bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme pomocníkov pre taviča - 13/14plat✅✅✅

Kategória: Priemysel a výroba

Ponúkame prácu pre šikovných pomocníkov.
Práca z kovmi, legovanie, kontrola teploty taveniny, montáž a demontáž.

Ponúkaný plat :
brutto 1 300 EUR/mesiac

Výhody a benefity :
- Vhodné aj pre uchádzačov bez praxe ✅
- Obed za 1 euro✅
- Príspevok na oddych ✅
- Firemné akcie ✅
- Výlety aj z rodinnými príslušníkmi ✅
- 13/14 plat ✅
- Zamestnanie priamo v kmeni spoločnosti ✅


Pracuje sa v trojzmennej prevádzke alebo v nepretržitej prevádzke
krátky a dlhý týždeň.
Vhodná pozícia pre mužov.

Zavolajte nám alebo si pošlite svoj životopis :
Email: wirtun@
tel.č.:


Hľadáme pomocníkov pre taviča - 13/14plat✅✅✅
Podobné inzeráty
Ponuka práce pre 2 elektrikárov/pomocníkov v Nemecku
Hľadáme 2 šikovných elektrikárov prípadne pomocníkov s praxou do Nemecka s nástupom od 3.7.2023 Náplň práce : Montáž zariadení pre zabezpečovaciu techniku - požiarna signalizácia bezpecnostne systemy - video systémy Počet hodín : 50 h týždenne Nástup : 3.7.2023 Mesto : Bonn,Nemecko Sadzba : 20-26€/h (sadzba závisí od skúseností, vyhlášky a znalostí jazyka) Ubytovanie : rezervované a preplatené v plnej výške vo faktúre Splatnosť : 15 dní, ale dá sa aj do 7 dní. PODMIENKY : - živnosť - prax v odbore minimálne 2 roky - auto - samostatnosť - NJ u jedného člena
Pomocníkov
Príjmem pomocníkov k zvaračom v Plastic Omnium-Hlohovec,nástup ihned.Plat:12.eur/hod,halomont@
Pomocníkov
Príjmem večší počet pomocníkov k zvaračom. -kde: Madarsko - Pecs -čo : udržby a opravy v Elektrarňe -kedy: ihned -plat: 14.eur/hod -ubytko:Zadarmo Halomont s.r.o. e-mail:halomont@ mobil:
Hladame pracovnikov do Mochovce- Izolaterov a pomocnikov
Dobry den, hladame izolaterov resp. nahadzovacov plechu.Skusenosti potrebne. Zivnost od 10-12e/hod dohodou podla skusenosti a samostatnosti. Tak isto dvoch sikovnych pracovnikov aj jednotlivo ktory budu pomahat pri pracach. Nejedna sa o zlozitu pracu. Nevyzadujeme ziadne zrucnosti v pripade zaucime. Jedna sa o pracu v Mochovciach. Najlepsie ak uz vstup su zriadene teda uprednostnujeme. hod 8/e. Zivnost. Nastup je predbezne stanoveny na 1.8.2023 po dobu asi 5 az 7 mesiacov. Inzetar olatny do zmazania.
Ponuka práce pre pomocníkov  a pomocníčky do Nemecka
Náplň práce-pomocné práce vo výrobe mafin v pekárni Nástup možný od 12.06.2023 Miesto výkonu práce-Gera Pracovná doba-8 hod denne Druh pracovného pomeru:SZČO/živnosť/ Cena práce:12 € /hod Splatnosť faktúr:fakturuje sa každých 14 dní a splatnosť je do 3 dní Ubytovanie:zabezpečené aj plne hradené Požiadavky-nemecký jazyk na urovni A 1 minimum Hľadame záujemcov na dlhodobú spoluprácu. V prípade záujmu,nám napíšte správu,alebo nás kontaktujte na čísle:
Pomocníci v drevovýrobe
Hľadáme 2. Pomocníkov do drevovýroby v Belgicku. Zabezpečené ubytovanie. Fakturácia 7/7. Turnusová práca na dohodu. Nástup možný ihneď. Jeden z dvojice anglický jazyk. Potrebné vlastne auto. Viac info po telefóne..