bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme spájkovačov HPP do Nemecka

Kategória: Remeselné práce

Hľadáme spájkovačov na HPP do Nemecka.
Spájkovanie medeného potrubia - spájkovanie na tvrdo,montáž kompresorov,ohýbanie,otáčanie medeného potrubia
Mesto Burgau
Nemecká zmluva.
Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne.
Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska
Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi.
Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok
Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet.
Vlastné auto výhodou.
Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2550Eur netto.
Pracovný odev,obuv,fasujete.
Znalosť nemeckého jazyka B1.Musíte rozumieť pokyny pri práci!!
Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca



Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme spájkovačov HPP do Nemecka
Podobné inzeráty
Hľadáme automechanikov na HPP Nemecko aj bez jazyka
Hľadáme automechanikov na HPP do Nemecka aj bez znalosti jazyka. Vykonávanie údržbových,kontrolných prác.Diagnostika chýb,porúch a ich príčin pomocou najnovších diagnostických systémov.Opravné práce osobných alebo nákladných vozidiel.Diagnostika mechanických,elektronických,hydraulických a pneumatických systémov. Mesto - Büdingen alebo Friedberg Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie 250-450Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2750Eur netto bez znalosti jazyka a 2900Eur netto so znalosťou nemeckého jazyka úroveň B1 Pracovný odev,obuv,fasujete. Pri spokojnosti dlhodobá spolupáca Prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme automechanikov na HPP Nemecko aj bez jazyka
Hľadáme automechanikov na HPP do Nemecka. Práca na havarovaných vozidlách,zmeranie vozidiel,odborná demontáž a montáž motorov,obnova poškodeného riadenia,náprav a dielov náprav,mechanické opravy po havárii. Mesto - Büdingen alebo Friedberg Nemecká zmluva. Firma zabezpečuje všetky potrebné dokumenty,poistenie a podobne. Ubytovanie je zabezpečené maximálne 20Km od pracoviska Ubytovanie do 600Eur/mesiac je odpočítané zo mzdy.Vlastná izba,Wifi. Pracovné hodiny za mesiac 168h,nadčasy + 25% príplatok Čo máte mať pri sebe pri pohovore:občiansky preukaz a bankový účet. Vlastné auto výhodou. Možnosť zárobku pri 168h a 22 dňoch 2750Eur netto bez znalosti jazyka a 2900Eur netto so znalosťou nemeckého jazyka úroveň B1. Pracovný odev,obuv,fasujete. Pri spokojnosti dlhodobá spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme elektrikárov na HPP do Švajčiarska
Hľadáme elektrikárov - tím do Švajčiarska na HPP Všeobecné elektroinštalácie,novostavby,prerábky Mesto:Graubünden Švajčiarska pracovná zmluva Všetky potrebné papiere vybavuje firma 1 vedúci elektrikár (Bauleiter) a 2 elektrikári Bauleiter preberá zodpovednosť za prácu,čítanie plánov,organizovanie a vedenie elektrikárov Stačí ak ovláda iba Bauleiter taliansky alebo anglicky na strednej úrovni.Nemecký jazyk je tiež možný. Cena elektrikár 33,10Euro/hod (brutto) + 16,80Euro diéty/deň Bauleiter 35,20Euro/hod (brutto) + 52,40Euro diéty/deň Normálne elektro náradie Ubytovanie je zabezpečené zamestnávateľom max.260Euro/týždeň je odpočítané zo mzdy Nástup možný ihneď Trvanie zatiaľ do júna 2024 Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár
Hľadáme firmu-tím zváračov MAG,111 do Nemecka
Hľadáme firmy-tímy na výroby mostov do Nemecka Tím zváračov MAG a 111 Mesto Nürnberg 2-4 zvárači (1 nemčinár) ,nástup kalendárny týždeň 32 do decembra 2023 Hamburg 4-8 zváračov (2 nemčinári) , nástup kalendárny týždeň 35 do kalendárneho týždňa 22 roku 2024 Hannover 3-5 zváračov (2 nemčinári) , nástup kalendárny týždeň 46 do kalendárneho týždňa 22 roku 2024 Výroba mostov v teréne pod veľkým stanom Cena pre Vás 28Euro/hod Fakturácia týždenne Splatnosť faktúr 30 dní netto Pracuje sa 10 hod denne od Po.Pi.Soboty ešte nie sú potvrdené Zváračky zabezpečuje nemecká firma Materiál : čierny materiál,ocel Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hladáme do nášho tímu vyučeného INŠTALATÉRA VODÁRA
Hladáme do nášho tímu vyučeného INŠTALATÉRA VODÁRA Naša spoločnost sa zaoberá prevažne opravami vodovodných a kanalizačných sietí, inštalatérskimy prácami a poruchovou službou. Platové podmienky dohodou. Nutnosť vodičského oprávnenia B Vedenie motorového vozidla do 3,5t výhoda BE, C. HLADAM STÁLEHO ZAMESTNANCA S POBYTOM V BA PRIPADNE POMÔZEM ZABEZPECIT Ubytovanie Náplň práce, právomoci a zodpovednosti -Čistenie odtokov splaškovej a dažďovej kanalizácie v domácnostiach, firmách, inštitúciách... -Práca s diagnostickými prístrojmi (kamera na kanalizácie, lokátor na vytyčovanie trasy potrubia atď) -Obsluhovanie tlakového stroja a elektro-mechanického stroja na čistenie kanalizácie -Vedenie motorového vozidla do 3,5t Zamestnanecké výhody, benefity Ponúkame: -Stabilné zázemie -Stále zamestnanie na HPP alebo živnosť. -Firemné auto -Firemné oblečenie -Rodinná atmosféra v mladom kolektíve -Finančné ohodnotenie zodpovedajúce pracovnému nasadeniu a praxe Ak Vás táto pozícia zaujala a spĺňate uvedené predpoklady, zašlite nám prosím svoj štruktúrovaný životopis na dole uvedenú mailovú adresu. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Vzdelanie v odbore Inštalatér, kurenár Vodičský preukaz B Prax na pozícii/v oblasti Vzdelanie alebo prax v odbore inštalatér / vodár/ servisný technik výhodou Pozícia je vhodná pre absolventa Osobnostné predpoklady a zručnosti Osobnostné predpoklady a zručnosti -Príjemné vystupovanie a komunikácia, -manuálna zručnosť, samostatnosť pri práci, ochota a chuť cestovať a učiť sa nové veci. -Všeobecná znalosť práce s PC potrebná pri práci s diagnostickými prístrojmi -Zodpovednosť a časová flexibilita. Stručná charakteristika spoločnosti Sme stabilná spoločnosť pôsobiaca v oblasti poruchovej služby na nefukčné kanalizácie . Hlavnou činnosťou je čistenie domových a priemyselných kanalizácii , kontrola potrubí pomocou diagnostických zariadení, vytyčovanie kanalizačných sietí. Poskytujeme taktiež bezvýkopové opravy - sanácie kanalizácii. Opravy kanalizácie, prípojky vody a kanalizácie pre rodiné domy. Havaríjna služba pre bytové domy a spoločenstvá. Všetky naše služby poskytujeme pomocou najmodernejších postupov a technológií. Spoločnosť sa neustále vyvíja a ponúka tak nové možnosti na Slovenskom trhu. Viac informácii nájdete na Počet zamestnancov 3-4 zamestnanci Kontakt vkkstav@
Hľadáme elektrofirmu do Nemecka do konca roka 2024
Hľadáme elektrofirmu na projekt do Nemecka. Priemyselné elektroinštalácie - Ťahanie káblov,pokládka žľabov,rúr,zapojenie rozvádzačov,vypínačov,zásuviek,podružných rozvádzačov,požiarnych detektorov a pod. Mesto Forchheim Tímy 4-5 Elektrikárov 1 musí ovládať nemecký jazyk Pri 10 elektrikároch je potrebný Bauleiter,ktorý ich bude viesť a komunikovať nemecky Cena pre Vás 27Euro/hod za elektrikára a 32Euro/hod za Bauleitera Fakturácia na konci mesiaca Splatnosť faktúr 21 dní netto alebo 14 dní 3%Skonto Hodiny za týždeň od Po-Pi 10hodín a So 7 hodín Normálne elektrikárske náradie,na tím 1-2 Flexa,AKU uťahovačka,bezpečnostné topánky S3,práca aj na plošinách - v tíme 4-5 musí mať aspoň jeden preukaz na plošinu,prilba,varovná vesta. Začiatok možný hneď po dohode Koniec tohoto projektu koncom 2024 potom dalšie pre toho istého zadávateľa Firma je bezprostredný dodávateľ pre firmu Siemens Pri dobrej práci možná dlhoročná spolupráca Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.