bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme partnera na podnikanie

Kategória: Stavebníctvo

Sme firma, ktorá 8 r. zabezpečuje projekty živnostníkom v energetickom, chemickom, stavebnom a spracovateľskom priemysle v Nemecku.

Zákazky/projekty máme od nemeckých sprostredkovateľov alebo ich hľadáme sami. Väčšina zákazok je krátkodobých a práve preto sme otvorení novým spoluprácam.

Máme zabezpečený backoffice s nemčinármi, personalistmi, ekonómkou a nemeckým advokátom.
Hľadáme partnera, ktorý ponúka dlhodobú spoluprácu a vie zabezpečiť kvalitné a trvácne projekty v Nemecku dlhodobo.

Hľadáme seriózneho partnera, ktorý si možno nevie-nechce zabezpečovať personálnu štruktúru.
Hľadáme obchodného partnera, ktorý má reálnu skúsenosť.



Hľadáme partnera na podnikanie
Podobné inzeráty
Sprostredkovanie
Sme firma, ktorá 8 r. zabezpečuje projekty živnostníkom v energetickom, chemickom, stavebnom a spracovateľskom priemysle v Nemecku. Zákazky/projekty máme od nemeckých sprostredkovateľov alebo ich hľadáme sami. Máme zabezpečený backoffice s nemčinármi, personalistmi, ekonómkou a nemeckým advokátom, ale nedokážeme obsadiť všetky projekty a preto sme otvorení novým spoluprácam. Hľadáme partnera, ktorý ponúka dlhodobú spoluprácu a vie zabezpečiť kvalitných pracovníkov. Hľadáme seriózneho partnera, ktorý si možno nevie-nechce zabezpečovať projekty v Nemecku a Rakúsku sám. kontakt: info@
Hľadám partnera
Hľadám seriózneho partnera ktorý by nám dodával stavebné zákazky: zatepľovanie domov a nebytových priestorov fasády omietky stierky sádrove ručne omietky sadrokartón obklady dlažby prerábky bytov domov a nebytových priestorov murovanie plávajúce laminátové vinylové podlahy spomínané práce realizujeme VT a okolie cena práce mailom telefonicky alebo na osobnom stretnutí
Elektrikár Nemecko
Dobrý deň, do nášho tímu prijmeme elektrikárov na projekty v NEMECKU. Požadujeme: -stavebná nemčina / anglický jazyk -vlastné auto (možnosť prenajať za zvýhodnenú cenu auto od zmluvného partnera) -aktívna živnosť Poskytneme: -hradené, slušné ubytovanie -možnosť záloh -navýšenie mzdy po zapracovaní -dlhodobá spolupráca, práca je u nás po celý rok. Finančné ohodnotenie na začiatok sa u nás pohybuje od 15-24€/h podľa skúseností a jazykových znalostí uchádzača. možnosť prenajať za zvýhodnenú cenu auto od zmluvného partnera V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.č.: / príp. e-mail: info@ Zaslaním životopisu, podkladov odosielateľ súhlasí so spracovaním osobných údajov podľa deklarácie GDPR.
Technik na pripájanie zákazníkov na Orange optický internet
Hladame - zodpovedneho technika na dlhodobu spolupracu Idealne ELEKTRIKARA, samostateho a spolahliveho cloveka, ktory vie jednat so zakaznikmi. Technika hladame z okolia Michaloviec / Trebisova, nakolko sa jedna o spominany region. Jedna sa o zriadovanie optickych pripojeni domov, hlavne pre Telekom. (potiahnutie optiky :"vzduchom" = z dreveneho stlpa Telekomu, alebo "zemou" dokopanie od plota k domu zakaznika, pripojenie routra, pripadne TV) Potrebna je ZIVNOST, vlastne auto, priklepova vrtacka, laptop, zakladne naradie(srubovaky, klieste, rebrik). Vybavu na zvaranie optiky dodame my. Zaskolime a vsetko vysvetlime priamo v terene u zakaznikov. Hladame cloveka na dlhodobu spolupracu, Odmenovanie je platene za vykonanu instalaciu, na zaver mesiaca sa vystavi faktura so supisom instalacii, pripadne dalsich prac. Aktualne hladame technika pre lokalitu na vychod od Trebisova. mzda je priemerne 20az25 eur hodina, podla sikovnosti technika a typu instalacie. ladislav.karafa@
Hľadáme Sadrokartonárov, murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme Sadrokartonárov, murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis na sadrokartonárov: Hodinová mzda: 21 Eur/hod. Náradie vlastné Ubytovanie hradené Fakturácia: 7/14 50 - 60 hodín týždenne Miesto výkonu práce: Wulzburg Nástup ihneď. Popis na murárov: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Cudzí jazyk nie je nutný. Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: job.eu84@ Kontakt:
Hľadáme murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň V každej skupine musí byť aspoň jeden nemecky hovoriaci. Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: monika.bartakovics@ Kontakt: