bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme lešenárov

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme lešenárov, aj celú partiu.
Stavebná firma PORKY s.r.o. so sídlom v Košiciach - Barci prijme s nástupom IHNEĎ lešenárov, aj ucelenú partiu. Jedná sa o montáž a demontáž rúrkových a systémových lešení v Košiciach a blízkom okolí. Práca je na dohodu, TPP aj na živnosť. Všetky informácie na osobnom pohovore.
Výhodou je prax v oblasti montáže lešení a vodičský preukaz.
Hľadáme lešenárov
Podobné inzeráty
LEŠENÁRI NEMECKO
Hľadáme zručných lešenárov - partie aj jednotlivcov, na dlhoročné a stabilné projekty v Nemecku (okolie Mníchova).   Ponúkame: * zabezpečené a plne hradené ubytovanie, * preplácanie cesty, * odmeňovanie do 23,5€ / hod, * pracuje sa 50 - 60h / týždenne (pon - sobota), * výplaty v dvojtýždňových intervaloch, * možnosť poberania záloh, * Individuálne dohadované turnusy, * možnosť získať prax od dlhodobých lešenárov, * vlastná aplikácia na rýchlu a presnú evidenciu hodín.   Koho hľadáme: * lešenárov a vodičov sk. C - s praxou, * výhodou je znalosť nemeckého alebo anglického jazyka, * ochota pracovať na turnusy v zahraničí, * fyzická zdatnosť a odvaha pracovať vo výškach, * vlastné auto výhodou.   Pre viac informácii nás kontaktujte. Životopisy posielajte na mail.   zaneta.mjartanova@ 
Hľadáme Lešenárov do Švajčiarska.
Názov pracovnej pozície* Lešenár Druh pracovného pomeru* plný úväzok,pracovná zmluva Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - Zakladanie lešení s prihliadnutím na nosnosť podkladu. - Montovanie lešení pozdĺž fasád budov. - Osádzanie ochranných zábradlí, ochranných sietí, rebríkov, podláh a zarážok brániacich pádu predmetov z lešenia. - Zodpovedanie za správne založenie, ukotvenie a zmontovanie lešenia. - Demontovanie lešení a ochranných sietí po ukončení stavebných prác. Zamestnanecké výhody, benefity - momentálne hľadáme šikovných lešenárov na projekty po celom Švajčairsku. - pozícia vhodná aj pre dvojice s jedným Nj. hovoriacim alebo bez znalosti Nj.!! - zabezpečíme pracovné povolenie,ubytovanie.. - výhody sociálneho systému napr. ( rod.prídavky na 1-dieťa vo výške 250-300 CHF atď.) - 10% daň so mzdy,- - týždenné výplaty,prip. mimoriadne zálohy,- - možnosť nadčasov,- - zamestnanie dlhodobého charakteru,- (projekty sú pripravené na nasledujúcich 5 rokov) - vhodných kandidátov hľadáme celoročne už 15 rokov, termín nástupu vieme prispôsobiť uchádzačom - neustála podpora zo strany vášho personálneho poradcu 8/5 Termín nástupu April 2023. Mzdové podmienk Mzda: od 30 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (so znalosťou Nj.) Mzda: od 28 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (bez znalosti Nj.) Jazyk a úroveň ovládania Nemecký jazyk A2/B1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - profesionalita - flexibilita - samostatnosť - osobný automobil podmienkou Informácie pre uchádzača Cena za ubytovanie sa pohybuje v závislosti od kantonu v priemere okolo 180-230 CHF/týždeň. Ubytovanie sa dá zaplatiť aj týždenne. Najčastejšie agentúra využíva hotelové ubytovanie. Odvodové zaťaženie ( zdravotné poistenie, sociálne poistenie, dane) tvoria 30% z hrubej mzdy zamestnanca. Agentúra bude kontaktovať len tých uchádzačov ktorý vyhovujú stanoveným požiadavkám pre získanie pracovnej pozície ! Kontaktná osoba Peter Bacik Telefón E-mail* pb@ Spoločnosť Personal.Swk.Service,s.r.o Ulica, číslo Hviezdoslavova 26 PSČ 09101 Mesto Stropkov Stručná charakteristika spoločnosti* Personal.Swk.Service s.r.o. Je pracovná agentúra založená na Slovensku zameraná na obsadzovanie stredných a nižších pozícií so špecializáciou Recruit&Executive search Leasing Payrolling Outsourcing Outplacment Sme zodpovedná a úspešná personálna agentúra s najvyššou kvalitou pôsobiaca na švajčiarskom a rakúskom pracovnom trhu, ktorá preberá zodpovednosť vo vzťahu medzi zamestnávateľom a zamestnancom.
Hľadám Lešenarov a Nemčinarov
Hľadám Nemčinara(23e) k partií lešenarov a ďalej lešenarov(20e)na práce v Nemecku/Leipzig.Bližšie informácie telefonicky
Lešenari v Nemecku NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ
Dobrý deň. Hľadáme LEŠENÁROV, ktorý sú spoľahlivý a majú tímového ducha. Hľadáme LEŠENÁROV na prácu do Kolína / Hamburgu PONUKA: - Výkon práce : - Kolín / Fasády - Hamburg / Priemysel - Mzda : 18-22€/h - Fakturácia : 14/14 - Turnusy : 2/1, 4/2 alebo podľa dohody - Pracocná doba : 60h/týždenne - Ubytovanie : zabezpečené a hradené - Cesta : príspevok 200€ na auto - pracuje sa s LAYHER rámovým alebo modulovým lešením - Nemecký/Anglický jazyk, výhodou nie podmienkou - Vodičský preukaz B,C výhodou nie podmienkou Podmienky: - Založená živnosť - Plátna legislatíva alebo vybavenie si formulára A1 - Chuť pracovať na veľkých projektoch Pre viac info kontaktujte na Tel.č.:
Partia lešenárov s nemčinárom
Sme spoločnosťou, ktorá má stabilné miesto na nemeckom pracovnom trhu v oblasti stavieb fasádnych a priemyselných lešení. Do našich projektov hľadáme seriózne partie skúsených lešenárov a nemčinárov. Pozície obsadzujeme do celého Nemecka. - pravidelné vyplácanie miezd - 30 dňová fakturácia - ubytovanie hradené - mzda individuálna na dohode priemerne 19-20€/ hod. - možnosť používať firemné auto - práca v slovenských partiách - práca na turnusy Hľadáme a ponúkame dlhodobú a serióznu spoluprácu.
Vodič LKW s nemčinou
Pre naše partie lešenárov hľadáme vodičov do 7,5 t. s nemčinou. Ponúkame stabilnú a dlhodobú spoluprácu. Pracujeme celoročne v Nemecku. Práca je vykonávaná na živnosť, fakturácia každých 30 dní. Mzda podľa dohody: 18 – 20€/ hodina. Mzdy sú vyplácané načas a riadne!!! Turnusy sú 4+1 a nástup je možný ihneď. Denne pracujeme 10 až 12 hodín. Hľadáme vodičov, lešenárov aj nemčinárov, ktorí sú vo svojom remesle ako doma. Ozvite sa nám na mail (zanechajte nám kontakt a meno), alebo telefonicky. Tešíme sa na Vás!