bazár, predaj, inzercia, predám

Hniezdo pre babatko Jukki

Kategória: Ostatné

Predám 5-dielnu súpravu pre novorodenca znacky Jukki, ktorá sa skladá z: obojstranného detského hniezdočka, ďalej obojstranný vankúš motýlik, obojstranná súprava: vankúš a deka, obojstranný matrac.
Hniezdočko celé z bavlny 100 %,
ďalšie prvky bavlna 100 %. Súprava vo veľmi dobrom stave, po 1 dieťati. Nové stálo vyše 40,-Eur. Predám za 20,-Eur. Nitra. Na dobierku neposielam.
Hniezdo pre babatko Jukki
Podobné inzeráty
Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky+vankúš+prikrývka
Predám Jukki Baby hniezdo do postieľky XXL sovicky s prikrývkou a vankúšikom. Ako nové. Najlepšie osobný odber Šamorín, prípadne pošta. Podrobný popis Krásny detský kokon v atraktívnom dizajne a veľkosti XXL využijete aj pre staršie bábätko Hniezdo pre bábätka je na jednej strane s krásnou potlačou. Hniezdo je možné používať vďaka svojmu nadštandardnému rozmeru od narodenia až do cca 18 mesiaca. Hniezdo je zviazané šnúrkami. Hniezdo je obojstranné. Výrobok spĺňa štandard Oeko-Tex Standard 100, čo znamená, že na všetkých stupňoch produkcie boli používané iba zdraviu nezávadné materiály. Rozmery: Vonkajšie rozmery 120x65 cm Vnútorné rozmery 90x40 cm Materiál: 100% bavlna (poťah), polyester, silikónové vlákno (výplň)
Hniezdo pre bábätko z vafle bavlny, bordová-kvetovaná
Predám hniezdo pre bábätko, ušité z vafle bavlny. Je k nemu malý vankúšik, výška cca 1 cm. Farba: bordová časť - vafle bavlna, kvetovaná látka - bavlna. Hniezdo je obojstranné. Je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Miesto, kde leží bábätko tvorí 300 g vatelín. Okraje, teda mantinel je vyplnený anti - alergickým rúnom. Okraje majú výšku 18 cm. Hniezdo sa perie vcelku na 40-tke. Vnútorné rozmery: (miesto kde leží bábätko): 70 cm dĺžka a 38 cm šírka Vonkajšie rozmery: 100 cm dĺžka a 60 cm šírka Osobný odber Košice-Furča, príp. po dohode možné doviesť do blízkeho okolia KE.
Vankúš na dojčenie Black Stars Jukki
Predám vankúš na dojčenie Black Stars, výrobca Jukki. K dispozícii 2 ks. Úplne nový cena 12 €. Minimálne používaný cena 8 €. Osobný odber možný v Trnave alebo Budmericiach.
hniezdo Jukki
Predám hniezdo do postieľky Jukki s príslušenstvom
Hniezdo pre bábätko KADESIGN
Predám nadherne jemne ruzove hniezdo pre bábätko vo veľkosti 70cm (ideál do polroka).používané dva mesiace, bez poskodenia a flakov. Cele hniezdo sa da vyprať, stredová vložka sa dá vybrať. Vnútorný materiál makkucky minky. Hniezdo bolo site na zákazku v dielni KADESIGN, pôvodná cena 78€ Posta/packeta/dpd Osobne Trnava/Hrnčiarovce nad Parnou
Hniezdo pre bábätko
Komplet 20 ➡️Lullalove Zavinovačka - Moon Garden Rozmery: cca 75 x 75 cm +/- 3 cm Zloženie: 100% bavlna Plnenie - antialergická silikónová výplň ▶️BEZ POŠKODENÍ, nepouzite ➡️Lullalove Hniezdo pre bábätko - Moon Garden Materiál: 100% bavlna + antialergická výplň. Matrac zo stredne tvrdej peny. Rozmery: Výsuvný matrac: 77 x 35 cm Hrúbka matraca: cca 2,5 cm Vonkajšia veľkosť: 90x55 cm Určené pre deti od 0-12 mesiacov. ▶️BEZ POŠKODENÍ Prevzatie osobne Bratislava,Pezinok, Rohožník (MA)