bazár, predaj, inzercia, predám

hladame traktoristu

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hladame skuseneho traktoristu/operatora polnohospodarskych strojov na malej farme pri pestovani šalátov. Mzda podla sposobu na:

ttp. 7 eur/hod. v cistom cca.9 v hrubom alebo
12 eur/hod. na zivnost.

V pripade dohody do buducnosti aj moznost prace celorocne.

Ubytovanie zabezpecene v ramci arealu.
hladame traktoristu
Podobné inzeráty
Hľadáme traktoristu
Gazdovský dvor Turčianske Kľačany prijme traktoristu na obdobie júl - október , môže byť brigáda alebo HPP. Mzda dohodou. Kontakt :
Hľadáme traktoristu
Agroslužby Turiec Hľadá šikovného , ambiciózneho traktoristu , ktorý sa nebojí robiť s poriadnym mašinami Case IH - puma, farmall, JCB .. spoľahlivé ,servisované stroje. Možnosť ubytovania, strava. zázemie pre kariérny rast. Dlhodobá spolupráca. Viac info telefón . Prikladám prezentačné video
Príjmeme traktoristu
PD Magura v Rabči príjme do zamestnania traktoristu/krmiča. Skúsenosti s prácou v rastlinne výrobe a s opravou techniky sú výhodou. Mzda dohodou v závislosti od skúseností. Možnosť práce aj ako SZČO. V prípade akýchkoľvek otázok môžete volať na tel.č. .
Krmič - Traktorista
Hľadáme Krmiča - traktoristu s vodičkým sk. B a T + strojníckym preukazom na obsluhu čelných nakladačov. Pracovný režim krátky/dlhý týždeň. Bližšie info Vám radi poskytneme na: andokova.a@ alebo telefonicky na . Skúsenosti nie sú podmienkou. Farma Záborie - okres Martin Práca po dohode na TPP, bragádne alebo živnosť. Podmienky na osobnom pohovore. Tešíme sa na Vás - dynamický kolektív s chuťou dať zvieratám to najlepšie (Šľachtiteľský chov dojníc s vyše 11 tis.litrovou úžitkovosťou) Platové podmienky pri pohovore ( min. 4,69 + pohyblivá zložka, príplatky víkend, sviatok… + prémie)
VINOHRADNÍK traktorista v ekologickom vinohradníctve PEZINOK
Hľadáme do certifikovaného ekologického vinohradníctva vinohradníka - traktoristu, ktorý je pripravený na úlohy vyplývajúce zo všetkých pracovnýc operácií pri pestovaní vinnej révy ovláda agrotechnické opatrenia, vie využívať a účelne kombinovať znalosti z aplikovaných odborných disciplín pre zlepšenie kvality výsledného produktu, je schopný fundovane riadiť celý proces výroby od založenia vinice až po zber hroza. - prax aspoň jeden rok, odborné vzdelanie, alebo prax - pracovný pomer na neurčitý čas - pracovná doba flexibilná - zabezpečíme ubytovanie v PEZINKU - práca s modernými strojmi a prostriedkymi v ekologickom vinohradníctve - osobnostný rast - VP traktor V prípade záujmu o prácu nám prosím pošlite váš životopis na vinkova(at) alebo nás kontaktujte na +421 33 647 43 50 ohľadom osobného pracovného pohovoru. Ďakujeme VINKOVA team
Traktorista a pilčík
Dobrý deň hľadáme traktoristu na ukt a pilčíka viac info po telefone