bazár, predaj, inzercia, predám

Hodinky Lamax

Kategória: Inteligentné hodinky

Predam plne funkcne hodinky LAMAX watch y2, aj s nabijackou,aj na dobierku + postovne
Hodinky Lamax
Podobné inzeráty
Inteligentné hodinky KOSPET GTO /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove hodinky plne funkcne Inteligentný náramok KOSPET GTO /YFit/ Kvalitne spracovanie Inteligentnych hodin - predajna cena 49€/1ks - bateria bez problemu 7-10 dni/180mah/ - hlikove telo hodin kvalitne spracovanie Inteligentné hodinky KOSPET GTO, Fitness trackery s krvným kyslíkom, Monitor srdcového tepu a spánku Monitor aktivity, IP68 Vodotesné športové hodinky 1,4-palcové celodotykové inteligentné hodinky pre ženy aj muzov Prekonajte svoje očakávania】 Fitness hodinky s 1,4-palcovým veľkým plne dotykovým HD TFT farebným displejom ponúkajú vynikajúci vizuálny zážitok. Hladké telo zinkovej zliatiny so silným a odolným 2,5D sklom. 5 vstavaných ciferníkov a neobmedzený počet autonómnych ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať. 【31 športových režimov】Tieto športové hodinky podporujú 31 cvičebných režimov, vrátane najpopulárnejších tréningov, horieť bez vracania. Fitness tracker hodinky vybavené senzormi, ktoré v kombinácii s pokročilými algoritmami poskytujú všetky metriky, ktoré potrebujete na sledovanie vášho tréningu. 【Vodotesnosť IP68 a výdrž batérie 15 dní】 Športové hodinky majú vodotesnosť IP68, fitness hodinky môžete nosiť pri umývaní rúk, plávaní (v bazéne alebo v plytčine), ale nepodporujú potápanie a plávanie v mori. Tieto inteligentné hodinky potrebujú iba 2 hodiny na nabitie energie, prinášajú vám viac ako 15 dní výdrže batérie s celodenným sledovaním aktivity. 【Monitorovanie srdcovej frekvencie a spánku】 Vysokovýkonné pohybové senzory 24 hodín automaticky monitorujú vašu srdcovú frekvenciu, vstavaná funkcia kyslíka v krvi a funkcia dychového tréningu môže sprevádzať vaše zdravie. Tieto fitness hodinky môžu tiež monitorovať kvalitu vášho spánku, presne zaznamenávať čas hlbokého a ľahkého spánku za noc a pripomínať vám, aby ste upravili svoje spánkové návyky. 【Širšia kompatibilita a vymeniteľné remienky】Fitness tracker hodinky sú kompatibilné s Androidom 5.1+ a IOS 9.0+
SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40 /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove nepouzivane SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40 - vratane nabijacky - telo hodin ruzove zlato Kvalitne prevedenie Smart hodin urcite niekomu posluzia a spravia radost - predajna cena hodin cca 62€ SMARTWATCH GLORY FIT HODINKY SLEEP STEP KMONITOR Hodinky s 1,69-palcovým LCD displejom Vodotesné hodinky s 24 športovými režimami Váš osobný inteligentný asistent Skvelá výdrž batérie a širšia kompatibilita Inteligentné pripomienky Váš štýl: Hodinky s 1,69-palcovým LCD displejom vám poskytnú vysoko kvalitný hmatový a vizuálny zážitok. So 4 úrovňami jasu môžete nastaviť jas tak, aby bol displej jasný. inteligentné hodinky obsahujú veľa ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať, môžete si tiež prispôsobiť ciferník tak, aby ukázal vašu osobnosť. Tieto hodinky s monitorom srdcovej frekvencie môžu automaticky sledovať vašu srdcovú frekvenciu v reálnom čase a sledovať stav vášho spánku. V aplikácii môžete získať komplexnú analýzu kvality spánku a zdravé informácie. Sledovač aktivity obsahuje aj mnoho praktických nástrojov, ako je ovládač hudby, upomienka na sedenie, nastavenie jasu, vyhľadávač telefónu a ďalšie funkcie, ktoré uspokoja vaše každodenné potreby. Naše bežecké hodinky podporujú 24 športových režimov, ako je chôdza, beh, bicyklovanie, joga a ďalšie. môžete zaznamenávať údaje o celodennej kondícii vrátane krokov, vzdialenosti a spálených kalórií. Spĺňa vodný štandard ip67, môžete ho nosiť pri umývaní rúk, behaní v daždi. pre zdravie vašej pokožky musí byť páska suchá a čistá. Prijímajte a čítajte správy (vrátane správ z Facebooku, Twitteru, Linky, Skype, WhatsApp, Cocotalk, Instagramu a Snapchatu) priamo do hodiniek a pripomínajte si ich prostredníctvom vibrácií. Vďaka čomu vám už nikdy nič dôležité neunikne, keď nemáte pohodlný prístup k svojmu smartfónu. dokonca môžete zavesiť prichádzajúce hovory priamo zo športových hodiniek. Dizajn s vysokou kapacitou a nízkou spotrebou pre dlhšiu životnosť. Jedno plné nabitie (1-2 hodiny) podporuje 7 dní pracovného času a 20 dní pohotovostného režimu. Športové hodinky sú kompatibilné so smartfónmi ios 9.0, android 4.0.
Lamax BCool
Predam dievcenske smart hodinky Lamax Bcool. Zakupene 7.6.2023 v datart, neboli vôbec pouzivane,kedze dcerenke sa nelubia.
lamax watch Y2
Predam hodinky Lamax watch Y2. Malo pouzivane. Maly ich nechcel nosit ...
Maxlife KIDS GPS - detské hodinky
Detské šikovné hodinky Maxlife sú modernou pomôckou pre bezpečnosť vašich detí. Jedná sa o estetické a funkčné zariadenie, ktoré je vybavené predovšetkým funkciami na sledovanie bezpečnosti detí, dievčenské, ružové. Hodinky sú vybavené lokalizačným systémom LBS, ktorý umožňuje sledovať trasu dieťaťa a určiť bezpečnostnú zónu. Chytré hodinky plné možností: Nastavenie bezpečnostných zón na mape, po prekročení ktorých sa v telefóne s aplikáciou spustí alarm Lokalizácia hodiniek vďaka systému LBS a histórii prejdených trás Prijímanie hovorov a telefónny zoznam Možnosť sledovania okolitých zvukov Volania na vopred zvolené telefonne čísla Možnosť budíka Funkcia "nájsť hodinky" - nájsť zariadenie, pokiaľ je blízko (hodinky vás budú informovať o svojej polohe zvonením) Funkcia chatu a prijímanie oznámení Parametre: Hodinky sú kompatibilné s operačnými systémami Android a iOS. Chytré hodinky vydržia až 5 dni bez nutnosti nabíjania. Majú lítium-polymérovou batériou s kapacitou 400 mAh. Zariadenie je potrebné nabíjať pomocou nabíjačky a kábla s koncovkou micro USB. Nabíjanie trvá približne 2 hodiny. Na kominukáciu s mobilom a sledovanie polohy app Setracker2. Cena 18eur osobne, pre do.bierku prosím 4e vopred za poštovné
Ticwatch Pro 3 Ultra GPS + náramok
Mám na predaj hodinky Ticwatch Pro 3 ULTRA GPS v skvelom stave a za skvelú cenu! Tieto hodinky sú vybavené najnovšou technológiou a ponúkajú výnimočné funkcie, ktoré oceníte. Hodinky Ticwatch Pro 3 ULTRA GPS sú vybavené pokročilým GPS systémom, ktorý vám umožní presné sledovanie vášho pohybu a polohy. Bez ohľadu na to, či sa venujete behu, cyklistike alebo iným športovým aktivitám, tieto hodinky vám poskytnú potrebné informácie a štatistiky. Ich elegantný a moderný dizajn zaručí, že budete vyzerať štýlovo a trendy. Displej s vysokým rozlíšením vám umožní ľahké ovládanie a prehľadné zobrazenie vašich notifikácií, srdcového tepu, krokov, kalórií a ďalších údajov. Okrem toho majú hodinky Ticwatch Pro 3 ULTRA GPS veľkú výdrž batérie, čo je veľkým plusom pre každého aktívneho človeka. Už nikdy sa nebudete musieť obávať, že by vám počas dňa dochádzala energia. Tieto hodinky sú v dobrom stave - používané 12 mesiacov a ponúkam ich za neuveriteľnú cenu len 125€. Dôvodom predaja je prechod na novší model výrobcu. Je to skvelá príležitosť získať kvalitné a štýlové hodinky za výhodnú sumu. Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať a zarezervujte si ich ešte dnes! Cena: 125€ Stav: Používané - drobné poškodenie v hornej časti ciferníka (viď. foto) Model: Ticwatch Pro 3 ULTRA GPS V BALENÍ: Nový červený náramok + pôvodný čierny DÁTUM NÁKUPU: 05/2022 (V záruke do 05/2024) Nechajte si túto príležitosť ujsť a neváhajte ma kontaktovať. S týmito hodinkami budete pripravení na všetky vaše dobrodružstvá. KOMPLET PARAMETRE: