bazár, predaj, inzercia, predám

Hojdacie kreslo Ingenuity

Kategória: Nábytok pre deti

PC 100 eur
Osobny odber Zilina

vek (mesiace) 0+
Hojdá sa na zakrivenej konštrukcii rámu
Chrbtová opierka je naklopiteľná so sedacou časťou
Hrá melódie
Regulovateľná hlasitosť
Vibračná funkcia upokojuje dieťa
Obsluha: na batériu (3 x 1,5 V, C - LR14)
Dá sa zložiť
Vybavenie: držiak s hrkálkami, mäkká vymedzovacia vložka na hlavičku, podpera na zablokovanie hojdania
Praktický bezpečnostný pás: 5 bodový
Odnímateľný poťah, čistenie: pranie v práčke
Materiál poťahu: hrubo polstrované, polyester
Materiál konštrukcie: kov
Maximálne zaťaženie (kg): 18
Obsahuje baterky: nie
Hojdacie kreslo Ingenuity
Podobné inzeráty
Hojdacie kreslo
Predám novú, nepoužívanú elektrickú hojdačku, s krásnym moderným štýlom, ale aj kyvadlovým dizajnom z ľavá do prava. Hojdacie kreslo je tiež vybavené modernou a jednoduchou technológiou ovládacieho panela. Hojdacie kreslo uľahčuje upokojenie a uspávanie dieťaťa. Má 5 rýchlostí hojdania a nastaviteľný časovač na 8, 15 a 30 minút alebo nepretržitý režim až kým kreslo nevypnete. Okrem toho má ovládací panel zabudovaných 12 príjemných melódií (ktoré je možné počas prevádzky kresla vypnúť). Bezpečnosť detí zaisťujú nastaviteľné 5-bodové pásy. Hojdacie kreslo je vyrobené z mäkkých materiálov s príjemným pocitom, ktoré dieťaťu poskytujú pohodlie. Súčasťou súpravy je aj mäkký nastaviteľný vankúš. Súčasťou hojdacieho kresla je hrací mostík s 2 hračkami a napájací kábel bez adaptéra (ten nebol súčasťou balenia). Vlastnosti: - Od novorodeneckého veku - Nosnosť: 0 - 9 kg - Elektrická hojdačka 2 v 1, ktorá sa zmení na ležadlo - Hrací mostík s odnímateľnou hračkou - Robustná a ľahká konštrukcia z hliníka a ocele - Odnímateľný poťah, možnosť ručného prania - Mäkký odnímateľný vankúš - Robustné nožičky s protišmykovou základňou - Bezhlučná prevádzka - 5 kývavých síl - 12 zabudovaných melódií s ovládaním hlasitosti - Časovač: automatické vypnutie funkcie hojdania po 8, 15 alebo 30 minútach - 5-bodový bezpečnostný pás - Skladací, ľahko sa skladuje a prepravuje
Detské hojdacie a vibrujúce kresielko
Ponúkam na predaj hojdacie kresielko so svetelným kolotočom Ingenuity po 1 dieťati vo výbornom stave, ešte v záruke do marca 2024. Možnosť hojdať doboku alebo dopredu-dozadu, či zapnúť vibrácie. Dá sa odpojiť a použiť samostatne ako vibračné kresielko alebo len tak prenášať napr. keď dieťatko zaspí. Podrobný popis nájdete tu:
Detske hojdacie kresielko Ingenuity
Dobry den, predam detske hojdacie kresielko zn. Ingenuity. Mozna zmena poloh, funkcia vibrovania, biely sum i melodie. Kresielko sa da zafixovat aj do polohy pre odpocivanie, bez hojdania. Vdacny pomocnik pre kazdu mamu :) Elegantny dizajn. Povodna cena cca 120€. Osobny odber v Marianke, v pripade potreby viem priviezt do Bratislavy.
Detská automatická hojdačka Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat
Predám nevyužívanú detskú automatickú hojdačku Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat (verzia Nash). Popis výrobcu: Funkcie: automatické hojdanie v rôznych rýchlostiach, časovač, melódie a zvuky prírody, vibrácia Rozmery - rozložená (d x š x v): 55,9 × 59,7 × 58,4 cm Nosnosť: 9 kg Odporúčaný vek: od narodenia Prevzatie možné osobne v Košiciach, resp. na základe dohody v Bardejove, či Svidníku. Možnosť odoslať poštou alebo kuriérom na náklady kupujúceho. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom SMS alebo e-mailu.
Kreslo Ingenuity
Predám detske vibrujuce a hracie kreslo Ingenuity. Dohoda istá. Osobný odber Košice.
Hojdacie kresielko
Hojdacie kresielko značky Ingenuity pre bábätká od 0- 9 kg. Nastaviteľná rýchlosť (počet rýchlostných stupní) 5 Signalizácia vybitej batérie Vybavenie bezpečnostný pás, operadlo V zloženom stave zaberie málo miesta Regulovateľná hlasitosť Hrá Počet melódii: 11 Typ melódie: uspávanky, zvuky prírody Vibruje S funkciou časovača Tichá prevádzka Počet stupňov časovača: 3