bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám zatepľovacov

Kategória: Remeselné práce

Dobrý deň hľadám 2-4 zateplovacov v okolí Nitry...cena za m2 5e viac info po telefóne ...jedna sa čisto len lepenie
Hľadám zatepľovacov
Podobné inzeráty
Zatepľovacie prace - hľadám zateplovačov do Nemecka
Hľadáme zatepľovačou do Nemecka. Jednotlivcou aj partie. V prípade partie je potrebné, aby jeden z partie vedel po nemecky.Plat 16-20 eur. Práca sa vykonáva v Nemecku na vopred dohodnuté turnusy. Turnusy sú prevažne 3/1. CELOROČNE PRAVIDELNÁ PRÁCA! PRAVIDELNÁ FAKTURÁCIA! 14 dňová splatnosť! PRÁCA LEN NA ŽIVNOSŤ! PRAX JE PODMIENKOU! Jazyk je výhodou, nie nutnosťou! Jazdí sa na firemných autách! Príspevok na pohonné hmoty! Ubytovanie vopred vybavené a plne hradené firmou! VEĽKÉ PRACOVNÉ NÁRADIE ZABEZPEČUJE FIRMA! V prípade mailovej komunikácie nám prosím zanechajte Vaše telefóne číslo aby sme Vás mohli spätne kontaktovať. V prípade záujmu nás kontaktuje na tel. č.
Hľadám pracu údržbár....
Hľadám prácu ako údržbár, prevádzkar, zásobovac, vodič b Atď. Ideálne okolie Senec možno nejaký hotel, alebo zoo niečo podobne. Prácu hľadám od pondelka do piatku na jednu smenu. Moje skúsenosti-Stolarstvo stavebné tesárske a nabytkarske práce.30rokov(elektrika vodoinštalačna základ není problém) (určite by ste veľa ušetrili keby ste malý udzbara z mojmi skúsenosťami) 6rokov som prevádzkoval krčmu. Rok a pol disco bar. Jazik ovládam maďarský, slovenský (dobra ponuka by bola v rakúsku tak by som pouuvazoval) (som nefajčiar, alkohol nepijem ani príležitostne... , ani kávu nepijem) Ešte ktomu prácu hladam na pracovnú zmluvu nie živnosť.. Ideálne keď pošlete mail. Ponuky Pokiaľ sa dohodnem tak nástup o dva mesiace dvovod ze pracujem na živnosť a mam nabrate zakasky)
Hľadám si fusky pracu
Dobrý deň hladam si prácu tu doma na SK.Niekoľko rokov som pôsobil v Rakúsku kde som sa venoval hlavne zámkovej dlažbe a murarskym prácam.Preto teraz si hľadám prácu tu doma na SK najlepšie zámková dlažba, ploty no nebránim sa ani iným pracovným ponúkam v oblasti stavebníctva.Pracujem sám poprípade partia.Najlepsie práca v Zvolene poprípade okolí Zv do 50 km no nebránim sa aj iným ponukam v rámci Slovenska.
Hľadám prácu stolára.
Zdravím, hľadám rácu Stolára som mladý vyučený Stolár s praxou. Hľadám prácu v dielňi aj na montážiach prípadne môžu byť iba montáže.
Hľadám si pracu fusky(poprípade zákazky)
Dobrý deň hladam si prácu (zákazky) tu doma na SK.Niekoľko rokov som pôsobil v Rakúsku kde som sa venoval hlavne zámkovej dlažbe a murarskym prácam.Preto teraz hľadám prácu tu doma na SK najlepšie zámková dlažba, ploty,oporné múry,stierkovanie,maľovanie,výkopové práce no nebránim sa ani iným pracovným ponúkam v oblasti stavebníctva.Pracujeme vetsinou ako partia.Najlepsie práca v Zvolene poprípade okolí Zv do 50 km.
Hľadám niekoho na maliarske práce, omietku..
Hľadám firmu, majstrov, živnostníkov s praxou na realizáciu maliarskych prác na objekte. Ide o veľkometrážne, najlepšie strojové maľovanie striekaním. Potrebujeme natrieť 1. oplotenie areálu (plech) cca 240 m²; 2. Nová omietka cca 120 m²; 3. Premaľovanie starého náteru novou farbou cca 180 m²; 4. Strecha cca 500 m² (2 nátery). Farby / materiál dodáme. Cenovú ponuku za vyhotovenie prosím posielať na e-mail: info.obuvdoroboty@ Firma sídli v Ružomberku Volať počas pracovných dní 8:00-16:00 Bližie informácie: