bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme upratovačku – Ružomberok – upratovanie bytovky

Kategória: Ostatné

Hľadáme upratovačku na upratovanie spoločných častí internátu/apartmánového domu (chodby, schodiská, sklá), občasne niektoré apartmány a iné upratovacie alebo pomocné práce podľa zadania.

3x krát týždenne približne 2 - 3 hodiny.
Hodinová sadzba 5,5 Eur. Mesačne približne 180-230 Eur v čistom.

Stabilná práca v rastúcej spoločnosti.

Požiadavky: Predošlá skúsenosť vítaná, nutnosť dôsledného prístupu k práci a základné logické myslenie.

Miesto výkonu prác:
Ružomberok


Životopis a popis predošlých pracovných skúseností poslať na: alex.kreze@, predmet emailu: UPRATOVANIE RK

tel. kontakt:
Hľadáme upratovačku – Ružomberok – upratovanie bytovky
Podobné inzeráty
✅ Upratovacie služby ✅
Upratovacie služby, upratovanie Ponúkam upratovacie služby. Základné upratovanie: - byty, kancelárie, rodinné domy, firmy... - umývanie okien a sklenných povrchov - tepovanie, prenájom tepovača Jednorazové alebo pravidelné upratovanie. V prípade záujmu kontaktujte na telefónnom čísle: Meno: AronN Servis Telefon: E-mail: aronnservis@ Cena: Dohodou ( Upratovanie Žilinský kraj, upratovanie Martin, upratovanie Turčianske Teplice, upratovanie Žilina a okolie)
Hľadáme upratovačku
Hľadáme upratovačku na dohodu, alebo skrátený úväzok na ranné upratovanie reštaurácie 7 dní v týždni od 7:00 do 10:00. Reštaurácia sa nachádza na Brnianskej ulici /časť Patrónka/ v Bratislave. Jedná sa o upratovanie reštauračných priestorov. Volajte, alebo napíšte mail len v prípade seriózneho záujmu. Práca je vhodná aj pre vitálnu dôchodkyňu. Plat 400€ v čistom.
HĽADAME ŠIKOVNÚ UPRATOVAČKU
Hľadáme šikovnú a zodpovednú upratovačku so zmyslom pre poriadok. Ide o upratovanie nebytových priestorov – vchodov v Bratislave I,II,III.,IV. Pracovná doba PO-PIA 7 hod./denne, TPP alebo dohoda. V prípade záujmu o bližšie informácie volajte na t.č. . NASTUP MOŽNY IHNEĎ.Iba seriózny záujem. Ponúkaný plat 800 €.
Upratovačka v admin.budove v Žiline aj invalidka
Ponúkame prácu upratovanie priestoru administratívna budova na ul. Univerzitná v Žilina. Hľadáme spoľahlivé, precízne osoby so skúsenosťami s prácou s upratovaním a príjemným vystupovaním. Pracuje sa každý pracovný deň ranné upratovanie 4 hodiny od 08:00 h do 12:00h (potrebujeme 1 upratovačku) a a poobedné upratovanie od 15:30h do 19:30h. (potrebujeme 3 upratovačky). Ponúkame 5,-€ v čistom za každú hodinu. Práca nie je náročná vhodná aj pre ZŤP, Invalidku. V prípade seriózneho záujmu ma, prosím, kontaktujte na tel. č. alebo prípadne mailom manazer@ (v prípade kontaktu mailom mi, prosím, uveďte telefónny kontakt.)
hľadáme upratovačku
Upratovacia firma Goldrein Plus s.r.o. hľadá upratovačku na upratovanie kancelárskych priestorov v Hlohovci. Jedná sa o budovu úrade práce v Hlohovci. Od pondelka do piatku v ranných hodinách na cca 2hodinky denne. Informovať sa môžete na čísle : alebo mailom : molnarova.goldreinplus@ cez pracovné dni od 8-16 hod.
Hľadáme upratovačku-upratovača
Hľadáme vitálnu p.upratovačku-upratovača pre lokalitu v Bratislave Bližšie informácie na email obchod764@