bazár, predaj, inzercia, predám

Hojdací psík

Kategória: Hračky

Posúvame na predaj v top stave.
Jedna jediná chybička krásy- šuchnuté koliesko - viď posledná foto. Inak plne funkčný, čistučký, nové baterky. Cena 45 €. Osobný odber LEN Nové Zámky, pri rýchlom jednaní som ochotná doviezť NZ + 10 km.

Popis a rozmery :

Nádherný hojdací psík husky s kolieskami PlayTo bol navrhnutý pre deti, ktoré majú rady dobrodružstvo. Pohodlné a ergonomicky tvarované sedadlo s operadlom vášmu dieťaťu poskytne pohodlie a bezpečnosť počas bezstarostného hojdania. Pevné drevené lišty a rukoväte pomáhajú dieťaťu udržať rovnováhu. Hojdacie lišty možno navyše jednoducho odskrutkovať. Preklopením jednoduchého mechanizmu na lištách vysuniete kolieska, čím v sekunde zmeníte hojdaciu hračku na jazdiaceho psíka. Celá hračka je vyrobená z neobyčajne hebkého a veľmi príjemného na dotyk plyšového materiálu. Husky má nádherné modré oči a pod krkom ho zdobí bodkovaná šatka. Po stlačení uška zaspieva veselú pesničku. Hračka pomáha dieťaťu rozvíjať koordináciu pohybov a podnecuje jeho predstavivosť.
Charakteristika:
- drevené hojdacie lišty
- stabilná konštrukcia
- interaktívne uško
- hebký a príjemný materiál
- pohodlne tvarované sedadlo
- možnosť demontáže hojdacích liš
- nosnosť do 30 kg

Rozmery:
- výška bez líšt 43 cm
- dĺžka líšt 69 cm
- dĺžka psíka 50 cm
- šírka psíka 35 cm
- výška sedadla od zeme bez líšt 25 cm
- šírka sedla 19 cm
- hmotnosť netto 4 kg
Rozmery balenia:
- 45x32x54 cm
- hmotnosť brutto 5 kg

Kód 38997
Značka Playto
Farba Sivá
Vhodné pre Pre všetkých
Materiál Plyš/drevo
Doporučený vek od 18 mesiacov
Hojdací psík
Podobné inzeráty
Ikea EKORRE Hojdací los, červená
Predám, ako nové. Minimálne používané. Veľmi pevné. Osobný odber Bratislava. EKORRE Hojdací los, farba červená, masívne drevo. Viac info : (# hupaci, hojdaci, sob, jeleň, hojdačka, hupacka, kolíska, ikei)
Nattou hojdaci psik
Plysovy hojdaci psik Pre deti od 1-3 r.
Hojdací psík Nattou
Nový, nepoužívaný plyšový hojdací psík značky Nattou, vhodný aj ako darček. Len osobný odber - PN alebo BA. PC cez 100 Eur.
Hovoriaci psík od Fisher Price
Predám nepoškodenú, používanú, funkčnú plyšovú interaktívnu hračku vhodnú pre deti od 6 do 36 mesiacov. Cena novej 29, teraz 15 Eur. Tento psík sa postará o to, že učenie bude jedna veľká zábava. Keď sa dieťa svojho štvornohého kamaráta dotkne, zareaguje psík tak, že hneď spustí veselé pesničky a frázy, ktoré sa dieťa učí. Základné slová, časti tela, pestrý výber pesničiek, zvukov a krátkych viet. Špecifikácia Hračka rozpráva veľmi kvalitným, zrozumiteľným slovom slovensky. Hračka rozvíja jemnú motoriku a detské zmysly. Funguje na 3× AA batérie. Psík je vysoký 33 cm.
Psík na tlačenie so zvukom a svetlom
Psík na tlačenie so zvukom a svetlom Psík na tlačenie s tyčou. Psík je na tlačenie pri stačeni gombíkov svieti a vydáva zvuky zvieratiek alebo hrá rôzne melódie. Cena : 10,00€ Posielam poštou podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty KUK MÔJ PROFIL DARINA DADA HOLÚBKOVÁ ????????????✈️???????? RÔZNE INÉ HRAČKY
Hojdací psík PlayTo
Hračka má sedlo, drevené rukoväte a drevené stúpadlá na nohy. Psík po stlačení labky hrá melódiu. Vhodné pre deti od 18 mesiacov. Rozmery: Hračka s hojdacou časťou: dxvxš: cca 65x52x40 cm. Výška sedadla od zeme: cca 25 cm. Kresielko: šxhxv: cca 20x17x26 cm. Stúpadlo na nohy: dxs: cca 13×3 cm. Nosnosť 30 kg.