bazár, predaj, inzercia, predám

Hladame živnostníka na pokládku zamkovej dlažby

Kategória: Stavebníctvo

Hladame pracovníka do nášho teamu pre pokládku zamkovej dlažby, stavbu plotov s betonovych tvarnic , oporných múrov. Pracujeme v regióne Žilina , okolie . Platové podmienky upresním telefonicky .
Hladame živnostníka na pokládku zamkovej dlažby
Podobné inzeráty
HĽADÁME PRÁCU ZÁKAZKY.  REALIZUJEME POKLÁDKU ZÁMKOVEJ DLAŽBY
REALIZUJEME POKLÁDKU ZAMKOVEJ DLAŽBY. POKLÁDKU OBRUBNÍKU. POKLÁDKU ZATRÁVNOVAČOV . POMOCNÉ PRÁCE VŠETKÉHO DRUHU. VIAC INFO PO TELEFÓNNE.
Stavebný majster - Riadenie partií na pokládku zámk. dlažby
Predajte sa do nášho tímu na projekt v severnom Nemecku, ktorý máme zabehnutý už 3 roky. Na mieste disponujeme strojným vybavením a staráme sa o kompletnú koordináciu od práce po ubytovanie. Vašou úlohou bude v spolupráci manažérom projektu dohliadať najmä na pokládku zámkovej dlažby, prípadne výkopové práce. POPIS PROJEKTU : • Vyše 100km trasa v extraviláne a intraviláne • Výkopové a prípravné práce • Montáž káblových žľabov • Pokladanie optických/dátových káblov - bez elektrikárskych zásahov (zapája extrerný elektrikár) • Následné zasypanie výkopu • V intraviláne - pokládka zámkovej dlažby Pracuje sa na turnusy: 3+1 alebo 4+1 Mzda/Fakturácia závisí od typu spolupráce (Živnosť alebo Nemecká prácovná zmluva) a skúseností - bude dohodnutá individuálne. Od 2.500€ vyššie. - Osobnostné predpoklady a zručnosti • Znalosť nemčiny - B2 • Skúsenosti s riadením cca 20 ľudí • Prax v obdobnej činnosti • Zodpovednosť
Hľadáme zákazky Výkopové Búracie Stavebné práce
Hľadáme zákazky. Výkopové práce minibagrom. Výkop základov domov,chát,budov,drenažných jám,studní,plotov,bazénov,jazier,oporných múrov,rýh,žump,pivnic, kanalizacia,inžinierske siete voda,elektrina,plyn,voda. DOPRAVA 3,5T VYKLAPAČ. BÚRACIE PRÁCE:rozbijanie betonu,priečok,rezanie betonu,rozoberanie zamkovej dlažby,odstránenie podlah,vyburanie jadra s odvozom,pokladka zamkovej dlažby,murovanie priečok,zakladanie žlabov, Vysokotlakové čistenie:zamkovej dlažby,fasady,cisterien,nadrži benziniek,čistenie striech,čistenie odkvapových žlabov,
hľadam partiju na pokladku zamkovej dlažby
dobrý, hľadám partiu na pokládku zamkovej dlažby v Trenčíne.
Tiefbauer - okolie Štuttgartu - živnosť - Nemecko
Naša stavebná firma prijme do svojho tímu partiu 3-4 šikovných a zručných pracovníkov na výkopové práce a pokládku zámkovej dlažby - ŽIVNOSTNÍKOV a tiež pokládku elektrických káblov a obnova do pôvodného stavu (asfalt, dlažba). Nástup: od 19.06.2023!!! Mzda: živnosť – od 16€ na živnosť s plne hradeným ubytovaním Možnosť vyššej mzdy v závislosti od skúseností a jazykových znalostí (nemecký jazyk) Podmienky: -JEDEN Z PARTIE MINIMÁLNE STAVEBNÁ NEMČINA!! -prax v odbore nutná! (pokladanie káblov+ pokládka zámkovej dlažby) -vodičský preukaz skupiny B -vlastné auto -spoľahlivosť, samostatnosť, seriózny prístup k práci Prísny zákaz konzumácie alkoholu a iných omamných látok na pracovisku!!! Našu stránku si môžete pozrieť aj tu: Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.
Hľadám zákazky vykopove,stavebne,búracie,čistiace.
Hľadáme zákazky Výkopové práce minibagrom Výkop zakladov,domov,chát,budov, drenažných jám,studní,šácht,plotov,bazenov, jazier,oporných múrov,ryh,žump,pivníc, Kanalizacia Výkop inžinierskych sietí elektrina,voda,plyn, Doprava 3,5 Vyklapače Buracie práce: rozbijanie betonu,priečok,rezanie betonu,rozoberanie zamkovej dlažby,odstránenie podlah,vyburanie jadrá aj s odvozom, Pokladka zamkovej dlažby,murovanie priečok, Vysokotlakové čistenie vodou od 500bar do 1000bar. Čistenie zamkovej dlažby,fasady,nadrži,cisterien, žlabov ďalšie práce po dohode.