bazár, predaj, inzercia, predám

Hniezdo MOTHERHOOD

Kategória: Ostatné

Predám "hniezdo" pre novorodencov, v praxi nebolo nikdy použité (vložené v postielke-syn spával s nami v posteli, teraz už keď ide do postieľky je na to veľký) čiže je v 100% stave nového kusu. Kúpené v Brendon.

valca: 80% bavlna , 20% polyester vonkajšia časť: 100% bavlna výplň valca: 100% polyuretán výplň: 100% polyester

Vlastnosti

Čistenie: je možné prať v práčke

Produkt disponuje kvalifikáciou Öko-Tex Standard 100

Druh materiálu: (poťah spodná časť) bavlnené plátno

Druh materiálu:(poťah vrchná časť) plyš

Druh materiálu: (výplň) flis

Ozdoba: vzorovaná látka

Sada obsahuje 2 kusy

Vďaka zmenšeniu rozmeru postieľky sa bábätko v období po narodení cíti bezpečnejšie, podobne ako v maternici. Ležiacu plochu je možné odzipsovať. Vrchnú časť môžete používať aj samostatne ako vankúš na odpočívanie, na podopretie chrbta väčšieho dieťatka alebo len k hre.

Hniezdo MOTHERHOOD
Podobné inzeráty
Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky+vankúš+prikrývka
Predám Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky s prikrývkou a vankúšikom. Ako nové. Najlepšie osobný odber Šamorín, prípadne pošta. Podrobný popis Krásny detský kokon v atraktívnom dizajne a veľkosti XXL využijete aj pre staršie bábätko Hniezdo pre bábätka je na jednej strane s krásnou potlačou. Hniezdo je možné používať vďaka svojmu nadštandardnému rozmeru od narodenia až do cca 18 mesiaca. Hniezdo je zviazané šnúrkami. Hniezdo je obojstranné. Výrobok spĺňa štandard Oeko-Tex Standard 100, čo znamená, že na všetkých stupňoch produkcie boli používané iba zdraviu nezávadné materiály. Rozmery: Vonkajšie rozmery 120x65 cm Vnútorné rozmery 90x40 cm Materiál: 100% bavlna (poťah), polyester, silikónové vlákno (výplň)
Predám antirefluxný vankúš Motherhood Pillow - wedge Grey Cl
Predám antirefluxný vankúš Motherhood Pillow - wedge Grey Cl. Vankúš bol pár mesiacov používaný, avšak je v dobrom stave. Zloženie obliečka na vankúš 100% bavlna vložka do vankúša 100% polyuretán vodotesná vložka 100% polyester Vlastnosti Produkt disponuje kvalifikáciou Öko-Tex Standard 100 Odnímateľný poťah Mierne sklopená pozícia nadvihne bábätko, čo napomáha trávenie a zabraňuje vracaniu. Rozmer:D-Š (cm): 60x45
Hniezdo, zavinovačka a vreckár do detskej postieľky
Predávam tento nádherný mätový setík do postieľky vhodný pre chlapčeka aj dievčatko. Farba sa žiaľ nedá dobre zachytiť na FOTO, reálne foto je dobre vidieť na , kde bol set kupovaný, majú tam aj ostatné doplnky v rovnakej farbe. Všetko je ako nové, farby nevyblednuté, hniezdo je vyčistené v čistiarni. Detské hniezdo s volánom, farba mätová - obojstranné ( z opačnej strany je sivé ) - je profesialne vyčistené v čistiarni ( so štítkom) - cena nového 54,60€ - moja cena 33€ Praktický prešívaný vreckár, farma mätová - cena nového 35,90€ - moja cena 18€ Zavinovačka s volánikom, farba mätová - cena nového 24€ - moja cena 15€ V prípade záujmu o komplet set 3ks ( zavinovačka, vreckár a hniezdo) je cena 60€ Možný je aj osobný odber v PN, TT a v okolí NMnV. V prípade záujmu mi prosím napíšte správu, následne si vieme aj zavolať. Číslo je vymyslené.
Hniezdo pre bábätko KADESIGN
Predám nadherne jemne ruzove hniezdo pre bábätko vo veľkosti 70cm (ideál do polroka).používané dva mesiace, bez poskodenia a flakov. Cele hniezdo sa da vyprať, stredová vložka sa dá vybrať. Vnútorný materiál makkucky minky. Hniezdo bolo site na zákazku v dielni KADESIGN, pôvodná cena 78€ Posta/packeta/dpd Osobne Trnava/Hrnčiarovce nad Parnou
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.
Hniezdo pre deti
Predam hniezdo pre babatka s motivom sedych hviezdiciek, z vonkajsej strany je farba seda a hviezdicky su biele. Hniezdo sa da stiahnut snurkou. Vyborny pomocnik napr pri cestovani kedy babatku vytvori vzdy pocit ze je doma ked sa zoberie hniezdo na vylet a dovolenku. Cena 20 eur