bazár, predaj, inzercia, predám

hodinky -budík Ruhla UMF mechanické

Kategória: Zberateľstvo

predám mechanické hodinky -budík Ruhla UMF , vyrobené v DDR. Plne funkčné

hodinky -budík Ruhla UMF mechanické
Podobné inzeráty
Staršie mechanické hodinky
Predám staršie hodinky na mechanické naťahovanie značky Prim, Luch, звезда (Zvezda - Hviezda), искра (Iskra), МОЛНИЯ (Molniya - Blesk). -Dámske náramkové hodinky Luch - hodinky si prešli servisom u hodinára, sú plne funkčné, s novým kovovým remienkom, cena 40€ -Náramkové hodinky звезда (Zvezda - Hviezda) - hodinky si prešli servisom u hodinára, sú plne funkčné, cena 198€ -Vreckové hodinky искра (Iskra) - nefunkčné, v pôvodnom stave, cena 69€ -Vreckové hodinky МОЛНИЯ (Molniya - Blesk) - nefunkčné, v pôvodnom stave, cena 39€ -Náramkové hodinky Prim 17 JEWELS - s centrálnou sekundovkou, hodinky si prešli servisom u hodinára, sú plne funkčné, cena 50€ -Náramkové hodinky Prim 17 JEWELS - hodinky si prešli servisom u hodinára, sú plne funkčné, cena 50€ Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Predam tento pekny starši retro budik RUHLA
Predam tento pekny starši retro budik RUHLA Made in Germany. Funkčny, presny čas dlhšiu dobu nesledovany, ale ako si pamatam tak za 24 hodin asi šlo cca o 10 min. dopredu. Može byt aj ako ozdoba. Kliknutim na moje meno pozrite moje dalšie inzercie, dakujem.
Vreckové hodinky Ruhla - znížená cena
Zberateľovi predám funkčné pánske vreckové hodinky s retiazkou nemeckej značky RUHLA, priemer 45 mm. Predajná cena platí pri osobnom odbere, prípadná prijateľná dohoda možná. Pri zaslaní na dobierku sa k cene pripočíta poštovné podľa platného cenníka Slovenskej pošty a 1,- € balné. Kontaktujte ma prosím len mailom alebo telefonicky, na SMS nereagujem. Kontakt:
Staré hodinky Ruhla + rôzne diely
Ponúkam na predaj hodinky Ruhla v nalezovom stave.
Predam vreckové hodinky zn.Ruhla
Predam vreckové hodinky zn.Ruhla,nálezový stav....
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Šípky Incablo
Československé mechanické vintage hodinky PRIM Šípky Incabloc Kaliber 66 Incabloc Chromované puzdro s priemerom 34 mm. Hodinky majú nové sklo. Puzdro je vyčistené od nečistôt a strojček je premazaný. Hodinky sú plne funkčné a ukazujú presný čas. Vhodné na každodenné nosenie. Hodinky majú nový-veľmi pohodlný kožený čierny náramok s priemerom 18 mm s prackou striebornej farby. Originálny retro darček, spomienka na mladosť a kus histórie k narodeninám alebo do zbierky hodiniek. Pre viac hodiniek si pozrite moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek platíte len jedno poštovné. Možnosť odobrať ich osobne v Košiciach. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Pri kúpe viacerých hodiniek zľava na cene. Platba prevodom resp. na dobierku cez poštu alebo Packetu.