bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme ucelené partie na stavebné práce

Kategória: Remeselné práce

Hľadáme ucelené stavebné partie na práce v okolí serede +100km. Plat dohodou na mieste zákazky. Fakturácia a splatnosť po dohode.
Vyžadujeme kvalitu a normálny prístup k práci. Netolerujeme na pracovisku alkohol, drogy, nedostavenie sa na stavbu bez vopred oznámenia že neprídete. Zálohy a podobne podľa zmluvy o dielo. Požadujeme práce typu, sadrokartónarske práce, búracie práce, špachtliarske práce, obklady a dlažby atď..
Ubytovanie neposkytujeme,neprepláceme,nevybavujeme.
Hľadáme ucelené partie na stavebné práce
Podobné inzeráty
PRACA V NEMECKU - KURENAR / VODOINŠTALATER
Ponúkame prácu pre skúsených vodoinštalatérov, montérov sanity a kurenárov do Nemecka. Príjmeme ucelené partie ale aj šikovných jednotlivcov. Náplň práce: Inštalačné vodárenské a kurenárske práce ako sú -inštalácia vodovodných rozvodov, -lisovanie rúr, -montáž radiátorov, -inštalácia vaní, sprchových kútov, Wc, -montáž sanity, - inštalácia rozvodov kúrenia, - montáž kúrenia, - inštalácia podlahového kúrenia. Podmienky: - prax v danom obore, - jeden človek z partie by mal mať znalosť Nemeckého jazyka na základnej pracovnej úrovni, - práca na živnosť (A1), - samostatnosť a seriózny prístup. Ponúkame: - hodinová mzda od 19€, - ľudský prístup, - fakturácie 14/14 (dní) - splatnosť vždy na čas, - možnosť týždenných záloh, - doprava do zamestnania je individuálna, vlastné auto je výhodou, nie však podmienkou. Nástup je možný ihneď alebo po dohode. V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese info@ alebo prostredníctvom telefónnych čísel alebo .
TESÁRSKE A STAVEBNÉ PRACE - Strechy bez starosti
STRECHY BEZ STAROSTI A HLAVNE ZO ZÁRUKOU Sme firma dolly-stav s.r.o. Nie sme nejaký samouci sme vyučený , vyškolených a certifikovaný s viac ako 24 ročnou praxou Sme aj v CECHU STRECHÁROV SLOVENSKA Ak Vám zateká strecha alebo potrebujete spraviť novú strechu sme tu pre vás ... Realizujeme tesárske a stavebné prace s kompletnou dodávkou materiálu : reziva alebo kompletného strešného materiálu a všetkých druhou krytín Nepracujem s nekvalitným materiálom snazime sa stále vyhovieť aby zákazník bol spokojný Realizujeme : - rekonštrukcie starých striech a domov - novostavby na kľúč - krovy - klampiarske prace - pokládka všetkých druhov krytín - prístrešky , altanki - všetky salovacie prace ako vence , schody a ine + armovacia prace - betonárske prace Viem zabezpečiť kompletne ručne , výkopové a búracie prace . Likvidácia azbestu s komplet dokladom o demontáži a uloženie na certifikovanú likvidačnú sladkú . O všetko sa postaráme aby ste mali kompletne podklady už či pre kontroly alebo úrady REALIZUJEME : KOMPLETNE REKONŠTRUKCIE RODINNÝCH DOMOV Všetky naše prace si viete pozrieť na stránke : www. dolly-stav. sk ZAMERANIE A NACENENIE ZDARMA PRIJÍMAME OBJEDNÁVKY UŽ LEN KU KONCU ROKA 2023 NAŠE MOTO JE RÝCHLO , KVALITNE A HLAVNE ZO ZARUKOV Ak máte nejaký projekt kde netreba ísť k obhliadke stačí ho poslať na email : info@ Alebo stačí zavolať :
Pokládka dlažby + záhradné práce: 7-10€/h. Píšte IBA email
V prípade záujmu nám zašlite správu na mailovú adresu info@ . Do textu uveďte Vaše skúsenosti s pokládkou dlažby/záhradnými prácami. Pravidelná možnosť si privyrobiť. Hľadáme pracovníkov na práce pri pokládke dlažby a záhradné práce. Po dohode nástup možný ihneď. Miesto práce: Bratislavský kraj a okolie Ak je projekt mimo Bratislavy, doprava z BA je zabezpečená. Náplň práce: - pomocné stavebné práce - zarovnávanie terénu - podávanie dlažby - výkopové práce - ukladanie dlažby - záhradné práce Ponúkame: - pravidelnú možnosť si výrazne privyrobiť - pri šikovnosti a samostatnosti vyššia hodinová mzda Sme záhradná/stavebná firma, ktorá má veľké množstvo projektov. Na každý projekt potrebujeme pomocných pracovníkov. Každý projekt Vám oznámime elektronicky s presnými detailmi(typ projektu, termín, počet hodín, hodinová mzda). Ak Vám projekt vyhovuje, dáte nam vedieť, že chcete pracovať. Ak Vám projekt nevyhovuje, nič sa nedeje a čakáte na ďalšiu správu o novom projekte. Mzda 7€ - 10€/h v čistom. Pri šikovnosti vyššia mzda. praca, brigada, hladam pracu, fuska, hladam fusku, privyrobenie
Zatepľovacie prace - hľadám zateplovačov do Nemecka
Hľadáme zatepľovačou do Nemecka. Jednotlivcou aj partie. V prípade partie je potrebné, aby jeden z partie vedel po nemecky.Plat 16-20 eur. Práca sa vykonáva v Nemecku na vopred dohodnuté turnusy. Turnusy sú prevažne 3/1. CELOROČNE PRAVIDELNÁ PRÁCA! PRAVIDELNÁ FAKTURÁCIA! 14 dňová splatnosť! PRÁCA LEN NA ŽIVNOSŤ! PRAX JE PODMIENKOU! Jazyk je výhodou, nie nutnosťou! Jazdí sa na firemných autách! Príspevok na pohonné hmoty! Ubytovanie vopred vybavené a plne hradené firmou! VEĽKÉ PRACOVNÉ NÁRADIE ZABEZPEČUJE FIRMA! V prípade mailovej komunikácie nám prosím zanechajte Vaše telefóne číslo aby sme Vás mohli spätne kontaktovať. V prípade záujmu nás kontaktuje na tel. č.
Hľadáme montážnikov
Hľadáme šikovných montážnikov, ktorí majú záujem o výborne platenú prácu na Slovensku. Jedná sa o prácu v Bratislave - v automobilke. Šanca si výborne zarobiť, seriózna práca a ubytovanie na úrovni. Hľadáme jednotlivcov ale vítané sú aj celé partie. Ponúkame 15 EUR/hod (ubytovanie hradené spoločnosťou). Nástup 14.7. 2023 Náplň práce : - práca na montáži (montérske práce) Požiadavky práce : - Živnosť - Prax v odbore - Manuálne zručnosti Naše pozitíva : - Priateľský tím kvalifikovaných ľudí - Možnosť presadiť sa a získať ďalšie pracovné ponuky v rámci EU - Získať prax - Prijemne pracovné a ubytovacie podmienky V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel.č. .
Elektrikár/Pomocný elektrikár - Rakúsko/Nemecko
Hľadáme ELEKTRIKÁROV na stavby do Rakúska - Tirolska a do Nemecka, práca vhodná aj pre partie Šanca aj pre mladých elektrikárov s menšou praxou, dôležitá ochota učiť sa 55+ hodín/týždeň Náplň práce: kompletné elektroinštalačné práce na novostavbách - zapájanie a montáž vypínačov, zásuviek, svetiel a pod., nie je potrebná elektrická vyhláška ale je nutná prax Požiadavky na pracovníka: ŽIVNOSŤ (otvorená min 2 mesiace), povolenie A1 pre Rakúsko alebo Nemecko (vieme pomôcť s vybavením), základné vlastné náradie na výkon práce, prax vo svojom odbore, schopnosť samostatne pracovať na pridelených projektoch, ovládanie aspoň stavebnej nemčiny NUTNOSŤ-(aspoň 1 z partie), vodičský preukaz Odmena: Od 22€ / hod. - Rakúsko Od 20€ / hod. - Nemecko Od 18€ / hod. - pomocný elektrikár Ubytovanie: ubytovanie zabezpečené a hradené Nástup: v priebežne Ide o dlhodobú a celoročnú prácu