bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme inštalatérov tepelných čerpadiel do Nemecka

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme inštalatérov a elektrikára zo zameraním na tepelné čerpadlá do NEMECKA!!


FAKTURACIA :7/14

-pre partie či jednotlivcov
-Od 4000€✅
-Ubytovanie hradené ✅
-min 55-60 hodín týždenne ✅⏱️⏱️
-Projekty po celom území Nemecka
-možnosť celoročnej práce
-jazyk výhodou, nie podmienkou
-práca na turnusy
-auto k dispozícii
-možnosť záloh
-pracovný odev hradený firmou
-náradie vieme zabezpečiť

Pre akékoľvek informácie nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na čísle ☎️
Hľadáme inštalatérov tepelných čerpadiel do Nemecka
Podobné inzeráty
MONTÉR KLIMATIZÁCIE A TEPELNÝCH ČERPADIEL
NÁSTUP IHNEĎ. Ponuka pre skúsených montérov klimatizácií, chladiarenskej techniky a tepelných čerpadiel. Náplňou práce je prevažne montáž klimatizácie do obchodných centier ako napríklad Lidl, Rewe, Netto na území Rakúska a Nemecka. ✔️ Prijmeme jednotlivcov aj ucelené partie ✔️ Mzda od 17-23€/hod + hradené ubytovanie ✔️ Nemecký jazyk výhodou nie podmienkou ✔️ Možnosť pracovať v sobotu ✔️ Nástup ihneď alebo po vzájomnej dohode ✔️ Miesto práce je celé územie Rakúska a Nemecka (záleží od konkrétnej zákazky) ✅ Podmienky: Práca na živnosť A1 (pomôžeme vybaviť) Vlastné základné náradie Vlastné auto (prípadne možnosť prenájmu u nás) Seriózny prístup ✅ Výhody: Fakturácia a splatnosť 7/14 Pomoc s vybavením všetkých potrebných dokumentov Naša komplexná podpora 24/7 Dlhodobá spolupráca Práca v stabilnej spoločnosti Dĺžka turnusu po vzájomnej dohode Vystavenie faktúr za Vás Ľudský prístup ➡️ Naša firma pôsobí v odvetví stavebníctva už od roku 2009. Za celú dobu existencie máme za sebou desiatky úspešných projektov a spokojných zákazníkov. Ak sa chcete stať súčasťou kvalitnej firmy s možnosťou kariérneho rastu, ste na správnom mieste. ➡️ V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnych číslach ☎️ a ☎️ prípadne emailom. Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu Vyhľadávanie: klima, klimamontér, chladiarenská technika, chladiar, tepelné čerpadlá, vzduchár, klíma, vzduchotechnika nemecko, rakúsko, vodár, kúrenár, vzduchár, vzduchotechnik, montér
Hľadáme inštalatérov na vodu,plyn,kúrenie a klimatizáciu
Hľadáme inštalatérov na vodu,plyn,kúrenie a klimatizáciu do Nemecka!! Nástup - od 24.7. FAKTURACIA :7/14 -jazyk podmienkou pre 1 z partie -Ubytovanie hradené ✅ -min 50-60 hodín týždenne ✅⏱️⏱️ -Projekty po celom území Nemecka -možnosť celoročnej práce -práca na turnusy -auto k dispozícii -možnosť záloh -pracovný odev hradený firmou -náradie vieme zabezpečiť Pre akékoľvek informácie nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať na čísle ☎️
2x Kurenár Tepelné Čerpadlá - Práca Nemecko
Spoločnosť PRONAHT, s.r.o. ponúka voľné pracovné pozície na 2 projekty v Mannheim & Neunburg vorm Wald - Nemecko: Info o projekte Mannheim: 2x Kúrenár - Tepelné čerpadlá + Solárne panely Typ práce: modernizácia vykurovacieho systému a inštalácia vzduchových tepelných čerpadiel a solárnych panelov. Stavebné objekty sú prevažne rodinné domy. Info o projekte Neunburg vorm Wald: 2x Kúrenár - Tepelné čerpadlá Typ práce: Montáž tepelného čerpadla alge s novou inštaláciou vody. Výmena plynového vykurovania za plynové vykurovanie. Výmena olejového kotla za kotol Hoilz: - Výmena plynových kotlov a plynových ohrievačov do 25 kW - Demontáž olejových kotlov - Demontáž olejových nádrží - Pokládka vodovodného potrubia z nehrdzavejúcej ocele do 28 mm zaveseného pod stropom v pivnici - Pokládka vodovodných potrubí Viacvrstvové kompozitné potrubia v konštrukcii podlahy - Kladenie vodovodných potrubí Viacvrstvové kompozitné potrubia v predstenových konštrukciách zo sadrokartónu - Inštalácia splitového systému tepelného čerpadla Weidhaupt 10kw (vnútorná + vonkajšia jednotka). Stavebné objekty sú prevažne rodinné domy Nástup: 03.07.2023 Dlžka: oba projekty su na 2 mesiace + mozne predlzenie Požiadavky: 1x Nemcina v partii, vediet citat a rozumiet vykresom/plánom, skúsenosti s montážou tepelných čerpadiel, vlastne naradie Platové ohodnotenie a požiadavky: Platové podmienky: Kurenár 27€/hod ubytovanie strhavane 50+ hodín týždenne Ubytovanie vopred zabezpečené Fakturácia 14/21 Bonusy v rámci spoločnosti PRONAHT, s.r.o.: Možnosť obnovy zváračských certifikátov, zabezpečenia SCC certifikátu Možnosť spolupráce na ďalších projektoch. Pomoc s vybavovaním akýchkoľvek dokumentov spojených s prácou pod hlavičkou PRONAHT, s.r.o. Komplexná podpora počas celej doby výkonu práce na dannom projekte. ☎Kontakt: Matej Hančiak PRONAHT, s.r.o.
Hľadáme 2-4 inštalatérov do mesta HAMBURG-byty(výborný plat)
Hľadáme 2-4 inštalatérov na slovenskú/českú živnosť so štandartným náradím a autom na projekt do mesta HAMBURG (sever Nemecka) pre overeného klienta. Nástup na tento projekt: ASAP - čo najskôr! Dĺžka projektu: približne 4-5 mesiacov s opciou predĺženia Pracuje sa na turnusy: 3+1 alebo 4+1 (podľa dohody). Náplň práce: klasické inštalatérske práce na viacerých bytoch. Pracovný čas: PO-PIA: 10-12 hod ; SO: 6-8 hod Zamestnanecké výhody, benefity: - vybavenie všetkých potrebných dokumentov na prácu v zahraničí (prihlásenie na nemecké úrady, vybavenie Freistellungu), - neustála podpora v prípade akýchkoľvek problémov (emailová komunikácia, telefonický hovor, SMS), - sme stabilná spoločnosť s viac ako 10 - ročnou pôsobnosťou na trhu, - sadzba: 24,50 - 25€/hod, - bonus 200 € za odporučenie pracovníka, ktorý u nás odpracuje minimálne 1 turnus, - pomoc pri hľadaní ubytovania. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - aktívne živnostenské oprávnenie staršie ako 2 mesiace - prax v odbore minimálne 2 roky - znalosť nemeckého jazyka (stavebná nemčina) aspoň jeden z dvojice - vlastné auto a základné náradie - zodpovednosť V prípade záujmu o prácu nás prosím kontaktujte telefonicky na čísle: . Tešíme sa na Vás!
Hľadáme 4 inštalatérov do mesta ANDERNACH (blízko Koblenzu)
Hľadáme 4 inštalatérov na slovenskú/českú živnosť so štandartným náradím a autom na projekt do mesta ANDERNACH (neďaleko KOBLENZU pre overeného klienta. Nástup na tento projekt: 04.08.2023 - 07.08.2023 Dĺžka projektu: 1 mesiac (do 03.09.2023) Náplň práce: klasické inštalatérske práce na bytoch Pracovný čas: PO-PIA: 10-12 hod ; SO: 6-8 hod Zamestnanecké výhody, benefity: - vybavenie všetkých potrebných dokumentov na prácu v zahraničí (prihlásenie na nemecké úrady, vybavenie Freistellungu), - neustála podpora v prípade akýchkoľvek problémov (emailová komunikácia, telefonický hovor, SMS), - sme stabilná spoločnosť s viac ako 10 - ročnou pôsobnosťou na trhu, - sadzba: 24 - 25€/hod, - bonus 200 € za odporučenie pracovníka, ktorý u nás odpracuje minimálne 1 turnus, - pomoc pri hľadaní ubytovania. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - aktívne živnostenské oprávnenie staršie ako 2 mesiace - prax v odbore minimálne 2 roky - znalosť nemeckého jazyka (stavebná nemčina) aspoň jeden z dvojice - vlastné auto a základné náradie - zodpovednosť V prípade záujmu o prácu nás prosím kontaktujte telefonicky na čísle: . Tešíme sa na Vás!
Hľadáme 2-4 inštalatérov do mesta MAINZ (Nemecko)
Hľadáme 2-4 inštalatérov na slovenskú/českú živnosť so štandartným náradím a autom na projekt do mesta MAINZ (mesto sa nachádza neďaleko Frankfurtu). Nástup na tento projekt: ASAP - čo najskôr! Dĺžka projektu: do konca roka 2023 s opciou predĺženia Pracuje sa na turnusy: 3+1 alebo 4+1 (podľa dohody). Náplň práce: klasické inštalatérske práce na bytoch. Pracovný čas: PO-PIA: 10-12 hod ; SO: 6-8 hod Zamestnanecké výhody, benefity: - vybavenie všetkých potrebných dokumentov na prácu v zahraničí (prihlásenie na nemecké úrady, vybavenie Freistellungu), - neustála podpora v prípade akýchkoľvek problémov (emailová komunikácia, telefonický hovor, SMS), - sme stabilná spoločnosť s viac ako 10 - ročnou pôsobnosťou na trhu, - sadzba: 22,50 - 23€/hod, - bonus 200 € za odporučenie pracovníka, ktorý u nás odpracuje minimálne 1 turnus, - pomoc pri hľadaní ubytovania. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - aktívne živnostenské oprávnenie staršie ako 2 mesiace - prax v odbore minimálne 2 roky - znalosť nemeckého jazyka (stavebná nemčina) aspoň jeden z dvojice - vlastné auto a základné náradie - zodpovednosť V prípade záujmu o prácu nás prosím kontaktujte telefonicky na čísle: . Tešíme sa na Vás!