bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme stavebných robotníkov

Kategória: Stavebníctvo

Hľadáme stavebných robotníkov na živnosť alebo TPP. Montáž debnenia a viazanie železa. Práca okres Tvrdošín, Námestovo.
Hľadáme stavebných robotníkov
Podobné inzeráty
Pomocní pracovnici na stavbe, tesari, murári
Hľadáme skúsených tesárov a stavebných robotníkov na práce na mostoch na Slovensku Hľadáme ľudí, ktorí sa obzvlášť neboja výšok Miesto výkonu práce: Prešov Nástup je možný ihneď. Môžu byť jednotlivci alebo partia. Našim zamestnancom zabezpečujeme a plne hradíme: • ubytovanie • náradie • pracovné oblečenie • cestu do práce • zálohy Požiadavky na uchádzača: • samostatnosť a zodpovednosť • dobrý zdravotný a fyzický stav • vodičský preukaz výhodou Ponúkame mzdu: od 6€/hod v čistom / 1500€ mesačne v čistom pre stavebných robotníkov/pomocníkov na stavbe 7€/hod v čistom/ 1700€ mesačne v čistom pre skúsených tesárov/murárov, ktorí ovládajú čítanie potrebnej dokumentácie Pracuje sa 60 hod týždenne (PO-SO) Výplaty platíme presne posledný deň v mesiaci (možnosť záloh). Zoženiete viac ľudí so sebou ? Za každého vám dáme náborový príspevok 50€ ! Ak chcete stabilnú prácu doma na Slovensku neváhajte nás kontaktovať na príslušnom telefónnom čísle alebo emaily: info@
Prijmem stavebnych robotnikov
Dobrý prijmem stavebnych robotnikov Popis práce Základové dosky,murovanie,výkopy,pomocné práce,
Hladám stavebnych robotníkov
obrý den, hľadám stavebnych robotníkov. Potrebna skúsenosť v stavebnej oblasti. Pracuje sa v okolí MT mzda dohodu. Kontakt:
hľadáme traťových robotníkov
Hľadáme traťových robotníkov na trvalý pracovný pomer na pracovnú zmluvu (nie živnostníkov ani partie)na naše projekty v rámci Slovenska. pracovná náplň: - odstraňovanie porastu popri trati - pomocné práce pri upevňovaní bremien - príprava štrkového lôžka a pod. Požiadavky: - chuť pracovať - dobrý zdravotný stav - serióznosť - práca vhodná aj pre absolventov - prax v stavebníctve vítaná Ponúkame: - zabezpečenie ubytovania podľa miesta zákazky - stravné a diéty v plnej výške hradené zamestnávateľom vyplácané do mzdy. - nástupný plat 5,15 eur na hodinu, po skúšobnej dobe garancia navýšenia. - zázemie stabilnej firmy, ktorá je na trhu vyše 20 rokov V prípade záujmu nás kontaktujte na kariera@ alebo telefonicky na .
Prijmem na TPP stavebných robotníkov aj z Ukrajiny
Zamestnám na trvalý pracovný pomer robotníkov, ktorí rozumejú projektovej dokumentácii a sú samostatní v realizácii stavieb. Práca v okolí Trenčína, možné ubytovanie. Ovládanie slovenského jazyka nie je podmienkou. __________________________________ Я найму постоянных рабочих, которые разбираются в проектной документации и самостоятельны в осуществлении строительства. Работа недалеко от Тренчина, возможное проживание. Знание словацкого языка не обязательно.
STROJNÍK
KERAMING a.s. príjme strojníka, na plný úväzok Náplň práce: • Obsluhovanie stavebných strojov a mechanizmov. • Vykonávanie stavebných prác podľa pokynov stavebného majstra. • Kontrolovanie technického stavu zverených stavebných strojov a mechanizmov. • Vykonávanie jednoduchých opráv a údržby zverených stavebných strojov a mechanizmov Plat (brutto): od 1300 Eur -preplácané nadčasy -odmeny Viac info na tel.čísle: ,