bazár, predaj, inzercia, predám

HĽADÁME ŠIKOVNÝCH MAJSTROV

Kategória: Stavebníctvo

Sme stavebná firma OPRESTAV zameraná na opravy, rekonštrukcie a stavebnú činnosť v Prešove a Košiciach. Hľadáme šikovných stavbárov na realizáciu projektov. Plat podľa dohody a skúseností. Viac info telefonicky na
HĽADÁME ŠIKOVNÝCH MAJSTROV
Podobné inzeráty
Hľadáme majstrov, alebo murárske partie do stavebnej firmy
Pekný deň! Poprosím čítať inzerát pozorne! Hľadáme spoľahlivých, zodpovedných majstrov, alebo murárske partie z Trnavy a okolia do našej stavebnej firmy ideálne ovládajúcich viacero zručností - maľovanie, stierkovanie, betonárske práce, zatepľovanie, fasádne omietky, pokládka zámkovej dlažby atď..., s vlastným vozidlom a náradím. Vykonávame prevažne kompletné rekonštrukcie rodinných domov, bytov, penziónov a iných vnútorných a vonkajších priestorov. Pôsobíme v Trnave a okolí. Hľadáme majstrov a murárske partie z Trnavy a okolia s bydliskom do vzdialenosti 50 km od Trnavy!!! Nástup možný ihneď! Platové podmienky vzájomnou dohodou. Tešíme sa na spoluprácu!
Hladam sikovnych  majstrov na prerábky bytov
Hladam sikovnych samostatných majstrov na prerábky bytov Robia sa sadrokartony, stierky, podlahy, malovanie, búracie prace Najlepsie živnostníci a Slovaci Výplata cca raz za dva týždne Ziadne denne alebo týždenne vyplácanie Plat podľa šikovnosti od 8-10€
Hľadáme  majstrov
Hľadáme zodpovedných 2 majstrov skôr všestrannejších ľudí Realizujeme : Zateplenie Pokládka zámkových dlažieb Montáž sadrokartonových systémov Pokládka obkladov a dlažieb Maliarské práce Pokládka laminátových podláh Montáž obložkových zárubní a dverí Murárske práce ako omietky, stierky, nivelizácia podláh Dokončovacie práce a iné... Požadujeme profesionalitu, precíznosť v stavebných činnostiach Hľadáme stáleho pracovníka s pobytom v Ba a blízkeho okolia NIE PARTIE Práca sa vykonáva v Bratislavskom regióne Platové podmienky dohodou a podľa skúseností Pracovný čas je od 8:00 do 17:00 Svoje životopisy zasielajte na : finanexsro@ Telefon:
Hľadáme šikovných remeselníkov TESAROV,MURÁROV, ZATEPĽOVAČOV
Hľadáme šikovných, zručných tesárov, murárov, zatepľovačov na rozmanité projekty výstavieb rodinných domov v blízkom okolí Bratislavy. Hľadáme partie ale aj jednotlivcov. Možnosť pracovného rastu a rozvoja zručností v mladom dynamickom rozvíjajúcom sa kolektíve. Prax je vítaná ako aj chuť sa naučiť novým veciam, preto aj nováčikovia s chuťou pracovať a učiť sa novým veciam majú u nás dvere otvorené. Podpora tímovej spolupráce a priateľská atmosféra je u nás samozrejmosťou. Požadujeme ( v prípade nováčikov radi naučíme): Skúsenosti v oblasti : tesár, betonár, murár, zatepľovačov Zodpovednosť a dôkladnosť vo vykonaní práce Schopnosť pracovať v tíme a efektívne komunikovať Flexibilitu a ochotu pracovať na rôznych projektoch v rôznych prostrediach v okolí BA Ak máte chuť pracovať, učiť sa novým veciam, ste spoľahliví, tak Vás radi privítame v našom tíme. Špekulantov, vymýšľačov a alkoholikov prosíme vopred aby nás ani zbytočne nekontaktujte !!! Ale všetky bližšie informácie ako napríklad o možnosti fakturovať 2-krat mesačne so splatnosťou 15 dní a ďalších veciach, alebo projektoch, ktoré sú práve vo výstavbe, ale aj o tých, ktoré v najbližšom čase sa začínajú realizovať. Odpovede na Vaše potrebné otázky Vám radi zodpovieme stačí nás skontaktovať na čísle , kde si viete následne dohodnúť s nami aj osobné stretnutie.
Hľadáme Elektrikárov na projekty vo Švajčiarsku.
Názov pracovnej pozície* Stavebný elektrikár / pomocný elektrikár Druh pracovného pomeru* plný úväzok,pracovná zmluva Zamestnanecké výhody, benefity - momentálne hľadáme šikovných elektrikárov na projekty v St.Gallen, Zurich,Chur,Davos,Landqart a iné. - pozícia vhodná aj pre dvojice s jedným Nj. hovoriacim alebo bez znalosti Nj.!! - zabezpečíme pracovné povolenie,ubytovanie.. - výhody sociálneho systému napr. ( rod.prídavky na 1-dieťa vo výške 250-300 CHF atď.) - 10% daň so mzdy,- - týždenné výplaty,prip. mimoriadne zálohy,- - možnosť nadčasov,- - zamestnanie dlhodobého charakteru,- (projekty sú pripravené na nasledujúcich 5 rokov) - vhodných kandidátov hľadáme celoročne už 15 rokov, termín nástupu vieme prispôsobiť uchádzačom - neustála podpora zo strany vášho personálneho poradcu 8/5 Termín nástupu April 2023. Mzdové podmienk Mzda: od 34-39 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (so znalosťou Nj.) Mzda: od 32-33 CHF/hod./brutto + 16 CHF/diéty/deň (bez znalosti Nj.) Jazyk a úroveň ovládania Nemecký jazyk A2/B1 Osobnostné predpoklady a zručnosti - profesionalita - flexibilita - samostatnosť - osobný automobil podmienkou Informácie pre uchádzača Cena za ubytovanie sa pohybuje v závislosti od kantonu v priemere okolo 180-230 CHF/týždeň. Ubytovanie sa dá zaplatiť aj týždenne. Najčastejšie agentúra využíva hotelové ubytovanie. Odvodové zaťaženie ( zdravotné poistenie, sociálne poistenie, dane) tvoria 30% z hrubej mzdy zamestnanca. Agentúra bude kontaktovať len tých uchádzačov ktorý vyhovujú stanoveným požiadavkám pre získanie pracovnej pozície ! Aktuálne hľadáme Elektrikárov do kantónov: Wintherthur, Chur, Zurich, Wallis, Graubunden, Luzern,Bern,Basel. Kontaktná osoba Peter Bacik Telefón E-mail* pb@ Spoločnosť Personal.Swk.Service,s.r.o Ulica, číslo Hviezdoslavova 26 PSČ 09101 Mesto Stropkov Stručná charakteristika spoločnosti* Personal.Swk.Service s.r.o. Je pracovná agentúra založená na Slovensku zameraná na obsadzovanie stredných a nižších pozícií so špecializáciou Recruit&Executive search Leasing Payrolling Outsourcing Outplacment Sme zodpovedná a úspešná personálna agentúra s najvyššou kvalitou pôsobiaca na švajčiarskom a rakúskom pracovnom trhu, ktorá preberá zodpovednosť vo vzťahu medzi zamestnávateľom a zamestnancom.
Ponúkam vyúčených,spoľahlivých majstrov z Ukrajiny na stavbu
Máte nejaký problém s opravou alebo stavaním bytu či domu? Vieme Vám ponúknuť dobre vyúčených a hlavne spoľahlivých majstrov z Ukrajiny za dobrú cenu.