bazár, predaj, inzercia, predám

Hnedé kožené topánky č. 42 protetika

Kategória: Topánky, obuv

Predám hnedé celokožené topanky veľkosť 42,kúpené v zdravotných potrebach značka Protetika.
Kúpené pred necelými dvoma rokmi za 61e, stoja v krabici-pár krát obuté,výborný stav... Ale nesedia. Farba bola od začiatku taka prírodná... nie plnosita Ponúknite rozumne cenu(nie pár eur)
Hnedé kožené topánky č. 42 protetika
Podobné inzeráty
Detské topánky Protetika 28EU
Chlapčenské detské topánky značky Protetika - Štýlové a pohodlné topánky pre vaše malého dobrodruha! Hlavné vlastnosti týchto topánok: Kvalitný materiál: Topánky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči opotrebeniu a zároveň pružný pre pohodlnosť pri chôdzi. Vaše dieťa si tak môže užívať svoje dobrodružstvá s dôverou. Pohodlný dizajn: Protetika topánky majú ergonomický dizajn, ktorý poskytuje optimálnu podporu nohy a správne držanie chodidla. Sú vybavené pohodlnou stielkou a mäkkou podšívkou, čo zaručuje maximálny komfort pri každom kroku. Bezpečnostné prvky: Topánky sú navrhnuté so zreteľom na bezpečnosť vašich detí. Majú protišmykovú podrážku, ktorá zabraňuje uklznutiu a poskytuje lepšiu stabilitu. Okrem toho majú aj pevný zips alebo suchý suchý, čo uľahčuje obúvanie a vyzúvanie. Vhodné pre každodenné nosenie: Tieto topánky sú skvelou voľbou pre každodenné nosenie. Sú dostatočne odolné na to, aby zvládli aktívne hranie sa a pohyb, a zároveň dostatočne štýlové na to, aby sa hodili k rôznym outfitom. Veľkosť: Ponúkam tieto topánky vo veľkosti 28. Dôvod predaja :Žiaľ bratovy nesadla veľkosť.
Panske kozene topanky  Protetika NOVE
Ponukam na predaj panske kozene topanky Protetika, velkost 44, hnede, nenosene - NOVE.
Predám dámske topánky č.37 - 4x NOVÉ, 2x málo nosené +RIEKER
Predám topky na fotkách - z toho všetky čierne sú NOVÉ = nenosené, a všetky hnedé sú KOŽENÉ nosené 1 sezónu. Všetky sú veľ.37, RIEKER-ky sú 37 a 1/2 :) Popis podľa poradia na fotkách: - hnedé kožené JERNS, nosené 1 sezónu - majú nové podpätky.....15€; - čierne retro balerínky ANALPA, nenosené......5€; - čierne perforované s klinovým podpätkom, nenosené.....8€; - čierne lodičky s otvorenou pätou, nenosené......10€; - hnedé kožené RIEKER-ky, nosené 1 sezónu (pôvodná cena 59€)......35€; - čierne jednoduché elegantné lodičky, podpätok 5cm, nenosené......10€. V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty a hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
Predám kožené topánky
Predám kožené topánky: 1. Unisex kožené poltopánky, číslo 39, dĺžka podrážky 26 cm, ručná výroba, nenosené, cena 25 e. 2. Dámske kožené čižmy Top Royal, číslo 40, dĺžka podrážky 26.5 cm, nosené, do suchého počasia, cena 15 e. 3. Dámske kožené topánky Soft Spots (U.S.A.), číslo 38, dĺžka podrážky 25 cm, nenosené, veľmi mäkké a pohodlné, cena 10 e. 4. Kožené čižmy 5th Avenue, číslo 41, dĺžka podrážky 27 cm, parkrat obute, cena 25 e.
Pánske hnedé kožené topánky č. 44
Predám pánske hnedé kožené topánky vo veľmi dobrom stave o veľkosti 44. Topánky majú na boku pracku so zapínaním na suchý zips. Cena je 15 €.
Hnedé kotníkové topánky zn.ZARA - veľ. 40
Predám krásne hnedé kotníkové topánky na šnurovanie značky ZARA, veľkosť 40. Topánky sú na platforme, výška platformy je 1,5cm. Výška podpätku je 12,5 cm. Topánky sú vďaka platforme veľmi pohodlné. Topánky boli nosené minimálne a sú v dobrom stave. Slabé ošúchanie na päte spôsobené šoférovaním - pozri fotku. Pôvodná cena 69 Eur; predajná cena 15 Eur.