bazár, predaj, inzercia, predám

hľadáme vodiča na 12t

Kategória: Doprava a logistika

Výzva na pozíciu vodiča nákladného vozidla

Naše spoločnosť hľadá vodiča nákladného vozidla na 12-tonové vozidlá. V našom vozovom parku sú autá vo veku 1-4 roky a dobre vybavené s veľkou spálňou, chladničkou a ďalším komfortným vybavením. Platenie bude 1400 € v závislosti na správne vykonanej práci. Pracovný čas je 8-9 hodín denne a víkendy sú doma. Požaduje sa vodičský preukaz typu C. Pracovné miesto môže byť v Maďarsku, Slovensku, Česku, Rakúsku, Nemecku a Taliansku.

Ak sa niekto cíti vhodný pre túto pozíciu, prosím, pošlite nám svoj životopis na nasledujúcu e-mailovú adresu: info@
hľadáme vodiča na 12t
Podobné inzeráty
Prijmeme vodiča na nákladné vozidlo do 12t skupina C
Prijmeme vodiča skupiny C. Vedenie vozidla celkovej váhy 12t v rámci SK, CZ, HU. Víkendy a sviatky sa nepracuje. Práca od pondelka do piatku. Vodič každý deň doma, prípadne dá sa ja prespávať je to na dohode. Každý vodič má pridelené svoje vozidlo. Potrebné doklady: VP sk. C, KKV, KV, platná lekárska prehliadka a doklad o psychickej spôsobilosti vodiča (psychotesty).
Hľadá sa vodič na 12T sólo
Dobrý deň.Hladáme vodiča na 12T sólo MAN.VP C+KKV..Jazdi sa iba SK-CZ :Senec,Brno,Praha...sem tam HU.Moznost byť doma aj cez týždeň.Parkovanoe v mieste bydliska. Mzda fix 1500e čisté+odmeny. Mzda je stále rovnaká aj keď je auto v servise,alebo ste doma.Prosim kontaktujte iba normálny vodiči.TN,NM,PN,TT,SE,SC,BA+Zahorie.Kontakt Pavel,
vodič 12t/18t - C
Ponúkam prácu pre vodiča vozidla do 12t a 18t. Medzinárodné (D,AT,CZ,CH) prepravy - kolečká. Víkendy voľné. Práca na TPP (0,14€/km) Hľadáme spoľahlivých vodičov, ktorí sa chcú ďalej rozvíjať v tomto odbore. Ponúkame možnosť rozšírenia vodičského preukazu (E) cez nás.
Vodič 12t. vozidla
Do nášho téamu hľadame vodiča na nové 12t. plachtové vozidlo. 80% sa jazdí iba ČR a späť na SR. Sem tam A, H. Žiadne FR ani D. Vodiči bývaju doma aj cez týždeň. Po dohode je možné vozidlo parkovať aj v mieste bydliska. Miesto výkonu práce je Nová Baňa. Možný nástup ihneď. Bližšie info po tel.
Vodič C na SOLO 12t  Bratislava
Prijmeme vodiča nákladného auta na SÓLO do 12t Bratislava, na vnútroštátnu a medzinárodnú dopravu jazdíme hlavne: Slovensko- okolie BA, SC Rakúsko - Wien Maďarsko - Györ Parkovisko - Bratislava, Petržalka. Spí sa doma. Práce na dennej báze. Nástup možný po dohode aj ihneď MZDA: 1250-1300 EUR netto Požiadavky: zodpovednosť, spoľahlivosť, fyzická zdatnosť, vodičské oprávnenie skup. C, zdravotná a psychická spôsobilosť, kvalifikačná karta vodiča, práca s hydraulickým čelom a paletovým vozíkom Auto: MAN TGL s hydraulickým čelom Životopis alebo vaše kontaktné údaje posielajte na exsped(zavináč) Exsped s.r.o. Dopravná firma fungujúca od roku 1992 volajte 09:00 - 15:00
Prijmeme vodiča na nákladné vozidlo do 12t skupina C
Prijmeme vodičov skupiny C. Vedenie vozidla celkovej váhy 12t v rámci SK, CZ, HU. Víkendy a sviatky voľné. Práca od pondelka do piatku. Vodič každý deň doma. Každý vodič má pridelené svoje vozidlo. Mzda 1038 brutto plus diéty na účet plus rôzne benefity ako príspevok na dochádzku. Potrebné doklady: VP sk. C, KKV, KV, platná lekárska prehliadka a doklad o psychickej spôsobilosti vodiča (psychotesty).