bazár, predaj, inzercia, predám

Hniezdo pre bábätko Eseco

Kategória: Nábytok pre deti

Predám veľmi málo používané hniezdo spolu so zavinovačkou a perinkou.
Hniezdo pre bábätko Eseco
Podobné inzeráty
Hniezdo na spanie Cocoonababy pre bábätká Red Castle
Doprajte svojmu bábätku pokojný a bezpečný spánok už od narodenia. Hniezdo na spanie Cocoonababy® Red Castle je ergonomicky tvarované hniezdočko na spanie pre bábätká od 0 do 4 mesiacov. Hniezdo na spanie privíta spolu s milujúcimi rodičmi bábätko na svete s láskou a bez šoku z veľkého priestoru okolo neho. Vďaka hniezdu Cocoonababy® si vaše bábätko zvykne na otvorený priestor bez problémov, pretože hniezdo imituje polohu, ktorú malo bábätko v mamičkinom brušku. Novorodeniatka neobľubujú voľný priestor, v ktorom sa cítia bezbranne a opustene. Vyvýšené steny hniezda na spanie dodávajú bábätku pocit bezpečia, pretože malé detičky milujú stiesnené priestory, v ktorých sa nemôžu príliš otáčať a vrtieť.
Kikadu Hniezdo pre bábätko modré
Kikadu Hniezdo pre bábätko modré, obojstranne.
Hniezdo
Detske okruhle hniezdo Ingvart. Súčasťou hniezda je skrytá sťahovacia šnúrka, ktorou si môžete priemer hniezda zväčšovať a zmenšovať, a to až v rozpätí 25 cm. Hniezdo tak môže rásť s vašim dieťatkom. Súčasťou hniezda je zips, vďaka ktorému môžete vybrať spodný matrac a boky a látkový zvyšok hniezda oprať. – vhodný pre deti od narodenia – rozmer hniezda: výška podložky 3 cm, výška okraja 20 cm, výška celého hniezda 23 cm. Vonkajší priemer maximálne stiahnutého hniezda 120 cm (+/-), vnútorný priemer variabilný od 85 cm do 110 cm (+/-), volán 9 cm – zloženie: poťah 100% bavlna, výplň okrajov 100% antialergické polyesterové duté vlákno, matrac molitán, zips – materiál zodpovedá norme Oeko-Tex standard 100 - prať pri teplote do 30 ° C (pred praním je potrebné vybrať molitánovú vložku a boky hniezda), používať jemné pracie prostriedky – nesušiť v sušičke, nečistiť chemicky Povodna cena 189€ Kontaktovat prosim len spravou alebo mailom.
Detske hniezdo
Predam nove detske hniezdo. Rucna vyroba. Vo vnutri je matrac/podlozka (da sa vybrat). Hniezdo je viac ako meter dlhe.
Hniezdo na postielku 120×60 top stav
Predam v top stave biele hniezdo s jemnymi sedymi hviezdickami, vhodne na detsku postielku o velkosti 120x60cm. Hniezdo je v top stave, mozne prat v pracke. Jednoducha montaz vdaka suchym zipsom.
Liewood hniezdo a podložka na prebaľovanie
Predám hniezdo a podložku na prebaľovanie značky Liewood. Hniezdo veľmi malinko používané, je ako nové.