bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme Sadrokartonárov, murárov a šalovačov betonárov

Kategória: Stavebníctvo

Do nášho pracovného tímu hľadáme Sadrokartonárov, murárov, šalovačov a betonárov.
Práca na živnosť
Popis na sadrokartonárov:
Hodinová mzda: 21 Eur/hod.
Náradie vlastné
Ubytovanie hradené
Fakturácia: 7/14
50 - 60 hodín týždenne
Miesto výkonu práce: Wulzburg
Nástup ihneď.

Popis na murárov:
hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov.
Nástup: 19.6.2023
Miesto výkonu práce: Duseldorf
Cudzí jazyk nie je nutný.

Murári:
2-3 murári můžu byť aj jednotlivci
Nástup: 19.6.2023
Miesto výkonu práce: Wulburg

Šaloveč betonár:
hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr.
Miesto výkonu práce: Ottweiler
Hodinová mzda:
od 18 do 20 Eur/hod.
Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne
Ubytovanie: zabezpečené a hradené!
Fakturácia:
každých 7 dní a splatnosť 14 dní
Turnus: 4/1 týždeň

Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil.
V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať:
E mail: job.eu84@
Kontakt:
Hľadáme Sadrokartonárov, murárov a šalovačov betonárov
Podobné inzeráty
Hľadáme murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň V každej skupine musí byť aspoň jeden nemecky hovoriaci. Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: monika.bartakovics@ Kontakt:
Od 22€ , 24€
Hľadám skúsených betonárov šalovačov,murárov, maliarov, sadrokartonarov elektrikárov na dlhodobú prácu v rakúsku. Práca je určená pre živnostníkov samostatne alebo partie. Nutnosť mať vlastné auto znalosť nemeckého jazyka (aspoň jeden člen z partie aby vedel sa dorozumieť). Práca na turnus 3 týždne v práci a 1 týždeň doma. Možnosť aj predlžiť turnus. Fakturacia každých 7dní /splatnosť 3dni Pracuje sa 5 dní v týždni plus sobota do 12 , obvyklý rozsah: 50- 55 hod. týždenne. Požiadavky na pracovníka ŽIVNOSŤ (otvorená min 2 mesiace), povolenie A1 pre Rakúsko (vieme pomôcť s vybavením), náradie na výkon práce zabezpečené , prax vo svojom odbore, seriózny prístup, záujem o dlhodobú spoluprácu, dochvíľnosť, zodpovednosť, schopnosť samostatne pracovať na pridelených projektoch. Turnus 3 + 1,, 4+1, 6+2 , možnosť upraviť po vzájomnej dohode Mzda od 22€-24€ hod / + plne hradene ubytovanie Plus 100€ príspevok na cestu Je potrebná znalosť nemeckého jazyka na úrovni dorozumenia sa na stavbe a na dohadovaní turnusov Pracuje sa prevažne pre firmy ako su SWIETELSKY , STRABAG , FROSCHL, Veľké stavebné spoločnosti tel:4
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka. Ďalej obkladačov, na rôzne iné práce, napr. maliarske, a iné ... Na rôzne zákazky po Nemecku. Podmienky: Každý živnosť, Jeden musí vedieť nemecky. Ubytovanie hradené. Plat od 18-21 eur/hod.
Hľadáme murárov, zatepľovačov - stredné Slovensko
Hľadáme murárov, zatepľovačov - Brezno Stavebná firma hľadá šikovných murárov, zatepľovačov - jednotlivcov s praxou najlepšie z Brezna alebo blízkeho okolia. Pôsobenie na strednom Slovensku - Banská Bystrica, Brezno a Žiar nad Hronom. Lukratívne platobné podmienky. Živnostníkov alebo na dohodu. Pracovníkov s viacročnou praxou a kvalitnou prácou odmeníme nadštandardne. 1000,- až 1500,-€ Len vážny záujemcovia.
hladame tesarov salovacov
Hľadáme tesárov šalovačov * na holandskú zmluvu alebo slovenská/holandská živnosť Práca je priamo pre holandskú agentúru. Vybraný záujemcovia budú mať nasledne ešte pohovor priamo so šéfom agentúry, kde si dohodnú podrobnejšie podmienky. Popis prace: všeobecné tesárske práce, montáž a demontáž klasického dreveného bednenia alebo systémového bednenia Peri, Doka a Hendrix, stojkovanie/kladenie prefa stropov Termín nástupu: asap Požiadavky: - VCA výhodou - anglický, alebo holandský jazyk (stačí na komunikatívnej úrovni) - poistenie hmotnej zodpovednosti v prípade živnostníka - prax + referencie - vodičský preukaz výhodou - vlastné auto výhodou - prilba, bezpečnostné topánky a komplet vlastné náradie pre živnostníka - pri slovenskej živnosti je potrebný formulár A1 miesto práce: Holandsko, Nord Brabant Záujemcovia posielajte vaše životopisy v anglickom jazyku na
Praca pre murarov a šalovačov z doka dosiek.
Ponukam pracu pre murarov na stavbe v rakusku, mesto Sankt Pölten a okolie. Nemecky jazyk nutny, uroven pokrocily. Ubytovanie zabezpecim. Pracuje sa kratky a dlhy tyzden, jeden tyzden od pondelok - stvrtok, druhy tyzden pondelok- piatok do 13 tej. Hodinova cista mzda 19€/h Zivnost a formular A1 potrebny. Pri preukazani dobrych zrucnosti a znalosti moznos zvysenia mzdy.