bazár, predaj, inzercia, predám

Hojdaci konik

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predam hojdacieho konika, material plys / drevo.
Po stlaceni uska vydava zvukove efekty.
Hojdaci konik
Podobné inzeráty
koník na hopsanie - rehabilitačná pomôcka
Koník na skákanie s plastovou podnožou na hojdanie. Možné použiť s alebo bez podstavca. Vhodné pre deti od cca 1 roka. rozmery 45 cm dlhé, 54 cm vysoké. Koník je v TOP stave, veľmi kvalitná hračka z kvalitného materiálu, kvalitnou potlačou. Vhodné ako rehabilitačná pomôcka. Nie je to žiadna lacná napodobenina. Kupované ako komplet (koník + podnož) za cca 60Eur. Uprednostňujem osobný odber Bratislava - Petržalka. Farebné skákacie zvieratká sú výborným prostriedkom pri rozvíjaní motorického vývoja dieťaťa – pomáhajú nacvičovať stabilitu, rovnováhu dieťaťa a vzpriamený sed. Nafukovací koník Rody pomáha udržať správne postavenie bedrového kĺbu a posilňuje chrbtové svaly. gclid=CjwKCAjwhdWkBhBZEiwA1ibLmPHMTHXVjVXa8u7cPCmLPjIjk_RDx8aFpD6s9wwTbegXoN3RSfA2bhoCBawQAvD_BwE#/1-farba-cervena hojdací podstavec
Hojdací koník Play To
Hojdací koník, v bezchybnom stave, u nás využívaný minimálne. PC sa pohybuje od 70 do 110€. Preklopením jednoduchého mechanizmu na lištách vysuniete kolieska, čím v sekunde zmeníte hojdaciu hračku na jazdiaceho koníka. Po stlačení uška koník pohybuje tlamou a veselo zarechtá. Batérie sa vkladajú do púzdra umiestneného na brušku. Charakteristika: – drevené hojdacie lišty – stabilná konštrukcia – interaktívne uško – hebký a príjemný materiál – pohodlne tvarované sedadlo – možnosť demontáže hojdacích líšt – batérie (3x AA) – nosnosť do 50 kg Len osobny odber - Bardejov.
Hojdaci dreveny konik
Predam v dobrom stave hojdaci konik. Osobny odber Martin
hojdací konik
predam hojdací konik. pouzivany, v dobrom stave.
Chicco Konik
Predam zachovaleho konika pouzivany iba v byte. Je to hojdaci konik vdaka zakladni. Po odstraneni zakladne to funguje ako konik ktory sam chodi na kolieckach simuluje jazdu na koni.Imituje erdzanie a cval.
Hojdací koník
Kôň vydáva zvuky ržania, cválania a vrtenia chvostom Hračka má sedlo so strmeňmi, uzdu a drevené rukoväte Príjemný plyšový materiál Odnímateľný hojdací rám Pevné úchyty na krku koňa a strmene zabezpečujú dieťaťu pocit bezpečia. Bližšie info rada poskytnem, kuk aj moje ďal15šie inzeráty.