bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme pomocnú silu

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Do reštaurácie Koshi Café and restaurant,
Hlavná 43 príjmeme pomocnú silu do kuchyne.
Prácovná náplň:
-dlhý/krátky týždeň
- od 10:00 do 22:00
- umývanie riadu (čierny/biely)
- čistenie a krájanie zeleniny
- pomoc pri iných prácach v kuchyni
Platové podmienky sú predmetom osobného pohovoru
Hľadáme pomocnú silu
Podobné inzeráty
Hľadáme pomocnú silu do kuchyne
Hľadáme do našej prevádzky v ždiari pomocnú silu do kuchyne umývanie riadu, upratovanie kuchyne a udržianvanie čistoty na pracovisku. Pracuje sa na smeny 2 dni /2dni [dvoj smenná prevádzka]. Práca TPP alebo brigáda Bližšie informácie telefonicky . Nástup možný ihneď!
Hladáme pomocnu silu do kuchyne plat 800€
Hladáme zodpovednú pomocnú silu do kuchyne Pracovná doba od 10,00 do 22,00 krátky dlhý týžden 50/den Miesto práce bratislava petržalka Bližsie info tel.
Hľadáme  pomocnú silu do kuchyne. Nemčina nie je podmienkou
Hľadáme ženskú pomocnú silu do kuchyne v Rakúsku od 1. augusta 2023 - nemčina nie je podmienkou - pracovné skúsenosti v gastronómii/hotelierstve min. 2 roky - príjemné vystupovanie - čistota a poriadok na pracovisku Stredy a štvrtky zatvorené, Slovenský kolektív Plat plný úväzok 1.650,00 € v čistom (2.150,-€ Brutto) alebo 3 týždne práca polovičný úväzok (15-16 pracovných dní/mesiac) 1250€ v čistom (+ dohoda) + strava ubytovanie zdarma 20km od Viedne.Pre viac informácií: e-mail: hotel-mayerling@ Tel.:+4322582272 web:
Hľadáme pomocnú silu
Vyvarovna v Bosaci hľadá pomocnú silu do kuchyne pracovná doba od 7,00 do 15,00 hod., víkendy a sviatky voľno, plat 750, eur
Prijmeme pomocnú silu do reštaurácie
Prijmeme pomocnú silu do reštaurácie v Budimiri Bližšie info. volať na tel.č.:
Príjmeme pizziara/kuchára/pomocnú silu
Príjmeme do novootvorenej prevádzky/donášky pomocnú silu, pizziara. Čiastočná prax nutná. Nutný zdravotný preukaz Možnosť určiť si smeny. Plat týždenne stále v pondelok . Pizzeria funguje len ako donášková služba Rastúci plat podľa spokojnosti zákazníkov + prémie. Viac info tel.