bazár, predaj, inzercia, predám

Hodvábne minisaty zn. sOliver

Kategória: Šaty, Kostýmy

Predám hodvábne hnedé minisaty s opaskom. Podšité hnedou podsivkou z ľahkého žartu. Lodickovy výstrih, zapínanie na zips, vzadu v strede maly rozparok. Na štíhlu postavu. Veľkosť 36. Celková dĺžka cca 98 cm, cez prsia 88 cm, cez boky 98 cm.
Hodvábne minisaty zn. sOliver
Podobné inzeráty
hodvábne šaty
hodvábne letné šaty zn. Gaudi, svetloružovej farby, veľkosť 36-38, nepoškodené, 3x nosené cena vrátane poštovného
hodvábne šaty
čierne hodvábne elegantné šaty, so smaragdovo zelenou podšívkou, 3x nosené, veľkosť 36, nepoškodené, poštovné v cene
Hodvábne šaty & blúzka
Predám ľahučké hodvábne šaty, nepoužité (nové). Veľkosť : M - 42 Cena : 20€ (možná dohoda) Predám hodvábnu blúzku, maľovaný krojový vzor. Veľkosť : 38 Cena : 15€ (možná dohoda)
hodvábne šaty  pietro filipi
Predám krásne hodvábne letné šaty vhodné do spoločnosti aj na bežné nosenie veľ. 36/38. Mala so ich oblečené 1x na svadbe. Kupované v zahraničí. Majú krásne ladené farby na foto to nie je tak dobré vidieť. Sú aj podšité, nelepia sa na nohy. Pekné kopírujú dekolt a nádherne v nich vynikne aj bujnejšie poprsie. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
Nádherné hodvábne šaty Ted Baker, veľ. S, top stav
Predávam nádherné jemnulinké hodvábne šaty zn. Ted Baker v krásnom farebnom vyhotovení, ktoré sú vhodné na bežné tak ak spoločenské udalosti. Majú výstrih do V, krátky rukáv, farebnú potlač na spodnom leme sukne, skryté bočné zapínanie na zips, uväzovanie v páse na mašľu. Šatičky spredstavujú exkluzívny kúsok do Vášho šatníka. Oblečené boli asi 2x, PC oveľa vyššia. Šaty sú v britskej veľkosti 2, sedí na naše XS-S, premerajte: Šírka prsia: 42 x 2 Šírka pás: 35 cm Dĺžka: 82 cm Cena je uvedená bez poštovného.
hodvábne letné saty M 38
predám nosene krásne hodvábne letné saty s kamienkami s holým chrbtom vycpavky na prsiach veľkosť 38 M