bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme KURENÁROV/KLAMPIAROV/BAGRISTOV/PODZEMNÉ PRÁCE

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame prácu v Nemecku pre šikovných zatepľovačov/fasadnikov,kurenárov,klampiarov,bagristov,pokladačov podláh,podzemné práce,pomocníci.

Nástup možný ihneď alebo po dohode.
Práca na živnosť.

FAKTURACIA :7/14

-pre partie či jednotlivcov
-Od 4000€✅
-Ubytovanie hradené ✅
-min 55-60 hodín týždenne ✅⏱️⏱️
-Projekty po celom území Nemecka
-auto k dispozícii
-možnosť záloh
-pracovný odev hradený firmou
-podpora SK a NJ nonstop 7/24hod ☎️☎️
- náradie vieme zabezpečiť

Pre akékoľvek informácie nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať ☎️
Hľadáme KURENÁROV/KLAMPIAROV/BAGRISTOV/PODZEMNÉ PRÁCE
Podobné inzeráty
PONUKA PRÁCE PRE CESTÁROV / BAGRISTOV - NEMECKO
Pre stabilnú, úspešnú, rýchlo rastúcu firmu MS Gruppe s.r.o. hľadáme šikovných a skúsených cestárov a bagristov. Náplň práce: Výkopové práce, asfaltovanie, pokladanie chodníkov, obrubníkov. Najčastejšie sa pokladajú odvodňovacie kanále popri cestách v obytných zónach. Vytvárame 3 členné skupiny s 1 nemčinárom a minimálne 1 bagristom. Pracovný čas: - pracuje sa 40-50 hod/týždenne Čo ponúkame: - PRÁCA NA ŽIVNOSŤ v stabilnej, úspešnej, rýchlo rastúcej firme. (pri dlhodobej spolupráci je možnosť pracovať na pracovnú zmluvu) - hodinová mzda 19-23,- Eur/hod (Možnosť vyššej mzdy v závislosti od skúsenosti a jazykových znalostí) - ubytovanie zabezpečené a zúčtované za rovnaké časové obdobie - práca na turnusy - fakturácia každé 2 týždne - dlhodobá spolupráca a celoročne zákazky pre živnostníkov, - pomoc pri vybavovaní administratívnych záležitosti pri práci v Nemecku, výkazy, fakturácia, dane, poistenie, freistellung, ubytovanie, atď., Čo očakávame: - Jeden z partie by mal mať papiere na bager a aspoň jeden Vodičský preukaz skupiny C - spoľahlivosť, samostatnosť, zodpovednosť, seriózny prístup k práci - ochota cestovať, flexibilita (vodičský preukaz skupiny B, BE výhodou) - prax v danom obore - aspoň jeden z partie by mal mať dostatočnú znalosť nemeckého jazyka (Mierne pokročilý - B1) - Ideálny tím (1 Bagrista, 1 pracovník na nakladač, valec, 1 pomocný pracovník pri lopate), - Stručná charakteristika spoločnosti: MS Gruppe, s.r.o. je spoločnosť zameraná na nábor a výber personálu pre prácu v zahraničí so sídlom na Slovensku. MS GRUPPE s.r.o. R.Nedeckého 12 97401 Banská Bystrica Životopis v nemeckom jazyku môžete poslať na uvedený email. V prípade ďalších otázok nás kontaktujte prostredníctvom e-mailu: l.hrubec@, alebo telefonicky na čísle: .
Hľadáme klampiarov
Hľadáme partiu klampiarov (5-6 ľudí) na opravu strechy haly v Topoľčanoch o rozlohe cca. 1200m2, dĺžka práce 4-6 týždňov. Možnosť hodinovej sadzby alebo úkolovej podľa dohody. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Ponuka platí do nedele. Platové podmienky sú nadštandardné.
Elektrikár, Kúrenár, Sadrokartónar, Výkopové práce
Náplň práce: Hľadáme jednotlivcov alebo skupinu Maliarov, Elektrikárov,Vodárov/Kúrenárov, Sadrokartonistov do Nemecka - Skupiny po 2,3,4 a eventuálne 5 Elektrikárov ,Vodárov/Kúrenárov, Sadrokartonistov - na živnosť (SZČO) aj na TPP - robia sa elektroinštalačné práce bytových domov, výrobných hál, domov, nákupných budov a stredísk , kancelárskych priestorov atď. - miesto práce záleží podľa aktuálnej ponuky. - môže sa hlásiť aj jednotlivec, aj partie, - ubytovanie vieme zabezpečiť, ale hradí si ho každý týždenne - Nemecký jazyk výhodou - mzda 5040 € mesačne, pracuje sa priemerne 10h x 6 dní = 60h - možnosť požiadania zálohy po odpracovaných hodinách V prípade záujmu poprosím volať alebo napísať email. Tel.č Email: hrinak@ Preferujeme dlhodobú spoluprácu. Zamestnancom zabezpečujeme: - bývanie zabezpečené - doprava zabezpečená - firemné pracovné oblečenie, - pracovné elektrické náradie (okrem základného elektrikárskeho náradia).
HĽADAM SKUSENÝCH BAGRISTOV DO NEMECKA
Dobrý deň , Hľadám šikovných bagristov do Nemecka , práca je dlhodobá . Mame prácu po celom Nemecku. Požiadavky Živnosť , A1, Freistellung ( ak nemáte vieme vám pomôcť vybaviť) Spoľahlivosť , Flexibilita Ponúkame Slovensky kolektív Fakturáciu 7/14 Príspevok na cestu Pekne ubytovanie Peniaze na čas Stabilnú prácu 55+ hodín/týždenne Pre viac info nás kontaktujte na tel.č. alebo email
Ponuka práce pre vodoiňtalatérov/kurenárov do Nemecka
Ponuka práce pre SZČO dvoch vodoinštaletérov,kurenárov-partia -Nástup možný už od 31.7.2023 -Výkon práce: Nemecko/Berlín/Drážďany dlhodobé projekty -Fakturacia: raz za mesiac splatnosť 30dni -Mzda: 1200-1260€ týžden podľa praxe a skúsenosti -Nemčina nieje podmienkou ale výhodou. -Možnosť zálohovej FA -Turnus: 3 týždne/9 dni voľno -hradené ubytovanie -firemné vozdilo -Požadujeme: živnosť minimálne 2 mesiace,vlastné náradie,prax minimálne 2-3roky v obore. - peniaze vždy pravidelne a na čas. Montáž sanity,podlahové kúrenie, rozvody vody a kúrenia Práca-dlhodobo Možnosť nájdenia si vlastného ubytovania a cestovať vlastným autom týždenná odmena 1500-1540€
RAKÚSKO ,1900- € pokrývačov-izolatérov-klampiarov-pomocníkov
Ponúkame prácu v Rakúsku pre: *) pokrývačov- pomocníkov *) izolatérov- pomocníkov *) klampiarov- pomocníkov *) Mesačná mzda 1900,-euro čistá mzda (168 hodín). (Nadčasy sa priplácajú) *) Požadujeme prax, spoľahlivosť. Výhodou znalosť nemecký jazyk *) POTREBA VOZIDLA a vodičský preukaz *) Ponúkame celoročné DPP uplatnenie. Pracovnej zmluvy ako zamestnanec v Českej republike *) Sme stavebná firma z ČR a realizujeme zákazky v Rakúsku, Graz NA EMAIL: @ ZAŠLITE: - FOTO - ŽIVOTOPIS - VÝUČNÝ LIST (ak máte)