bazár, predaj, inzercia, predám

Hodiny teplomer chopper

Kategória: Ostatné

Predam štylovy hodinky a teplomer na chopper. Vratane montazneho prislusenstva

cena 12e za kus
Hodiny teplomer chopper
Podobné inzeráty
Hodiny na stenu
Jedinečné moderné hodiny na stenu pre milovníkov dreva. Doprajte si kúsok prírody u Vás doma. Tieto hodiny boli navrhnuté tak, aby Vám neunikol ani ten najmenší detail a zároveň si môžete doslova užívať pohľad na čas. Hodiny sú v priemere/šírke 70 cm, hrúbke 4 cm a ich váha je 8 kg. Hodiny majú na zadnej strane záves na stenu a osadenie strojčeka. Ich inštalácia je jednoduchá.
Hodiny do moderného interiéru
Jedinečné moderné hodiny na stenu pre milovníkov dreva. Doprajte si kúsok prírody u Vás doma. Tieto hodiny boli navrhnuté tak, aby Vám neunikol ani ten najmenší detail a zároveň si môžete doslova užívať pohľad na čas. Hodiny sú v priemere/šírke 80 cm, hrúbke 4 cm a ich váha je 8 kg. Hodiny majú na zadnej strane záves na stenu a osadenie strojčeka. Ich inštalácia je jednoduchá.
kožené brašne na chopper
Predám kožené brašne na chopper. cena 99€
Kufor na chopper
Predam kufor na chopper, vlastna vyroba z 50 litroveho sudu hlinikoveho suda, obtiahnuty pravou kozou.
Brašne na chopper/cruiser
Predám Highway Hawk brašne na chopper aj s držiakmi na moto, známky používania(poškodenie zo spodnej strany je od výfuku pri zlom uchytení brašne, keďže je zo spodu, tak nie je viditeľné), ale plne funkčné. Materiál TEK, vzhľadom ako koža (rozdiel vo vôni), vyššia odolnosť ako koža, odolná proti poškriabaniu, ochrana pred vyblednutím farby, bezúdržbová. Cena nových cca 270e(brašne) a 70e(držiaky).
brašňa chopper
veľmi pekná veľmi zachovala brasna na chopper bobber Cafe Racer cenu ponuknite