bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme čašníka/čašníčku na tpp

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadáme nového kolegu do reštaurácie Satori v Nitre na pozíciu čašník/čašníčka, na tpp. Nástupný plat: 4,50€/hod + tips. Nástup možný ihneď. Ak máš chuť pracovať a baví ťa práca s ľuďmi, neváhaj nás kontaktovať na tel.čísle .
Hľadáme čašníka/čašníčku na tpp
Podobné inzeráty
Hľadáme čašníka/čašníčku/kuchára
Dobrý deň, hľadáme kuchárku/čašníčku - čašníka do novootvoreného podniku v Prešove na Hlavnej. možnosť TPP alebo na dohodu pre študentov v prípade TPP práca cca od 7:00-15:00 v prípade práce na dohodu pre študentov, skôr večerné služby jednoduchá práca v kuchyni a obsluha zákazníkov mzda dohodou V prípade, že máte záujem buď o prácu na TPP alebo prácu na dohodu pre študentov, pošlite prosím životopis na gabriel.sofranko@
Príjeme čašníka/čašníčku aj brigádne
Reštaurácia Petrov Grunt príjme do TPP aj brigádne čašníka/ čašníčku. Máme záujem o čašníka so skúsenosťami, zodpovedného s vystupovaním na úrovni. Ponúkame korektný pracovný vzťah, v prípade potreby poskytneme ubytovanie v našom zariadení. Nástup možný aj ihneď. Plat dohodneme podľa schopností a skúseností uchádzača
Piváreň Pikart príjme Časnika/Čašníčku TPP
Piváreň Pikart prijme Čašníka/Čašníčku TPP Pracovná doba 11.00-23.00 ( poďla ľudí ) Krátky/Dlhý týždeň Mzda 5€hod.+bonusova zložka+tringelty (1000€+) Pre viac info volajte tel.č.
Hľadáme ČAŠNÍKA / ČAŠNÍČKU
Reštaurácia Česká pivnica v bratislavskom Starom meste hľadá do svojho kolektívu čašníka / čašníčku. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí, v režime tzv. krátky a dlhý týždeň na TPP alebo brigádne. 15 pracovných dní do mesiaca, s platom 1000 € / mesiac netto. Kontaktovať nás môžete na čísle ‭‬. Tešíme sa na spoluprácu!
Hľadáme čašníka/čašníčku
!!!! PRIDAJ SA K NÁM !!!! Do nášho kolektívu radi prijmeme ČAŠNÍKA / ČAŠNÍČKU. Penzión sa nachádza v obci Trenčianske Bohuslavice (okres NMnV). Ak si z ďalekého okolia, nevadí, ubytovanie vieme poskytnúť. Pracuje sa krátky /dlhý týždeň. Mzda 5 €/hod. v čistom na TPP ! Možná dohoda. Ak máš záujem, si zodpovedný a baví Ťa práca s ľuďmi a rád obsluhuješ, si na správnej adrese. Neváhaj nás kontaktovať na . Viac info na osobnom stretnutí. Tešíme sa na TEBA!
Hľadáme čašníčku/čašníka
Do kaviarne v centre mesta Martin hľadáme čašníčku/čašníka. Skúsenosti v kaviarni sú vítané, nakoľko ručne šlahame mlieko na latte, capucino. Tiež skúsenosť s miešanymi drinkami výhodou. Ak ste študent alebo chcete zmeniť prácu, ak máte chuť pracovať vo výbornom kolektíve tak neváhajte a ozvite sa nám. Plat 4,30€/hod v čistom. Plus tips. Po uplynutí skúšobnej doby a pri zodpovednom prístupe k práci zvýšenie platu. Pošlite nám životopis alebo sa nám ozvite telefonicky.