bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme brigádnikov

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadáme brigádnikov do vinohradu. Vhodné aj pre študentov. Výplata každý Piatok. Najlepšie z okolia Senica, Skalica, Holíč. Pracuje sa len do obeda. Pre viac info na telefóne



Hľadáme brigádnikov
Podobné inzeráty
Príjmem brigádnikov na okopávanie a zber zeleniny v Beckove
Príjmem brigádnikov na okopávanie a neskôr zber zeleniny v Beckove. Volať len z okolia! Mzda cca 4-5€/hod. podľa výkonu a kvality práce. Tel.
Brigádnici na kosenie
Príjmem brigádnikov (2-3) ľudí na kosenie okolo stromčekov v lese. Práca ohodnotená podľa úkolu cca.6-7€/hod. Manuálne zdatní a šikovní (žena-muž nerozhoduje). Práca Čadca smer Žilina a okolie. Pracovná doba začína okolo 4:30 ráno-cca do obeda.
FARBA - BELGICKO
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : BELGICKU PRÁCA JE ŽIVNOSŤ !!!! Družstevník / Staranie sa o dobytok Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto HĽADÁME pracovníkov na pozície : KRMIČ/DOJIČ/PRACA s DOBYTKOM Potrebná prax min 1- 2 roky s dobytkom. TURNUSY sú 5-6 týždnové a 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. Smena trvá 6 hodín - za smenu máte 85 eur. Smien možete robiť ak chcete aj 2 denne. Práca je vykonávaná cca 12 hod/denne, 6 -7 dní v týždni. +- 260 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
Hľadáme spoľahlivého stajníka
Hľadáme stajníka a hospodára do jazdeckého areálu v Trnave s ubytovaním. Prax práce s koníkmi je podmienkou. Nástupný plat 1 000 netto+ odmeny. Kontakt
hladame traktoristu
Hladame skuseneho traktoristu/operatora polnohospodarskych strojov na malej farme pri pestovani šalátov. Mzda podla sposobu na: ttp. 7 eur/hod. v cistom cca.9 v hrubom alebo 12 eur/hod. na zivnost. V pripade dohody do buducnosti aj moznost prace celorocne. Ubytovanie zabezpecene v ramci arealu.
Hladame pracu .Praca pre koni
Dobrý den. Hladame pracu (2ľudia )s zvieratami Mame skúsenosti v poľnohospodárstve 3 roky. Dakujem