bazár, predaj, inzercia, predám

Hniezdo Sleepee

Kategória: Kojenecké potreby

Predám hniezdo pre bábätko značky Sleepee v perfektnom stave.
Hniezdo Sleepee
Podobné inzeráty
Set do postieľky
Predám krásny zeleno sivý set postieľky vhodný pre dievčatko či chlapčeka. Pozostáva z: hniezda, podložka pod hlavičku, mantinel, valce, 13 ks bavlnených plienok. Obojstranné hniezdo je ušité z bavlnenej látky plnené dutým vláknom, dno- vyšitý vatelín. Podložka pod hlavičku je minky/bavlna. Hniezdo vyhotovené v kombinácii jedna strana minky a druha bavlna. Hĺbka sa nastavuje pomocou stužky. Pod mašľou je brzdička, aby sa mašľa svojvoľne nerozviazala a v spodnej časti sú šnúrky na zaviazanie, aby hniezdo bolo bezpečnejší a dieťatko neprepadlo cez dolný otvor. Hniezdo je obojstranné. Vnútorné rozmery (ležná plocha) je 35cm/70cm. V celku 70/100cm. Mantinel do postieľky v celku pas rozmer 120/60 (polovica postieľky). 2 ks tuliace valce - slúžili keď bolo hniezdo už malé. Vtedy sme vybrali valce, uložili po bokoch postieľky aby sa malo dieťatko kde pritúliť. Je to ušité, handmade. 13 ks bavlnených plienok vo výbornom stave. Pribalím aj dve deky 72/100cm. Bolo používané príležitostne (u babky v postieľke) takže všetko je vo výbornom stave. Cena všetko spolu 55€ + pošta
Hracia podložka/deka značka Sleepee, šedá, 120 cm
Top stav, bez poškodenia. Je možné ju používať vnútri aj von na tráve. Slúži veľmi dobre aj ako deka pre bábätko. Príjemný a kvalitný materiál. Ľahko sa prenáša. Cena 39€ + poštovné Pôvodná cena 75€ Viac info:
Sleelee ruzova podlozka na hranie a vankusik
Predavam ruzovu sleepee podlozku na hranie spolu s ruzovym vankusikom proti zlezaniu hlavicky. Je z makkej a pohodlnej velurovej latky, velmi prijemna na dotyk, odolna, vhodna na caste pranie. Nasa podlozka nebola velmi pouzivana, napriek tomu ma malu chybicku krasy - uviazol nam na nej roboticky vysavac a vytrhol trochu latky (vid posledna detailna foto), inak tuto nedokonalost nie je velmi vidiet. Vankusik je rovnakej farby a materialu. Pobalim vam to do original sleepee obalu na podlozku a vankus. Osobny odber bratislava alebo posta/packeta.
Sleepee usináčik DouDou
Predám úplne nového, len opratého Sleepee usináčika DouDou.
Fixačný vankúšik proti zležaniu hlavičky zn. SLEEPEE
Predám fixačný vankúšik pre bábätko proti zležaniu hlavičky zn. Sleepee. Vankúšik je z bavlneného mušelínu. Kozmetická chybička - zadná strana trošku vyblednutá od slnka, viď foto. Cena 10€ vrátane poštovného. Možnosť osobného odberu Očová, Zvolen a blízke okolie.
Zavinovacka Sleepee
Ponukam na predaj kvalitnu zavinovacku znacky Sleepee Royal baby Ocean mint. 100% bavlna najvyssej kvality, zadna strana zamat. Pouzivane pri jednom dietati, top stav.