bazár, predaj, inzercia, predám

Hlava podberáka s kovovým krížom klasická, alebo s plavákmi

Kategória: Rybolov

Hlava podberáka klasická (foto1,2)
Šírka 107cm, hĺbka 90cm
Kovový stred
Cena 15€
Hlava podberáka s penovými plavákmi (foto 3,4)
Šírka 107cm, hĺbka 90cm
Kovový stred
Cena 20 €.
Minimálny odber tovaru zo všetkých mojich inzerátov je 10€.Dobierka Slovenskou poštou je 4€. Kontakt: alebo privlacovenastrahy@
Hlava podberáka s kovovým krížom klasická, alebo s plavákmi
Podobné inzeráty
Podberákový kovový stred (kríž) a plavák
Rozmery kríža: vonkajšia vzdialenosť medzi ramenami cca 9cm, výška vrátane závitu cca 7,5cm, vnútorný priemer otvoru na ramená podberáka 12mm. Cena 5€. Rozmery plaváka: 22cm dĺžka x 6cm priemer.Cena 5€. Minimálny odber tovaru zo všetkých mojich inzerátov je 10€.Dobierka Slovenskou poštou je 4€. Kontakt: alebo privlacovenastrahy@
Predám podberák
Predávam podberák Anaconda, rukoväť s hlavou. Celková dĺžka zloženého podberáka je 297cm. Bol používaný dve sezóny a má poškodenú sieť, ktorú som zašil a nahradná stojí cca 9 eúr. Dôvod predaja je prechod na menší podberák. Cena 20 eúr. V okolí HE, SV a MI dokážem prút aj podberák doviesť. V prípade odberu oboch uhradím poštovné.
Dlhá sieťka z kovovym rámom
Ponukam dlhu sieťku z kovovym rámom, dlzka 2 meter, priener 45cm , Cena za kus 12,00eur + postovny...
Swingre Delphin skiper 4ks
Delphin SKIPER je signalizátor záberu so zabudovanou LED diódou. Určený je pre optickú signalizáciu záberu pri love „na ťažko“ na krátke, stredné a veľké vzdialenosti. Hlava signalizátora je osadená guličkovým mechanizmom. Uvoľnenie vlasca je s možnosťou nastavenia tlaku guličiek pomocou aretačnej skrutky. Otáčaním skrutky tak môžete znížiť alebo zvýšiť tlak guličiek podľa potreby. Tým, že mechanizmus je tvorený guličkami, trecia plocha je minimálna a preto nedochádza k stlačeniu vlasca počas zasekávania. Pevné, kovové rameno je vybavené posuvnou záťažou. Posúvanie záťaže po ramene umožňuje optimálne nastavenie napnutia vlasca. Hlava signalizátora je vyrobená z tvrdeného, matného plastu pre zvýšenú odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Je priehľadnej farby, so zabudovanou LED diódou. Delphin SKIPER je osadený konektorom pre zapojenie do elektronického signalizátora záberu. Po zapojení sa pri zábere rozsvieti vnútorná LED dióda, ktorá vydáva tlmené svetlo podľa farby hlavy Skipera a umožňuje tak sledovať záber aj počas noci. Ako bonus je k baleniu dodávaný náhradný držiak pre upevnenie SKIPERA k elektronickému signalizátoru záberu. V prípade straty alebo poškodenia tak máte k okamžitej dispozícii náhradný držiak, bez nutnosti kupovania ďalšieho. Dostupné farby hlavy : modrá, červená, zelená, žltá. Swingre sú ako nové, v bezchybnom stave. Cena spolu s plastovou krabicou 22€.
JABO CG Katamaran 2023 model - GPS SONAR Auto Navigacia 7,4V
Predám nový model zavážacej loďky Jabo 2 CG s katamaranovým profilom. Je to novinka na rok 2023 od výrobcu Jabo. Ľodka je vyvýšenám, vďaka čomu je oveľa stabilnejšie aj vo vetre a v náročných vodách. Túto vlastnoť ocený každý rybár. Prešla kľúčovými zmenami od minuleho roku: - Asi najväčšia zmena je výmena batérie a celého systému na 7,4V - Možnosť nastaviť Český jazyk - Rýchlosť loďky je vyššia o 20-30% - Nová nabíjačky. Priamo na batériu nie cez loďku ako pri starom modeli. - Loďka ma dva samostatné motory s kovovým ochranným krytom proti zamotaniu do rias a silonov + extra krytom pre ochranu vrtuľ - Dosah je približne 300m - Výkonný LED reflektor na nočné zavážanie + bočné LED - Lítiová bateka s kapacitou 7,4V 10 AH priemerná výdrž je 6 hodiny podľa počasia a množstva krmiva + viem dodať aj náhradne batérie + 30€ - Loďka má jednu väčšiu zavážaciu komoru na max. 1,5 kg krmiva + vyvezie aj koncovú montáž. - Nabíjatelný je aj ovládač s veľkým LCD displejom. Jednoduché a presné ovladanie. - Viem poslať návod aj v slovenčine a inštruktážne video - Možnosť dokúpiť transportnú tašku -20 EURO - Perfektný darček na vianoce pre rybára Automatický návrat: Keď loďka stratí sygnál alebo sa vysielač vypne po 10 sekundách loďka sa automaticky vrátí na začiatočný bod. Funkcia autopilot dokáže automaticky zakrmit a vratit sa. Pomocou jedného tlačidla. Funcia GPS umožnuje nastaviť až 16 bodov na krmenie + jeden štartovací bod. Balenie obsahuje: loďku, diaľkový ovládač, nabíjačku + nabíjací USB kábel + návody. Funkčnosť každej ľodky je pred odoslaním vyskúšaná. Dĺžka: 620 mm Šírka: 263 mm Výška: 180 mm Vyvážacia zavážacia zakrmovacia rybárska V prípade potreby viem zabezpečiť servis alebo viem dodať všetky náhradné diely. Pri osobnom odbere možnosť predvedenia loďky na vode. Na dobierku slovenskou poštou 4 euro poštovné. Inzerát je platný až do jeho zmazania.
JABO 2BG 2023 model - GPS SONAR Auto Navigacia 7,4V sieť
Predám nový model zavážacej loďky Jabo 2 BG . Ovládanie je v českom jazyku. Je to novinka na rok 2023 od výrobcu Jabo. Loďka prešla kľúčovými zmenami od minuleho roku: - Asi najväčšia zmena je výmena batérie a celého systému na 7,4V - Možnosť nastaviť Český jazyk - Rýchlosť loďky je vyššia o 20-30% - Nová nabíjačky. Priamo na batériu nie cez loďku ako pri starom modeli. - Loďka ma dva samostatné motory s kovovým ochranným krytom proti zamotaniu do rias a silonov - Dosah je približne 300m - Výkonný LED reflektor na nočné zavážanie + bočné LED - Lítiová bateka s kapacitou 7,4V 10 AH priemerná výdrž je 6 hodiny podľa počasia a množstva krmiva + viem dodať aj náhradne batérie + 30€ - Loďka má jednu väčšiu zavážaciu komoru na max. 1,5 kg krmiva + vyvezie aj koncovú montáž. - Nabíjatelný je aj ovládač s veľkým LCD displejom. Jednoduché a presné ovladanie. - Viem poslať návod aj v slovenčine a inštruktážne video - Možnosť dokúpiť transportnú tašku -20 EURO - Perfektný darček na vianoce pre rybára Automatický návrat: Keď loďka stratí sygnál alebo sa vysielač vypne po 10 sekundách loďka sa automaticky vrátí na začiatočný bod. Funkcia autopilot dokáže automaticky zakrmit a vratit sa. Pomocou jedného tlačidla. Funcia GPS umožnuje nastaviť až 16 bodov na krmenie + jeden štartovací bod. Balenie obsahuje: loďku, diaľkový ovládač, nabíjačku + nabíjací USB kábel + návody. Funkčnosť každej ľodky je pred odoslaním vyskúšaná. Dĺžka: 620 mm Šírka: 263 mm Výška: 180 mm Vyvážacia zavážacia zakrmovacia rybárska V prípade potreby viem zabezpečiť servis alebo viem dodať všetky náhradné diely. Pri osobnom odbere možnosť predvedenia loďky na vode. Na dobierku slovenskou poštou 4 euro poštovné. Inzerát je platný až do jeho zmazania.