kamión po SK.
Prijmeme vodiča na kamión. Jazdí sa len Slovensko. Stabilné trasy. Víkendy volné! Možnosť parkovania doma! Plat: 90 eur/deň v čistom Možnosť záloh!
Prijmem vodiča na kamión vp na rozvoz potravín po východe SK
Prijmem Vodiča na kamión na nočný rozvoz potravín po východe SK.Mzda 80 EUR / nočnú jazdu netto.Najlepšie Prešov a okolie.V prípade záujmu vieme poskytnúť ubytovanie.