bazár, predaj, inzercia, predám

Hodiny

Kategória: Inteligentné hodinky

predam dvojročne hodinky. bateria stale vydrži 5-6 dni.
Hodiny
Podobné inzeráty
Detské hodiny Forever s GPS
Predám detské hodiny Forever KW-400. Hodinky sú nové, nepoužité. Inteligentné hodiny pre bezpečnosť dieťaťa Forever GPS Kids Watch Care KW-400 Blue, ktoré sú skvelým doplnkom aj zariadením, vďaka ktorému budete mať svoje dieťa pod kontrolou. Označte oblasť, kde sa vaša ratolesť môže nachádzať mimo domova a majte jeho bezpečnosť pod kontrolou. Vďaka karte Micro sim môžete zostať v kontakte so svojím dieťaťom. Hodinky skvele nahradia smartfón, ak je vaše dieťa napríklad v škole a potrebuje vás o niečom informovať. Slot na SIM kartu umožňuje volanie bez pripojenia k smartfónu. So vstavaným mikrofónom, kapacitou batérie 400 mAh, čas nabíjania 2 hodiny, dĺžka remienka 230 mm, dotykový displej 1,4 ", max doba pohotovosti 24 hodín, rozlíšenie 210 x 240. Vlastnosti telefónne hovory, telefónny zoznam, SMS notifikácie, sledovanie trasy, SOS pripojenia, rozprávanie, hlasové monitorovanie, diaľkové vypnutie, matematická hra Funkcie: karta microSIM, WiFi, GPS, krokomer, počítadlo spálených kalórií, monitorovanie spánku, monitorovanie bezpečnej zóny, funkcia vyhľadávania hodiniek.
Samsung galaxy watch 3 45mm
Predám hodiny Samsung galaxy watch 3 45mm, kúpené v 4/2021, hodiny majú poruchu, LCD nesvieti ako by mal. Náramok nikdy použitý, balenie krabička za hodiny s náramkom a doklad o kúpe.
Športové hodiny S6 /BEST CENA/
Ponukame na predaj Nove Smart hodinky – S6/Hband/ - kvalitne prevedenie Smart hodiniek - vratane nabijacky - hlavne spustu funkcii...urcite niekomu spravia radost - predajna cena cca 43€ Full Touch Smart Watch Muži Ženy Športové hodiny Vodotesné hodinky Spánok Monitor srdcového tepu Smart hodinky pre IOS Android Sledovanie dennej športovej aktivity, vstavaný krokomer, údaje o kalóriách, prejdenej vzdialenosti, šport atď. Monitor zdravotného stavu v reálnom čase, monitorovanie srdcového tepu, krvného tlaku a spánku, postarajte sa o svoj zdravotný stav Prenosné rozšírenie pre smartfóny, nikdy nezmeškáte hovor. Funkcie pripomenutia hovoru, odmietnutia jedným kliknutím, odoslania správy, fotografovania na diaľku atď. lítium-iónová batéria 250 mAh, pracovný čas až 15 dní Iný štýl ciferníka na výber, voľná kombinácia Štýlový, elegantný okrúhly ciferník, odolné puzdro z hliníka, vhodné k oblečeniu v akomkoľvek štýle
predám Huawei Watch GT3 SE
Hodiny sú v super stave,kupované 31.5.2023.S krabicou,nabíjačkou a záručným listom.v záruke ešte 22 mesiacov.
Garmin Forerunner 965 - nové
Predám úplne nové nepoužívané hodiny Garmin Forerunner 965, Whitestone/Powder Gray. Jedná sa o novinku, ktorá je určená pre bežcov a triatlonistov. Kupované cez . link: Osobný odber ideálne okolie Prievidze. Možnosť poslať aj kuriérom. Záruka 2 roky, doklad o kúpe zo 14.4.2023.
Smarthodinky CARNEO CUBE Gear+
Predám inteligentné hodiny CARNEO Gear+ CUBE black Smart hodinky v slovenčine, meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, vodotesnosť IP68, materiál puzdra: hliník Prepracovaná aplikácia CARNEO FIT a vdaka meraniu kalórií, krvného tlaku, tepu srdca a okysličenia krvi na prehľadnom IPS displeji vám hodinky s krokomerom Carneo Gear+ Cube so svojimi šiestimi športovými režimami ľahko pomôžu posunúť váš výkon. Na nabitie vydržia pracovať až 5 dní a mimoriadne odolná konštrukcia je garanciou toho, že s nimi môžete chodiť aj plávať. Prispôsobiť si ich vzhľad je pritom možné vďaka širokej ponuke ciferníkov. Atraktívny dizanj na štýl Apple iWatch. Kľúčové vlastnosti: Kompatibilita iOS, Android Materiál Hliník, Silikón Displeja 1,4"" Rozlíšenie displeja 240 x 240 Zvýšená odolnosť IP 68 prachu a vodeodolné Senzory Krokomer, Heart rate (Snímač srdcového tepu), Meranie krvného tlaku, Meranie spálených kalórií Bluetooth 5.0 Upozornenia z telefónu na volanie a SMS a aplikácii ako messenger, whatsapp... Meranie krvného tlaku, okysličenia krvi aj srdcového tepu 24 hodín denne 6 športových režimov vrátane plávania Veľký výber ciferníkov IP68 garantujúca odolnosť voči vode a prachu Výdrž na nabitie až 5 dní Presné meranie spánku Kompatibilné s Androidom a iOS Honidnky sú ako nové, v 100% stavem bez škrabančeka, kedže boli iba otestované. Balenie v krabici s hodinami je aj USB kábel. Cena 20eur osobne v LV, na dobierku posielam iba pri platbe poštovného 4e vopred na účet.