bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme pracovníkov na rôzne pozície

Kategória: Stavebníctvo

Naša firma hľadá šikovných pracovníkov na rôzne stavebné práce (montéri nábytku, sklenených priečok, atď.) v zahraničí - Nemecku, Belgicku a Francúzsku. Hľadáme živnostníkov. Pracuje sa celoročne. Platové podmienky a viacej informácií Vám poskytneme na telefónnom čísle, poprípade na osobnom pohovore. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mailovú adresu m.balentova@
Hľadáme pracovníkov na rôzne pozície
Podobné inzeráty
Práca pre stavbárov do RAKÚSKA (Linz) - rôzne pozície
Pre nášho rakúskeho partnera hľadáme pracovníkov na rôzne pracovné pozície (prevažne v stavebníctve) v okolí mesta Linz. Hľadané profesie sú: 1.) maliar (znalosť nemčiny a prax) 2.) lešenár (s vodičským preukazom B) 3.) Mäsiar / mäsiar (Výroba klobás/ porážka) 4.) Sadrokartonár (Nemčina a minimálne 3 roky praktických skúseností) 5.) pokrývač (Dobrá prax v pratii) 6.) Murár (minimálne 3 roky praxe) 7.) Stavebný tesár (šalungy/debnenia min. 3 roky praxe) 8.) Tesár (minimálne 3 roky praxe) 9.) Omietkár (Fasády) Plat od 2200€ netto podľa pozície a skúseností, ubytovanie zabezbečené bezplatne (pondelok-sobota) V prípade záujmu nám zašlite Váš životopis na email a my Vás budeme kontaktovať. Email: info@ Tel. :
Slamené strechy Francúzsko /// STRECHY
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : FRANCÚZKSO PRÁCA JE NA PRACOVNÚ ZMLVUU Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : Strechár - SLAMENÉ STRECHY Potrebná prax min 2 roky. HĽADÁME JEDNOTLIVCOV ALEAJ CELÚ 4-5 ČLENÚ SKUPINU TURNUSY sú 5 týždnové a 1 až 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. PRACOVNÍK : 13.5 eur/NETTO hodina PARŤÁK - 15.5 EUR/ NETTO HOD FRANCUZSKY JAZYK JE VÍTANÝ - Práca je vykonávaná cca 9/10 hod/denne, 6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
AZBESTOVÉ STRECHY FRANCÚZKO- LIKVIDÁCIA - PARTIA 5 ČELNNÁ
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : FRANCÚZKSO PRÁCA JE NA PRACOVNÚ ZMLVUU Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : Likvidácia azbestových striech !!! Nie je potrební prax HĽADÁME JEDNOTLIVCOV ALE AJ CELÚ 4-5 ČLENÚ SKUPINU TURNUSY sú 5 týždnové a 1 až 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. PRACOVNÍK 2000 eur / netto mesačne PARŤÁK - 3000 eur / netto mesačne FRANCUZSKY JAZYK JE VÍTANÝ - Práca je vykonávaná cca 9/10 hod/denne, 5 dní v týždni. 200 hodin maximálne mesačne!!!!! Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
Práca v Nemecku
Firma JLT Company práve obsadzuje pozície: -Montér vzduchotechniky -Montér kúrenia & chladenia -Vedúci vzduchotechniky (povinnosť Nemeckého jazyka) -Vedúci kúrenárských prác (povinnosť Nemeckého jazyka) -Zvarač -Pomocník Projekty sa nachádzajú v Nemecku Finančné ohodnotenie závisí od pracovnej pozície a skúsenosti. Pozície sú voľné ako pre jednotlivcov tak aj pre skupiny Turnusy podľa dohody a potreby, obojstranne. Fakturácia- 14/14 Mzda 18-37€/hod. Nástup možný ihneď alebo dohodou. Kontakt : -E-mail : jltcompanyjlt@ -Tel.kontakt : Neváhajte nás kontaktovať. Pozície sú obmedzené počtom.
Hľadáme Elektrikárov na projekty vo Švajčiarsku.
Názov pracovnej pozície* Stavebný elektrikár / pomocný elektrikár Druh pracovného pomeru* plný úväzok,pracovná zmluva Zamestnanecké výhody, benefity - momentálne hľadáme šikovných elektrikárov na projekty v St.Gallen, Zurich,Chur,Davos,Landqart a iné. - pozícia vhodná aj pre dvojice s jedným Nj. hovoriacim alebo bez znalosti Nj.!! - zabezpečíme pracovné povolenie,ubytovanie.. - výhody sociálneho systému napr. ( rod.prídavky na 1-dieťa vo výške 250-300 CHF atď.) - 10% daň so mzdy,- - týždenné výplaty,prip. mimoriadne zálohy,- - možnosť nadčasov,- - zamestnanie dlhodobého charakteru,- (projekty sú pripravené na nasledujúcich 5 rokov) - vhodných kandidátov hľadáme celoročne už 15 rokov, termín nástupu vieme prispôsobiť uchádzačom - neustála podpora zo strany vášho personálneho poradcu 8/5 Termín nástupu April 2023. Mzdové podmienk Mzda: od 34-39 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (so znalosťou Nj.) Mzda: od 32-33 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (bez znalosti Nj.) Jazyk a úroveň ovládania Nemecký jazyk A2/B1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - profesionalita - flexibilita - samostatnosť - osobný automobil podmienkou Informácie pre uchádzača Cena za ubytovanie sa pohybuje v závislosti od kantonu v priemere okolo 180-230 CHF/týždeň. Ubytovanie sa dá zaplatiť aj týždenne. Najčastejšie agentúra využíva hotelové ubytovanie. Odvodové zaťaženie ( zdravotné poistenie, sociálne poistenie, dane) tvoria 30% z hrubej mzdy zamestnanca. Agentúra bude kontaktovať len tých uchádzačov ktorý vyhovujú stanoveným požiadavkám pre získanie pracovnej pozície ! Aktuálne hľadáme Elektrikárov do kantónov: Wintherthur, Chur, Zurich, Wallis, Graubunden, Luzern,Bern,Basel. Kontaktná osoba Peter Bacik Telefón E-mail* pb@ Spoločnosť Personal.Swk.Service,s.r.o Ulica, číslo Hviezdoslavova 26 PSČ 09101 Mesto Stropkov Stručná charakteristika spoločnosti* Personal.Swk.Service s.r.o. Je pracovná agentúra založená na Slovensku zameraná na obsadzovanie stredných a nižších pozícií so špecializáciou Recruit&Executive search Leasing Payrolling Outsourcing Outplacment Sme zodpovedná a úspešná personálna agentúra s najvyššou kvalitou pôsobiaca na švajčiarskom a rakúskom pracovnom trhu, ktorá preberá zodpovednosť vo vzťahu medzi zamestnávateľom a zamestnancom.
FRACUZSKO - STOLÁR NA PRACOVNÚ ZMLUVU
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : FRANCÚZKSO PRÁCA JE NA PRACOVNÚ ZMLUVU Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : Stolár Potrebná prax min 2 roky. TURNUSY sú 5 - 6 týždnové a 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. Práca je hodnotená : Slovnesnká pracovná zmluva: 13-14 eur netto Práca je vykonávaná cca 10 hod/denne, 6 dní v týždni. 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle: