bazár, predaj, inzercia, predám

hodinky Zeppelin 100 years

Kategória: Hodinky

predam krasne luxusne elegantne zeppeliny 100 yahre chronograf dva kozene naramky neposkriabane.

Predavam len hodinky tak ako su na fotkach a len osobny odber na sms nereagujem pre viac info volaje.
hodinky Zeppelin 100 years
Podobné inzeráty
Hodinky Zeppelin 100 Jahre
Dobrý deň, predám hodinky Zeppelin 7680-1 100 Jahre, Made in Germany. Hodinky su vo veľmi dobrom stave, mal som ich na ruke 4x. Hodinky nie su poškodené. Remienok je trochu oškretý z toho ako som ho vyťahoval z krabičky. Zrejme som ho málo pritiahol a bol v krabičke natesno. Treba vidieť. Je k nim originál krabička a doklad o kúpe (viď foto). Inzerát je platný do zmazania. Pošlem aj na dobierku. Cena je pevná.
Zeppelin 7680-1 100 years Zeppelin chronograph
Cca mesiac nosené hodinky do Office. Predávam z dôvodu práce z domu, takže nepoužívam ich. Stav ako nové, vidno na foto. Originál krabica, doklady +doklad o teste na vodotesnosť. Dohoda možná.
Luxusné hodinky - Pagani Design Green Suit - Automatické
Predám pánske hodinky v elegantnom striebornom vyhotovení s kopulovým sklíčkom a zelenou 3D textúrou ciferníka a tento vkusný celok dopĺňa čierny kožený náramok so striebornou prackou. K hodinkám dva typy náramkov moderný zelený a klasický elegantný kožený čierny. Ak chcete konzervatívnejší dizajn mám v ponuke aj rovnaké hodinky s čiernym ciferníkom viď. foto č.5 . Dostupné aj v čiernej farbe s 3D textúrou. - Automatické hodinky (mechanické) - Hardlex kryštálové sklíčko - Bez batérie, nabíjajú sa pohybom pri bežnom nosení) - Vodeodolné 100M (10 ATM) - Korunka s detailným logom - Luxusný dizajn - Elegantný čierny kožený náramok - Funkcie: Čas a dátum - Top kvalita spracovania hodiniek ! - Prémiové detaily Úplne nové v Originál balení. Balenie obsahuje: Hodinky, Originál krabičku, Vysačky, Manuál, Pagani kartu Hodinky sú kvalitne spracované prípade záujmu odporúčam určite prísť pozrieť, ide o veľmi pekný kúsok. Sú vyrábané v podobnom dizajne ako hodinky luxusných značiek ale za super cenu a pod vlastnou značkou Pagani Design nejedná sa o fake. Detailým spracovaním a kvalitou zahanbia všetky u nás bežné značky hodiniek. Májú dizajn ako drahé značky Rolex Omega Hublot Breitling Tissot Tag Heuer Zeppelin Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno
Hodinky SWISS LEGEND SL-30041-RG-01
Zdravím, ponúkam na predaj kvalitné švajčiarske hodinky Swiss Legend, model SL-30041-RG-01. Hodinky sú krásne prevedené v modernom luxusnom štýle. Čo sa týka hodiniek tak boli trochu používané a majú jemné známky používania na viečku a lunete. Baterka bola menená nedávno, stopky, dátum, všetko funguje jak má. Ku hodinkám je krabička, obal a manuál. Vzhľadom na to že som ich používal, nemám záručný list tak ich predávam za 80€. V prípade otázok alebo záujmu mi napíšte alebo zavolajte mi na telefónne číslo. Taktiež na predaj Huawei watch GT 2 a Apple watch series 3. Pozrite ostatné inzeráty Hodinky, švajčiarske hodinky, práve hodinky, kvalitne hodinky, dobre hodinky, nosené hodinky, málo nosené hodinky, swiss legend, swiss made
Luxusné hodinky - Pagani Design Black Suit Automatické
Predám pánske hodinky v elegantnom striebornom vyhotovení s kopulovým sklíčkom čiernou 3D textúrou ciferníka a tento vkusný celok dopĺňa čierny kožený náramok so striebornou prackou. Ak máte radi odvážnejší dizajn v ponuke mám aj rovnaký model so zeleným ciferníkom s 3D textúrou s dvoma typmi náramkov - viď. foto č.5 . Dostupné aj v zelenej farbe s 3D textúrou. - Automatické hodinky (mechanické) - Hardlex kryštálové sklíčko - Bez batérie, nabíjajú sa pohybom pri bežnom nosení) - Vodeodolné 100M (10 ATM) - Korunka s detailným logom - Luxusný dizajn - Elegantný čierny kožený náramok - Funkcie: Čas a dátum - Top kvalita spracovania hodiniek ! - Prémiové detaily Úplne nové v Originál balení. Balenie obsahuje: Hodinky, Originál krabičku, Vysačky, Manuál, Pagani kartu Hodinky sú kvalitne spracované prípade záujmu odporúčam určite prísť pozrieť, ide o veľmi pekný kúsok. Sú vyrábané v podobnom dizajne ako hodinky luxusných značiek ale za super cenu a pod vlastnou značkou Pagani Design nejedná sa o fake. Detailým spracovaním a kvalitou zahanbia všetky u nás bežné značky hodiniek. Májú dizajn ako drahé značky Rolex Omega Hublot Breitling Tissot Tag Heuer Zeppelin Prosím prvý kontakt mailom číslo je vymyslené V ponuke aj iné položky - kliknite na meno.
Zeppelin Captain s Line 8642-5
Predám jednoručičkové pánske náramkové hodinky Zeppelin Captain s Line 8642-5 kupované v mesiaci február 2022. Hodinky sú ako nové, v 100% stave, boli minimálne nosené. Sú v záruke do 2/2024.