bazár, predaj, inzercia, predám

Hladáme šikovného elektrikára, na elektromontážne práce.

Kategória: Remeselné práce

Hľadáme šikovného elektrikára, alebo zohratú dvojicu elektrikárov, na montážne práce,servisné práce,mechanické práce,výrobu rozvádzačov. Elektrikárska aj mechanická zručnosť výhodou. Ideálne na živnosť ,dohodu, prípadne na trvalý úvezok.Vodičský preukaz potrebný ....Mzda 11-13 eur /hod,alebo dohodou pri práci na zákazku.
Hladáme šikovného elektrikára, na elektromontážne práce.
Podobné inzeráty
Elektrikári Nemecko
Spoločnosť MS-Solutions s.r.o. pôsobiaca na nemeckom trhu hľadá na krátkodobé aj dlhodobé projekty v Nemecku zodpovedných elektrikárov. Taktiež hľadáme aj pomocných pracovníkov s dobrou nemčinou. Jedná sa o zákazky pre jednotlivcov aj skupiny Miesto výkonu práce: -rôzne projekty po celom Nemecku Náplň práce: Priemyselné a distribučné elektromontážne, bytové elektroinštalácie, ťahanie káblov, zapájanie a výroba elektrických rozvádzačov, kabeláž, montážne a ostatné kompletizačné práce na elektrických zariadeniach Nájdeme vhodný projekt podľa schopností, požiadaviek a doterajšej praxe ! Turnusová a pracovná doba: 3/1, 4/1 všetko závisí podľa dohody Pracovná doba 55-60 hod+ týždenne Finančné ohodnotenie : závisí od typu spolupráce, práca je možná na TPP alebo živnosť Spolupráca ako živnostník: - Požadujeme vlastné náradie - Doprava na vlastné náklady - Vieme ubytovanie zabezpečiť ale každý živnostník si ho hradí sám, po dohode vieme uhradiť a strhnúť z faktúry - Hodinová mzda 23-26 Eur/hod podľa skúseností a jazykových znalostí - Splatnosť faktúr 14/21 Spolupráca ako zamestnanec na TPP: - Vieme zabezpečiť firemné náradie - Doprava vlastným autom ale náklady na dopravu sú plne preplatené - Zabezpečené a hradené ubytovanie - Hodinová mzda 12,85Eur/hod brutto - 2261 Eur mesačne pri 176 odpracovaných hodinách - Diéty vo výške 22,50 Eur za každý deň vyslania - Zmluvne odpracovaných 176 hod zvyšné hodiny idu do konta zamestnanca z ktorého sa dajú čerpať hodiny v prípade voľna inak sú vyplatené ako 13,14 plat - Mzda je vyplácaná každý mesiac k 10. dňu v mesiaci. Požiadavky: - odborná spôsobilosť a prax - znalosť nemeckého jazyka - aspoň jeden v skupine - zodpovednosť, slušné jednanie, záujem spolupracovať dlhodobo Čo ponúkame ?: ✅ TÝŽDENNÉ PLATBY ✅ úhrada faktúr VŽDY načas ✅ zálohy v prípade potreby ✅ turnusy podľa potrieb a dohody ✅ zabezpečené ubytovanie ✅ nonstop telefonická podpora ✅ dlhodobú spoluprácu počas celého roka !! ✅ príspevok na palivo V prípade záujmu zasielajte životopis na mailovú adresu alebo nás priamo kontaktujte. Kontakt: MS-Solutions s.r.o. web: Telefón: Mail:info@ Adresa firmy: Karpatské námestie 7770/10 A Bratislava
Pokládka dlažby + záhradné práce: 7-10€/h. Píšte IBA email
V prípade záujmu nám zašlite správu na mailovú adresu info@ . Do textu uveďte Vaše skúsenosti s pokládkou dlažby/záhradnými prácami. Pravidelná možnosť si privyrobiť. Hľadáme pracovníkov na práce pri pokládke dlažby a záhradné práce. Po dohode nástup možný ihneď. Miesto práce: Bratislavský kraj a okolie Ak je projekt mimo Bratislavy, doprava z BA je zabezpečená. Náplň práce: - pomocné stavebné práce - zarovnávanie terénu - podávanie dlažby - výkopové práce - ukladanie dlažby - záhradné práce Ponúkame: - pravidelnú možnosť si výrazne privyrobiť - pri šikovnosti a samostatnosti vyššia hodinová mzda Sme záhradná/stavebná firma, ktorá má veľké množstvo projektov. Na každý projekt potrebujeme pomocných pracovníkov. Každý projekt Vám oznámime elektronicky s presnými detailmi(typ projektu, termín, počet hodín, hodinová mzda). Ak Vám projekt vyhovuje, dáte nam vedieť, že chcete pracovať. Ak Vám projekt nevyhovuje, nič sa nedeje a čakáte na ďalšiu správu o novom projekte. Mzda 7€ - 10€/h v čistom. Pri šikovnosti vyššia mzda. praca, brigada, hladam pracu, fuska, hladam fusku, privyrobenie
PRÁCA V NEMECKU
Práca v Nemecku v oblasti ELEKTRO (ČÍTAJTE VŠETKO!). V súčasnosti hľadáme posily do nášho tímu na nižšie uvedené pozície. - Elektrotechnický inžinier pre energetiku a technológie budov - Elektrotechnici - Pomocník v elektrotechnickom sektore (nemusíte byť nevyhnutne elektrikár, stačí, že ste schopný a spoľahlivý a máte všeobecný prehľad). Ponúkame: - Zamestnanie na dobu neurčitú. - Odmeny nad rámec kolektívnej zmluvy. - Hodinová mzda 15 eur, ak ste absolvovali odborné vzdelávanie. - Týždenné turnusy (4 dni práca a 3 dni doma) alebo flexibilný pracovný čas. - Po každom turnuse nie je potrebné ísť domov (UBYTOVANIE ZDARMA!). - Nezdaniteľné príspevky. - Preplatenie nákladov na ubytovanie v Nemecku. - Dovolenka a vianočné prémie. Vaše umiestnenie: - Nemecko Bavorsko Náplň práce: - Elektromontážne práce - Inštalácia a údržba ostatných zariadení - Vykonávanie rôznych meraní Váš profil - Ukončené elektrotechnické vzdelanie alebo prax v elektrotechnickom priemysle je výhodou, nie je podmienkou. - Nemecký jazyk je výhodou (NIE je podmienkou!). Spoločnosť Elektro Zaglauer je poskytovateľom personálnych služieb v Nemecku už viac ako 35 rokov Elektrotechnický priemysel. Dlhodobo zamestnávame ľudí z Českej a Slovenskej republiky. Elektro Zaglauer Hermann Zaglauer Untere Vorstadt 4 94469 Deggendorf +49 (0) 991 - 285 299 V prípade komunikácie v českom jazyku volajte na české telefónne číslo. Pavel Thoma Telefón:
Elektrikár nemčinár
Naša firma hľadá elektrikára na nové projekty v Rakúsku. Hľadáme spoľahlivého elektrikára ktorý sa vie dorozumieť v nemčine. Nástup po dohode ihneď. Podmienky spolupráce: -Iba SZČO, Živnosť platná min. 2 mesiace. -Platný formulár A1 po podpísaní zmluvy o dielo. -Vlastné zakladané náradie(upresnenie podľa projektu). Ponúkame: - Dlhodobú spoluprácu. - kariérny rast Fakturácia: faktúra Každých 14 dní splatnosť 14 dní (alebo podľa projektu). Ubytovanie: Hradené našou firmou. V prípade že mate záujem neváhajte nás kontaktovať. Na emailovú adresu (info@) zašlite tieto dokumenty: -Osvedčenie o skúške -Živnostenský list -tel. kontakt Firma MTK-mont s.r.o. Email: info@ tel.
Hľadáme ucelené partie na stavebné práce
Hľadáme ucelené stavebné partie na práce v okolí serede +100km. Plat dohodou na mieste zákazky. Fakturácia a splatnosť po dohode. Vyžadujeme kvalitu a normálny prístup k práci. Netolerujeme na pracovisku alkohol, drogy, nedostavenie sa na stavbu bez vopred oznámenia že neprídete. Zálohy a podobne podľa zmluvy o dielo. Požadujeme práce typu, sadrokartónarske práce, búracie práce, špachtliarske práce, obklady a dlažby atď.. Ubytovanie neposkytujeme,neprepláceme,nevybavujeme.
Stolár - Nitra od 7€ do 9 € /hod
Náplň práce: Stolárske a montážne práce podľa technickej dokumentácie. Obsluha stolárskych strojov, spracovanie drevotriesky a následne montáž u zákazníka. Zamestnanecké výhody, benefity: Trvalý prísun práce Jednozmenná prevádzka Práca v mladom kolektíve a rodinnom prostredí Požiadavky na zamestnanca: stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou Vzdelanie v odbore Stolár, nábytkár. Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti Stolár, nábytkár. Skúsenosti sú veľkou výhodou, nie však podmienkou. Hľadáme šikovného a zručného človeka s logickým myslením. Osobnostné predpoklady a zručnosti Hľadáme samostatného človeka, ktorý vie dotiahnuť projekt do konca v požadovanej kvalite. Kontaktná osoba: Roderik Bódi Tel.: Miroslav Lorinc Tel.: