bazár, predaj, inzercia, predám

Hojdatko

Kategória: Ostatné

Predám hojdatko Ingenuity pre deti vhodné do 18kg. Hrá hudbu, vibruje, hojda sa a dá sa aj zabrzdiť. Na hrazdicke s hračkami sú dve male dierky, ktoré som zašila, viď posledné fotky. Inak plne funkčné.
Hojdatko
Podobné inzeráty
Na predaj vibrujúce hojdátko + detská karička
Vibrujúce hojdátko je v dobrom stave, po jednom dieťati, niekde môže byť vidieť mierne opotrebenie. Poťah sa dá dať dole a oprať, hojdátko hrá melódie, no treba vymeniť baterky. K hojdátku dávam aj set detskej karičky a vajíčko pre bábiku, v super stave + vrecko s drevenými hračkami. Cena všetkého dokopy je 20€. Uprednostňujem osobný odber, no viem veci aj poslať. Číslo je vymyslené, reagujem len na mail.
Hojdatko Bright stars
Hojdatko, co vibruje a hra hudbu. Chyba hrazda s hrackami. Len osobny odber
Hojdatko/lehatko
Posúvam ďalej krásne hojdatko/kresielko/lehátko Zn. chicco v peknom stave :) je čisté oprate. Dá sa využívať na hojdacie, taktiež na sedenie aj ležanie :) vhodné do cca 9kg
Kinderkraft Hojdacie ležadlo2v1FloPink, Fisherprice hojdatko
Predam pouzivane: -Kinderkraft Hojdacie ležadlo 2v1 1Flo Pink, sivo/ružové,tak ako je na foto:10€ -Fisher price hojdatko:10€ Osobny odber Tomasov alebo poslem postou(postovne nie je v cene).
ZOPA Ležadlo/hojdatko
Lullaby je multifunkčná ležačka od značky Zopa vhodná pre deti od narodenia do 9 kg. Ležadlo môžete otáčať o 360°, má 5 stupňov intenzity hojdania, automatické zapnutie, nastavenie doby hojdania, dotykový ovládací panel, melódie a veľa ďalšieho, ktorým sa vaše dieťatko zabaví na dlhé hodiny. Ležadlo je 3 mesiace používané v stave ako nové bez známok poškodenia a používania.
Hojdacka pre babatka INGENUITY Comfort and Harmony Cozy
Predam detske hojdatko zn. INGENUITY, ako nove, bez poskodeni Vlastnosti Materiál sedáka: polstrovaný, s textilným poťahom Maximálne zaťaženie: 9 kg Nastaviteľná rýchlosť (počet rýchlostných stupní) 6 Vybavenie bezpečnostný pás, operadlo, polstrovaná sedacia časť Regulovateľná hlasitosť Hrá 6 melodii S funkciou časovača Sedadlo sa da do 2 pozicii - jedna v lahu, jedna sedenie Cena 60 eur. Osobne v Pd alebo v Ba.