bazár, predaj, inzercia, predám

HĽADÁME KOZMETIČKU

Kategória: Servis a služby

Do nášho výnimočného salóna v Bratislave hľadáme kolegyňu na služby:
- depilácia voskom/cukrovou pastou
- laminácia obočia/mihalníc
- umelé mihalnice
- PMU
- obsuha lasera (zaučíme)

Forma spoluprácie ako aj počet odpracovaných hodín je na tebe, vieme sa dohodnúť. Prostredie salóna je veľmi príjemné. Ak ponúkaš niektorú z horeuvedených služieb, zavolaj.
Info o salóne na:
HĽADÁME KOZMETIČKU
Podobné inzeráty
Hľadáme kozmetičku
Milé dámy, do zabehnutého salónu s dlhoročnou klientelou hľadáme kozmetičku na ŽIVNOSŤ. Prax nie je podmienkou stačí ukončený kozmetický kurz. Salón sa nachádza v Bratislave v Ružinove. Hľadáme niekoho kto je komunikatívny, rád sa vzdeláva a bude mať rád prácu s luďmi. Klientela zabezpečená.Bližšie informácie na našom t.č alebo nám pošlite životopis na
Hľadáme Kozmetičku/ Nechtárku/ Mihalničiarku/ Fyzioterapeuta
Hľadáme šikovnú posilu do nášho BEAUTY tímu. Ak máte skúsenosti s prácou vo svete krásy, zdravia a relaxu, túžite po ideálnej práci, ktorá Vás bude naozaj baviť, v príjemnom a priateľskom prostredí, tak neváhajte a pošlite nám svoj životopis. Možno ste práve vy ten/tá koho hľadáme. ;) Hľadáme príjemnú osobnosť s profesionálnym vystupovaním, ktorá dokáže samostatne pracovať s dôrazom na precíznosť či už v rámci čistoty, nastavených štandardov či poskytovanej služby. Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť Mzdové podmienky: Mzda závisí od odbornosti kandidáta a rokov praxe. Upresníme na pohovore. Termín nástupu: August 2023 V prípade, že spĺňate uvedené požiadavky a máte záujem zúčastniť sa výberového konania na hore uvedené pozície, pošlite svoj štruktúrovaný životopis na túto mailovú adresu: info@ Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti, avšak iba vybraní kandidáti, ktorí spĺňajú všetky stanovené kritéria budú pozvaní na osobný pohovor.
KOZMETIČKA A MANIKERKA
Hľadáme vyučenú kozmetičku a manikérku do zabehnutého esteticko - kozmetického centra HB MEDIVA Detva Kozmetička bude u nás vykonávať bežné kozmetické procedúry a prístrojové ošetrenie po zaučení. Prevádzka ponúka relaxačné,estetické a skrášľujúce procedúry . Platové podmienky na osobnom pohovore. Svoj životopis zašlite na email: ivahajnovicova@ Uveďte kozmetickú prax počas školy a po škole ak máte, spomeňte ak viete robiť niečo navyše (napr. Lash Lift, alebo aj gélové nechty,..), uveďte, ktoré procedúry vám idú najlepšie.
Kozmetička na TPP
Hľadáme vyučenú kozmetičku, aj absolventku bez praxe na trvalý pracovný pomer do zabehnutej prevádzky v Košiciach. Kozmetička bude u nás vykonávať bežné kozmetické procedúry a prístrojové ošetrenie po zaučení. Prevádzka ponúka relaxačné a skrášľujúce procedúry pre ženy - masáže, manikúru, pedikúru, vitálny svet, stroje na cvičenie. Pracovná doba: Po-Pia 9:30-18:00. Nástup: 01.07.2023, alebo aj skôr, podľa dohody. Plat: základ + percentá zo služieb, cca 1000€ brutto Svoj životopis zašlite na email: manager@ Uveďte kozmetickú prax počas školy a po škole ak máte, spomeňte ak viete robiť niečo navyše (napr. Lash Lift, alebo aj gélové nechty,..), uveďte, ktoré procedúry vám idú najlepšie.
Hladam  kozmeticku
Hladam sikovnu kozmeticku do svojho Salonu ,,, prevadzka je komplet zariadena je to samostatna miestnost cena najmu je 280eur nachadza sa v Podunajsky biskupiciach.
Hľadáme taxikárov/rozvozákov
U nás v Hey Moje Taxi hľadáme: -Posilu do nášho tímu. Možnosť výberu zmien (4-5-6 zmien do týždňa - výber je na tebe) -Hľadáme kolegu/kolegyňu aj na výpomoc (odrobíš 1-2 dni v týždni, podľa toho ako ti to vyhovuje). -Do tretice hľadáme šoféra/šoférku na rozvoz jedla -Plat sa približne pohybuje medzi 1000€-1600€ v čistom. Platové podmienky závisia od počtu odrobených zmien - viac info po telefóne alebo na osobnom pohovore. -Hľadáme milých, komunikatívnych ľudí, ktorí budu zdvorilí k našim zákaznikom a zapadnú do nášho kamarátskeho tímu -Výhodou je preukaz vodiča taxislužby, ale ak ho ešte nemáš, pomôžeme ho vybaviť -Ak ťa táto ponuka zaujala, kontaktuj nás: nitraheytaxi@ ☎️