bazár, predaj, inzercia, predám

Hniezdo pre bábätko

Kategória: Ostatné

Komplet 20
➡️Lullalove Zavinovačka - Moon Garden
Rozmery: cca 75 x 75 cm +/- 3 cm
Zloženie: 100% bavlna
Plnenie - antialergická silikónová výplň
▶️BEZ POŠKODENÍ, nepouzite

➡️Lullalove Hniezdo pre bábätko - Moon Garden
Materiál: 100% bavlna + antialergická výplň.
Matrac zo stredne tvrdej peny.
Rozmery:
Výsuvný matrac: 77 x 35 cm
Hrúbka matraca: cca 2,5 cm
Vonkajšia veľkosť: 90x55 cm
Určené pre deti od 0-12 mesiacov.
▶️BEZ POŠKODENÍ
Prevzatie osobne Bratislava,Pezinok, Rohožník (MA)
Hniezdo pre bábätko
Podobné inzeráty
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.
Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky+vankúš+prikrývka
Predám Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky s prikrývkou a vankúšikom. Ako nové. Najlepšie osobný odber Šamorín, prípadne pošta. Podrobný popis Krásny detský kokon v atraktívnom dizajne a veľkosti XXL využijete aj pre staršie bábätko Hniezdo pre bábätka je na jednej strane s krásnou potlačou. Hniezdo je možné používať vďaka svojmu nadštandardnému rozmeru od narodenia až do cca 18 mesiaca. Hniezdo je zviazané šnúrkami. Hniezdo je obojstranné. Výrobok spĺňa štandard Oeko-Tex Standard 100, čo znamená, že na všetkých stupňoch produkcie boli používané iba zdraviu nezávadné materiály. Rozmery: Vonkajšie rozmery 120x65 cm Vnútorné rozmery 90x40 cm Materiál: 100% bavlna (poťah), polyester, silikónové vlákno (výplň)
Hniezdo pre bábätko KADESIGN
Predám nadherne jemne ruzove hniezdo pre bábätko vo veľkosti 70cm (ideál do polroka).používané dva mesiace, bez poskodenia a flakov. Cele hniezdo sa da vyprať, stredová vložka sa dá vybrať. Vnútorný materiál makkucky minky. Hniezdo bolo site na zákazku v dielni KADESIGN, pôvodná cena 78€ Posta/packeta/dpd Osobne Trnava/Hrnčiarovce nad Parnou
Ľanové hniezdo pre bábätká Maem Kids
Pohodlné hniezdo pre bábätko od lokálnej značky Maem Kids vo veľmi dobrom stave po jednom dieťati. Hniezdo je šité z kvalitného ľanu sivozelenej farby, s bohatou výplňou, veľmi dobre drží svoj tvar aj keď je rozopnuté. Zapínanie je na koženú pracku s cvokom. Vnútorné rozmery sú cca 35cm šírka, 60cm dĺžka zapnuté/ 69cm dľžka rozopnuté. Je útulné, zapnuté pre malého drobca, no rozopnuté je dostatočne veľké aj pre niekoľkomesačné bábätko. My sme ho používali do 5 mesiacov, kým sa nezačalo dieťatko pretáčať v spánku. Prané v šetrnom eko prostriedku určenom pre bábätká. Posielam aj na dobierku.
Hniezdo pre bábätko
Predám set hniezdo pre bábätko kvalitne prepracované, značka Teorya. Veľkosť hniezda je 80cm s pekným vzorom v kombinácii so zelenou. Hniezdo je po jednom dieťatku, zachovalé použivané len v postielke. K hniezdu prikladám aj mantinel dlhšia časť 120cm, kratšia 60cm a taktiež plachu s gumičkou 120x60cm v rovnakej zelenej farbe. Len osobný odber Žilina, Ružomberok, Dolný Kubín.
hniezdo pre babätko
predám 2x hniezdo pre babatko. to hniezdickove je pouzivane. po prani treba upravit vypln v strednej casti hniezda. preto cena je 10 eur.a hniezdo modre s bodkami to je uplne v 100% stave. cena je 20 eur.