bazár, predaj, inzercia, predám

Hodiny rozkladacie

Kategória: Ostatné

Predám uvedené drevené rozkladacie poličkové hodinky. Vhodné aj na cestovanie.
Hodiny rozkladacie
Podobné inzeráty
rozkladací stôl, skladacie stoličky, lavička
rozkladacie stoly, skladací cateringový stôl a nábytok, skladacie lavičky a rozkladacie stoličky sú ideálne do záhrady, na rôzne akcie aj v exteriéri, na jarmoky, spoločenské podujatia alebo kemping. Zložený zaberie málo miesta. - ocelová konštrukcia, pevný hrubý plast Rozkladací stôl 180 cm: - nosnosť 100 kg - hmotnosť 13 kg - výška: 75cm, šírka: 75cm, dĺžka: 180cm - farba: biela - cena: 59,-eur V ponuke aj: - elastický obrus na stôl 180cm... 21,-e - rozkladací stôl 240cm .....89,-e - rozkladacie stoličky ......32,-e - rozkladacie lavičky .......39,-e - CATERINGOVÝ OKRÚHLY STÔL 80CM, výška 110cm.... 58e (návlek ... 19e, top ... 19e) Osobný odber (po-pi) alebo pošlem kuriérom.
Hodiny na stenu
Jedinečné moderné hodiny na stenu pre milovníkov dreva. Doprajte si kúsok prírody u Vás doma. Tieto hodiny boli navrhnuté tak, aby Vám neunikol ani ten najmenší detail a zároveň si môžete doslova užívať pohľad na čas. Hodiny sú v priemere/šírke 70 cm, hrúbke 4 cm a ich váha je 8 kg. Hodiny majú na zadnej strane záves na stenu a osadenie strojčeka. Ich inštalácia je jednoduchá.
Hodiny do moderného interiéru
Jedinečné moderné hodiny na stenu pre milovníkov dreva. Doprajte si kúsok prírody u Vás doma. Tieto hodiny boli navrhnuté tak, aby Vám neunikol ani ten najmenší detail a zároveň si môžete doslova užívať pohľad na čas. Hodiny sú v priemere/šírke 80 cm, hrúbke 4 cm a ich váha je 8 kg. Hodiny majú na zadnej strane záves na stenu a osadenie strojčeka. Ich inštalácia je jednoduchá.
Rozkladacie knižky
Predám viac hrané rozkladacie knižky. Niektoré strany sú podlepené. Cena spolu.
rozkladacie stany, predajný stánok + 3 steny a kotvenie
Rozkladací predajný stánok, vodeodolné rýchlorozkladacie prístrešky, predajné nepremokavé stany na trhy a jarmoky, rybársky nožnicový stan, prístrešok pre rybárov. Stany sú nové. Nožnicová kovová konštrukcia so skrutkovanými spojmi je vyrobená z pevných oceľových profilov ošetrených práškovou farbou. Plachta je 100% vodotesná, odolná voči UV žiareniu, vyrobená z kvalitného materiálu. Bočné steny sa uchytávajú rýchlo pomocou suchého zipsu. Výška stánku je nastaviteľná. V ponuke je 9 farieb - biela, modrá, červená, zelená, čierna, šedá, hnedá, maskačová a béžová v rôznych veľkostiach: 2x2m.........115,-eur 2x3m.........139,-eur 3x3m.......148,-eur 3x4,5m....179,-eur 3x6m.......209,-eur V cene sú aj 3x bočné steny + darček kotvenie na stan. V ponuke aj: markíza pred strechu .... od 39,-eur odkvapy medzi stany ......15,-eur/1ks závažie - zaťažové vaky...9,-eur /1ks Rozkladací stôl 180cm ... 59,-eur Rozkladací stôl 240cm ... 89,- eur Rozkladací stôl vysoký...59,-eur (návlek 19e) Rozkladacie stoličky 32,-eur a lavice 43,-eur Osobný odber alebo doručenie kuriérom na Vašu adresu.
rozkladacie stany, predajný stánok + 3 steny + kotvenie
Rozkladací predajný stánok, vodeodolné rýchlorozkladacie prístrešky, predajné nepremokavé stany na trhy a jarmoky, rybársky nožnicový stan, prístrešok pre rybárov. Stany sú nové. Nožnicová kovová konštrukcia so skrutkovanými spojmi je vyrobená z pevných oceľových profilov ošetrených práškovou farbou. Plachta je 100% vodotesná, odolná voči UV žiareniu, vyrobená z kvalitného materiálu. Bočné steny sa uchytávajú rýchlo pomocou suchého zipsu. Výška stánku je nastaviteľná. V ponuke je 9 farieb - biela, modrá, červená, zelená, čierna, šedá, hnedá, maskačová a béžová v rôznych veľkostiach: 2x2m.........115,-eur 2x3m.........139,-eur 3x3m.......148,-eur 3x4,5m....179,-eur 3x6m.......209,-eur V cene sú aj 3x bočné steny + darček kotvenie na stan. V ponuke aj: markíza pred strechu .... od 39,-eur odkvapy medzi stany ......15,-eur/1ks závažie - zaťažové vaky...9,-eur /1ks Rozkladací stôl 180cm ... 59,-eur Rozkladací stôl 240cm ... 89,- eur Rozkladacie stoličky 32,-eur a lavice 43,-eur Osobný odber alebo doručenie kuriérom na Vašu adresu.