bazár, predaj, inzercia, predám

Hniezdo s perinkou pre bábätká Belisima Bella. Navodzuje báb

Kategória: Kojenecké potreby

Hniezdo s perinkou pre bábätká Belisima Bella. Navodzuje bábätkám pocit bezpečia, kopíruje tvar maminho tela a dieťatko sa tak cíti spokojne ako u mamičky v brušku. Súčasťou hniezda je aj stabilizačný vankúšik a perinka. Bábätku sa ďaleko lepšie zaspáva a je pokojnejšie. Hniezdočko je príjemné na dotyk a krásne mäkkučké. Zloženie: vrchná strana 100% bavlna, spodná strana: 50% polyester, 50% bavlna, výplň: 100% polyester. Rozmery: cca 55x75 cm, vnútorné rozmery: cca 35x59 cm. Perinka: rozmery: 70x50 cm. Zloženie: vrchná strana 100% bavlna, spodná strana: 50% polyester, 50% bavlna, výplň: 100% polyester.
Kód 45573
Značka BELISIMA
Farba Ružová
Vhodné pre Pre dievčatá
Podľa zloženia 50% bavlna, 50% polyester, 100% bavlna
Podľa príležitosti Slávnostné
Motív Iný
Rozmer 75x55 cm
Používané krásny stav
Hniezdo s perinkou pre bábätká Belisima Bella. Navodzuje báb
Podobné inzeráty
Hniezdo pre bábätko
Hniezdo s perinkou pre bábätká Belisima Bella. Navodzuje bábätkám pocit bezpečia, kopíruje tvar maminho tela a dieťatko sa tak cíti spokojne ako u mamičky v brušku. Súčasťou hniezda je aj stabilizačný vankúšik a perinka. Bábätku sa ďaleko lepšie zaspáva a je pokojnejšie. Hniezdočko je príjemné na dotyk a krásne mäkkučké. Zloženie: vrchná strana 100% bavlna, spodná strana: 50% polyester, 50% bavlna, výplň: 100% polyester. Rozmery: cca 55x75 cm, vnútorné rozmery: cca 35x59 cm. Perinka: rozmery: 70x50 cm. Zloženie: vrchná strana 100% bavlna, spodná strana: 50% polyester, 50% bavlna, výplň: 100% polyester. Kód 45573 Značka BELISIMA Farba Ružová Vhodné pre Pre dievčatá Podľa zloženia 50% bavlna, 50% polyester, 100% bavlna Podľa príležitosti Slávnostné Motív Iný Rozmer 75x55 cm Používané krásny stav
Fusak Belisima
Predám fusak značky Belisima. Používaný jednu zimu, vhodný do vaničky aj športiaku. Má aj diery na upínacie pásy v kočíku pre bezpečnosť bábätka.
Hniezdo belisima
Na predaj hniezdo belisima. 100%bavlna. Hniezdo je ???? stave nepoškodené. U mňa veľká spokojnosť. Dohoda
Hniezdo pre babatko s perinkou
Predame krasne hniezdo spolu s prikryvkou. Univerzalne, pre dievcatko aj chlapceka. Bolo pouzite asi 1-2x. Kupovane za 100€, predame spolu za 59€. Cena pevna, nezjednavame. Obojstranne hniezdo. Rozmery: vonkajšia strana: 85x50cm , vnútorná : 30x70cm. Určené pre deticky vo veku 0 až 8 mesiacov. Zloženie: 100% bavlna najvyššej kvality s certifikátom OEKO-TEX 100 triedy I. Potlač na bavlnu nezmení farby ani po opakovanom praní. Výplň: antialergický, priedušný silikón, ktorý nemení svoju štruktúru počas prania a používania. Spôsob prania: prať pri 30 ° C, neumývať rukou, nesušiť v bubne Teplá zamatová prikrývka. Ideálne pre novorodencov a bábätká ako prvá deka. Ideálna do postieľky, kočíka, kolísky alebo autosedačky.Jedna strana prikrývky je vyrobená z najkvalitnejšej bavlny, ktorá nie je našuchorená a nestráca svoje vlastnosti ani po opakovanom praní, na druhej strane je nádherne mäkký zamat elegantne prešívaný v jedinečnom vzore. Vo vnútri je vyplnená antialergickou, ľahkou silikónovou netkanou textíliou, ktorá zaisťuje teplo pre dieťa.Bavlnená strana je zdobená zamatovým rámom, ktorý dodáva ešte väčšiu mäkkosť a nadýchanie.Inovatívna technológia dvojitej väzby z extrémne tenkých polyesterových vlákien poskytuje tento fantastický efekt. vhodná od 0-18 mesiacov) - 60x70 cm (+/-2 cm)
Hniezdo pre bábätko Mickey Mouse obojstranné NOVÉ
Kuk aj ďalšie inzeráty. Hniezdo je určené pre novorodencov a bábätka. Dáva mu pocit bezpečia. Hniezdo je obojstranné, ušité zo 100% bavlnených látok ( vopred predpraných a vyzrážaných), je nastaviteľné uvoľnením šnúrky. Hniezdá sú vhodné pre bábätka od 0 - 6 mesiacov. Miesto na ležanie je vyplnené molitánom o hrúbke 2 cm a okraje dutým antialergickým rúnom. Molitán sa ľahko vyberá, nakoľko stredová časť je robená na suchý zips. Hniezdo je vyrábané vo veľkosti: 70 x 36 cm Výška mantinelu okolo hniezda cca 12 cm. Foto č.2 je len ilustračné.
Hniezdo pre bábätká v top stave s perinkou a dvoma vankusmi
Predáme hniezdo pre bábätká s príslušenstvom (dva vankúšiky - podporný a na správne držanie hlávky a perinka) bez známok používania. Ideálne vyzdvihnutie v Bratislave, posielame len za predpoklady platby vopred a príplatky za odoslanie.