bazár, predaj, inzercia, predám

hľadáme partiu montážnikov pre rok 2023/2024

Kategória: Remeselné práce

v tomto mesiaci hľadáme partiu montážnikov na následovné práce:

1. zhotovenie montovanej haly.

2. zhotovenie monolitových domov

Potrebné sú predpoklady a zručnosti v manuálnej práci pri montáži
a zodpovednosť

Požadujeme:
spoľahlivosť, samostatnosť, zodpovednosť, schopnosť čítať technickú dokumentáciu, manuálnu zručnosť a praktické myslenie

Ponúkame:
- stabilnú zmluvnú prácu
- výplata každý ťýždeň ( piatok)
- celoročná práca

Viac info na t.čísle

Celé územie SR
hľadáme partiu montážnikov pre rok 2023/2024
Podobné inzeráty
Hľadáme montážnikov
Hľadáme šikovných montážnikov, ktorí majú záujem o výborne platenú prácu na Slovensku. Jedná sa o prácu v Bratislave - v automobilke. Šanca si výborne zarobiť, seriózna práca a ubytovanie na úrovni. Hľadáme jednotlivcov ale vítané sú aj celé partie. Ponúkame 15 EUR/hod (ubytovanie hradené spoločnosťou). Nástup 14.7. 2023 Náplň práce : - práca na montáži (montérske práce) Požiadavky práce : - Živnosť - Prax v odbore - Manuálne zručnosti Naše pozitíva : - Priateľský tím kvalifikovaných ľudí - Možnosť presadiť sa a získať ďalšie pracovné ponuky v rámci EU - Získať prax - Prijemne pracovné a ubytovacie podmienky V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel.č. .
Hľadáme montážnikov - podlahy, dvere
Hľadáme montážnikov na montáž podláh, dverí, tieniacej techniky. Sme zabehnutá firma v Novom Meste nad Váhom, montáže v okolí + celé Slovensko. Nie je potrebná prax v obore, požadujeme manuálnu zručnosť a chuť pracovať. Zaškolíme.
Hľadáme do nášho tímu šikovných montážnikov-NR a okolie
Hľadáme montážnikov do našej firmy Štefan&Slava s.r.o. jedná sa o montáže a realizácie rôznych zákaziek,práce aké robíme si viete pozreť na FB Tj./Podlahy,schodiska,zábradlia,terasy,prístrešky,obklady drevom a rôzne iné..podľa dopytu zákazníka/ Podmineky: zručnosť,schopnosť samostatne pracovať,ochota,slušné vystupovanie, prax v tomto odbore,vlastné mašiny a živnosť. Dobrú prácu a dobrého človeka si určite vieme oceniť. V prípade seriózneho záujmu kontaktovať mailom sssslava@gmail .com Kľudne mi pošlite fotky vašich realizácií,tešíme sa a Vás.Ponákame super kolektív a výhdné pracovné podmienky.
Hľadám montážnikov kuchynských liniek
Hľadáme montážnikov kuchynských liniek. Montáže väčšinou na východnom Slovensku. Spolupráca formou živnosti. Výhodné podmienky - osobne, dohodou.
Ponuka práce v NEMECKU ( hlinikové fasády )
Dobrý deň, Ponuka Práce pre 4-6 člennú partiu alu FASÁDNIKOV v Nemecku na živnosť . Jedná sa o hliníkové fasády (stropy budovy), pracuje sa vo výške maximálne 3metre na plošinách. -Hodinová sadzba od 17-20€ -Ubytovanie plne hradené z našej strany pre celú partiu (Celý byt / Dom). -Jazyk nieje potrebný -Možný finančný príspevok na dopravu do Nemecka -Komplet náradie požičiame -Práca je minimálne na 7 mesiacov ( turnusy 4/5 týždňov práca 1 týždeň doma. Miesto práce : Kolín Požiadavky: -Vlastné auto na partiu -Skúsení pracovníci ( max 1-2 pomocníci ) Kontakt :
Interiérové práce pre stolárov a montážnikov
Ponúkame práce pre stolárov a montazníkov v zahraničí,potrebná prax,poprípade jazyk ale nie je to podmienkou,nástupný plat od 16-24 eur záleží od skúseností,tel.