bazár, predaj, inzercia, predám

Hokejová kartička

Kategória: Zberateľstvo

Predám kartičku Petra Cehlarika
Hokejová kartička
Podobné inzeráty
Hokejové karty
Predám hokejové kartičky z 90. rokov je ich dokopy 221, dve z pohyblivky/meničky, jedna ice, 19 challenger kartičiek, 8 futbalových nálepiek a 1 basketballovú kartu. Viac fotiek na google drive Ceny: Hokejová kartička 2 €/ks Pohyblivka/menička/ice 10 €/ks Challenger kartička 5 €/ks Futbalová nálepka 1 €/ks Basketballová kartička 2 € Keď vezmete komplet všetko naraz cena je 200 € vtedy pridám aj album a 3 plagáty z MS. Preferujem komunikáciu mailom nakoľko často robím nočné zmeny. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Hokejová kartička Pavel Bure
pekná kartička ruskej rakety
Hokejová karta s podpisom Pavla Demitru
Dobrý deň.... Mám na predaj túto kartičku Pavla Demitru vlastnoručne podpísanú, kartička je v dobrom stave a podpis je pekne viditeľný, pravosť sa dá ľahko overiť ale ja osobne som bol pri podpise takže ručí za pravosť.... Hokejová Slovenská legenda ktorej je veľká škoda.... A toto je veľmi pekná pamiatka...
Podpisovka hokejová karta Connor McDavid
Predám podpisové hokejové kartičky Connora McDavida. Stature /25 - 600 € Hokejová kartička je v perfektnom, stopercentnom stave. Samozrejme, na vyžiadanie zašlem detailnejšie fotky rohov, prípadne s papierom s aktuálnym dátumom či nápisom.
Seppanen kartička 25/25
Janne Seppanen jersey kartička limit 25/25 podpis
Kartička LIVE Tipos Extraliga HKM Zvolen
Kartička strieborného tímu sezóny 2022/2023.